کد خبر: ۱۱۷۳۴
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۰

جشن میلاد امام علی علیه‌السلام و روز پدر در بانک صادرات ایران برگزار شد

​مراسم گرامیداشت فرخنده میلاد امیرالمؤمنین حضرت امام علی علیه‌السلام و روز پاسداشت مقام پدر با حضور مدیران و کارکنان بانک صادرات ایران در نمازخانه برج سپهر برگزار شد.
جشن میلاد امام علی علیه‌السلام و روز پدر در بانک صادرات ایران برگزار شد

جشن میلاد امام علی علیه‌السلام و روز پدر در بانک صادرات ایران برگزار شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :همزمان با سالروز ولادت امیرالمؤمنین حضرت امام علی علیه‌السلام و روز پدر، مراسم جشنی با حضور مدیران و کارکنان بانک صادرات ایران و با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم چوب‌چیان و مدیحه‌سرای احمد نیکبختیان برگزار شد.
حجت‌الاسلام سیدابراهیم چوبچیان در این مراسم که با استقبال کارکنان بانک همراه بود، جایگاه ویژه امیرالمؤمنین امام علی علیه‌السلام در علم الهی را تشریح کرد و گفت: منشاء علم امیرالمؤمنین علم لدنی است و از طریق خواندن و نوشتن کسب نمی‌شود بلکه نوری است که خداوند به هر قلب و روحی که اراده کند، می‌تاباند.
وی ماه‌های رجب، شعبان و رمضان را ماه‌های سلوک اولیاء الهی عنوان کرد و افزود: باید از خداوند افزایش ظرفیت معنوی را طلب کنیم تا بتوانیم همه رحمت خداوند را به سوی خود جلب کنیم.
چوبچیان افزود: واجب است که قدر ماه رجب را بشناسیم و استغفار کنیم. مؤمن در این ماه با استغفار معطر می‌شود و در همین راستا باید برای درک و جذب خیرات دنیا و آخرت در این ماه از خداوند طلب افزایش ظرفیت‌های معنوی داشته باشیم.
وی همچنین با اشاره به فراز‌هایی از دعای شعبانیه گفت: باید از هرچه غیر خداست بریده شویم.
حجت‌الاسلام چوبچیان ماه مبارک رمضان را سومین ماه سلوک اولیائ الهی برشمرد و اظهار کرد: اوج این سلوک در ماه مبارک رمضان رقم می‌خورد و شب‌های قدر قله معنویت است و به گفته امام صادق (ع)، هر کس به درستی مقام و جایگاه حضرت فاطمه الزهرا (س) را بشناسد، شب‌های قدر را درک کرده است.
وی آن حضرت را محور آیه تطهیر و محور حدیث کسا دانست و افزود: حضور در مکتب امیرالمومنین (ع) سلوک است.
چوبچیان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دوری از رحمت خداوند، تنها شر آخرت است که آدمی با خود به آن دنیا می‌برد.
جشن میلاد مبارک امیرالمؤمنین و تجلیل از مقام پدر در برج سپهر بانک صادرات ایران با مدیحه‌سرایی احمد نیکبختیان به پایان رسید.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد
نیکون با الهام از دوربین‌های کلاسیک، از مدل نیکون Z f نقره‌ای رونمایی کرد؛ ترکیبی بی‌نظیر از طراحی نوستالژیک و فناوری مدرن برای عکاسان حرفه‌ای.
پرسپولیس همچنان نه میشنود پرسپولیس همچنان نه میشنود
خرید دو بازیکن جدید تیم پرسپولیس فعلا از سوی مدیریت باشگاه انجام نگرفته است.
خبر بد برای طرفداران اندروید خبر بد برای طرفداران اندروید
با اعلام رسمی توقف توسعه، پایان کار نوا لانچر قطعی شد. دلیل این تصمیم چه بود و سرنوشت یکی از محبوب‌ترین ابزارهای سفارشی‌سازی اندروید چه خواهد شد؟
وقتی عراقچی تهدید می‌شود وقتی عراقچی تهدید می‌شود
نماینده شاهین‌شهر با انتقاد از متن سفر احتمالی عراقچی به مصر تأکید کرد هرگونه توافق هسته‌ای خارج از مصوبات مجلس، با پیگرد قضایی همراه خواهد بود.
۱۰ مینی سریال ترسناک که از ابتدا تا انتها وحشت را به جان شما می‌اندازند ۱۰ مینی سریال ترسناک که از ابتدا تا انتها وحشت را به جان شما می‌اندازند
از وحشت روان‌شناختی گرفته تا کابوس‌های فراطبیعی، با بهترین مینی سریال ترسناک که خواب شب را از شما می‌گیرد و تا مدت‌ها رهایتان نمی‌کند، آشنا شوید.
مردم ایران سیلی محکم‌تر از موشک به دشمن زدند مردم ایران سیلی محکم‌تر از موشک به دشمن زدند
رئیس‌جمهور در کنفرانس وحدت اسلامی گفت: قدرت موشکی و جانفشانی رزمندگان ضربه‌ای به آمریکا و اسرائیل زد، اما سیلی واقعی را وحدت و حضور مردم به دشمن وارد کرد.
برگزیده
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
صفحه خبر بالای تصاویر