کد خبر: ۱۱۶۵
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۳

واگذاری مدیریت توزیع کالاهای کشاورزی به تشکلها در تهران

دکترمحسن محمد باقرزاده در نشست حضوری با تولید کنتدگان و اقشار مردم تهران گفت در کشور ایران زنجیره تولید و توزیع دارای مشکلات عدیده ای است که در این حلقه تولید تا مصرف جولانگاه دلال ها و واسطه ها شده بدین معنی که اقلام تولیدی بخش کشاورزی با چندین برابر قیمت به دست مصرف کننده میرسد .




دکترمحسن محمد باقرزاده در نشست حضوری با تولید کنتدگان و اقشار مردم تهران گفت

در کشور ایران زنجیره تولید و توزیع دارای مشکلات عدیده ای است که در این حلقه تولید تا مصرف  جولانگاه دلال ها و واسطه ها شده بدین معنی که اقلام تولیدی بخش کشاورزی با چندین برابر قیمت به دست مصرف کننده میرسد . درپروسه هم تولید کننده و هم مصرف کننده متضرر میگردد . و بهای گزاف پرداختی صرفا به نفع دلالها و رانت ها موجود در حوزه خدمات شهری میگردد. .

با توجه به نگرش تدبیر گرانه  کاندیداهای جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی شورای اسلامی شهر تهران  درصدد هستیم که بستری را فراهم آوریم با ایجاد میادین اصلی و واگذاری مدیریت آن به تشکلها   خلع مدیریتی زنجیره توزیع در تهران  را سازماندهی و ساماندهی کنیم . منجمله این میادین میدان بهمن است که عرضه کننده گوشت قرمز و مرغ کشور در تهران است که بعضا رانت های موجود سبب ایجاد معضل در صنف شده و تنش های ایجاد شده در فرایند تولید در سطح ملی تاثیرات منفی خود را می گذارد . لذا ما در صدد هستیم این زنجیره از فرایند تولید را در اختیار خود مرغداران قرار دهیم . بی شک تولید کننده بهترین مکانیزم را در عرضه کالا بکار خواهد گرفت تا با سود متعارف و با حذف واسطه ها و دلال ها علاوه بر تثبیت قیمت ها با قیمت منطقی محصول در اختیار مردم تهران قرار گیرد .

باتوجه به گزارشات واصله قیمت مرغ در میدان بهمن لحظه ای تغییر پیدا میکند که این نوسان قیمت تاثیر منفی در قیمت ملی دارد  . لذا شورای اسلامی شهر تهران با تشکیل ستاد ملی با مشارکت و عضویت متولیان و دست اندرکاران . امور تصدی گری را به خود صنف واگذار خواهد کرد.

 .

 دبیرکل تدبیر و توسعه بیان داشت که مجموعه تدبیر و توسعه در طول مدیریت ریاست جمهوری و یا مدیریت شهری ( شورای شهر ) بعنوان رابط و چشم بیدار مردم مطالبات مردم و تولید کنندگان را پیگیری و اقدام خواهد کرد .

کاندیدای شورای شهر تهران افزود تدبیر و توسعه با نگرش اعتدال گرا و عملگرا در پی حل معضلات جامعه شهر ی تهران خواهد بود و شهر ارزان و سالم جز اهداف اصلی خواهد بود

captcha
اخبار داغ
چرا زلنسکی به ترامپ درخواست استارلینک داد؟ چرا زلنسکی به ترامپ درخواست استارلینک داد؟
یک رسانه آمریکایی در گزارشی بیان کرده است که رییس جمهور اوکراین به دنبال استفاده از نفوذ ترامپ روی ایلان ماسک است تا محدودیت استارلینک در این کشور را بردارد.
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
چند رسانه ای
احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم
همایون اسعدیان در گفت‌و‌گو با اکبر نبوی افشاگری کرد.
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
روایت دوربین پلیس از لحظه تصادف فرزند نایب رئیس مجلس! روایت دوربین پلیس از لحظه تصادف فرزند نایب رئیس مجلس!
فرمانده پلیس راهور تهران بزرگ توضیحاتی را درباره حادثه تصادف پسر علی نیکزاد مجلس با یک سرهنگ نیروی انتظامی ارائه کرد.
بگذارید با ترامپ ملاقات کنم بگذارید با ترامپ ملاقات کنم
حسن روحانی گفت: شرایط ترامپ مهم نبود، می‌خواست جملاتی در برجام اضافه کند، اما شرط اصلی‌اش این بود که با من ملاقات کند. من گفتم بگذارید ملاقات کنم.
تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی
تصاویر هوایی که صبحگاه امروز ثبت شده از تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی حکایت دارد و هنوز آتشنشان‌ها موقف به اطفای حریق نشده‌اند.
خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو
در مراسم سالانه گلوب ساکر که بهترین‌های فوتبال جهان در رده مردان و زنان را معرفی می‌کند، کریستیانو رونالدو به عنوان بهترین گلزن تمام ادوار فوتبال انتخاب شد.