کد خبر: ۱۱۷۱۲
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۴

علت عجیب مسمومیت دختران یک دبیرستان در قم!

معاون دانشگاه علوم پزشکی استان قم بیان کرد: با توجه به نمونه‌های خونی که از دانش آموزان در مدارس گرفتیم شرایط آن‌ها طبیعی بوده، البته بنا به احتیاط و وظیفه ۱۸ نفر از دانش آموزانی که والدین آن‌ها درخواست آزمایش از فرزندانشان داشتند به بیمارستان شهید بهشتی منتقل شدند که طبق بررسی‌ها سالم بودند و در حال ترخیص از بیمارستان هستند
علت عجیب مسمومیت دختران یک دبیرستان در قم!

علت عجیب مسمومیت دختران یک دبیرستان در قم!

مخاطب ۲۴،مدیر ناحیه چهار اداره‌کل آموزش و پرورش قم گفت: استرس ناشی از احتمال مسمومیت دریکی از مدارس دخترانه دراین استان، ۱۸ دانش آموز را راهی مراکز درمانی کرد.

 

به گزارش ایسنا، سیامک محبی معاون دانشگاه علوم پزشکی استان قم امروز ۱۶ بهمن‌ماه طی سخنانی در رابطه با آخرین وضعیت شرایط جسمانی دانش آموزانی که دچار مسمومیت شده بودند، عنوان کرد: با اطلاع مرکزیت فوریت اورژانس یک تیم کامل پزشکی بلافاصله در محل حادثه حاضر شدند و طبق بررسی‌های اولیه دانش آموز بدحالی نداشتیم.

وی افزود: از این تعداد تنها از ۲ مدرسه تعداد ۲۱ نفر توسط اورژانس به مرکز درمانی شهید بهشتی قم منتقل شدند.

 

محمدی بیان کرد: طی بررسی‌های تخصصی توسط آتش نشانی و مرکز بهداشت استان در ۴ مدرسه هیچ نوع آلودگی شناسایی نشده و تنها در مدرسه دخترانه امامی بدلیل نقص در سیستم گرمایشی ۳ دانش آموز بدلیل مسمومیت با منوکسیدکربن به بیمارستان اعزام شده اند.

 

وی با بیان اینکه برابر اعلام متخصصان اورژانس ۱۸ دانش آموزان مدرسه دخترانه میثم‌تمار قم بدلیل عدم مدیریت مناسب شرایط دچار اضطراب شده اند گفت: از ۳ مدرسه دیگر هم هیچ دانش آموزی به بیمارستان اعزام نشدند.

منبع ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
نیرو‌های آمریکایی مستقر در پایگاه قصرک، در شمال غربی حسکه، صبح امروز مستقیماً هدف گلوله خمپاره‌ای قرار گرفتند که از منبعی ناشناس شلیک شد
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
برگزیده
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
صفحه خبر بالای تصاویر