کد خبر: ۱۱۶۴۵
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۸

در راستای خدمت رسانی به مناطق محروم و کم برخوردار، شعبه جدید بانک ملی ایران در شهر توره افتتاح شد

با حضور مدیران ارشد بانک ملی ایران، مقامات استان مرکزی و مسئولان محلی شهر توره شعبه امام خمینی بانک ملی ایران در شهر توره از توابع شهرستان شازند در راستای خدمت رسانی همه جانبه به مناطق محروم و کم برخوردار به طور رسمی افتتاح و آغاز به کار کرد.
در راستای خدمت رسانی به مناطق محروم و کم برخوردار، شعبه جدید بانک ملی ایران در شهر توره افتتاح شد

در راستای خدمت رسانی به مناطق محروم و کم برخوردار، شعبه جدید بانک ملی ایران در شهر توره افتتاح شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛در مراسم افتتاح این شعبه که با حضور ابوالفضل نجارزاده سرپرست بانک ملی ایران، فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی، محمود احمدی بیغش نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و دیگر مسئولان و مقامات استانی و محلی شهرستان شازند و شهر توره برگزار شد؛ دکتر نجارزاده ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام الله دهه مبارک فجر با بیان این که بانک ملی ایران در شبکه بانکی همواره در انجام خدمت رسانی به آحاد مردم بویژه در مناطق محروم و کم برخوردار پیشرو و پیشگام بوده است، اظهارداشت: امروز خوشحالم که این شعبه در ایام دهه مبارک فجر با تلاش تمامی همکارانم در استان و برنامه ریزی‌های صورت گرفته در بخش ستاد بانک به منظور ارائه خدمات بهینه به مردم شریف این منطقه افتتاح و آماده خدمت رسانی شد.

وی با اشاره به این که استان مرکزی قطب صنعت کشور است و ما نگاه ویژه‌ای به توسعه صنایع در این استان داریم، افزود: مصمم هستیم با اختصاص اعتبارات ویژه به صنایع و بنگاه‌های اقتصادی استان مرکزی شاهد افزایش ظرفیت تولید در این استان باشیم.

سرپرست بانک ملی ایران با بیان این مطلب که برای ارائه تسهیلات به صنایع در راستای حمایت از تولید و اشتغال به تمام مدیران استانی تفویض اختیار شده است افزود: بانک ملی ایران این آمادگی را دارد تا با هماهنگی‌های لازم حساب فعال تمامی صنایعی که حساب آن‌ها در شعب بانک ملی ایران در سطح استان تهران است به استان مرکزی منتقل شود.

نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی در این مراسم نیز ارائه خدمات مالی گسترده بانک ملی ایران در سراسر کشور بویژه استان مرکزی و شهرستان شازند را مثبت و سازنده ارزیابی کرد و از تلاش و اقدامات موثر مدیران این بانک بویژه دکتر نجارزاده برای تسهیل و تسریع در ارائه تسهیلات به متقاضیان به منظور گره گشایی از مشکلات آن‌ها قدردانی کرد.

شایان ذکر است، دکتر نجارزاده به همراه دیگر مدیران بانک ملی ایران و مقامات استانی در ابتدای سفر به استان مرکزی بر سر گلزار شهدای شهر توره حاضر و ضمن زیارت مزار و قرائت فاتحه برای شهدای هشت سال دفاع مقدس، یاد تلاش ها، ایثارگری‌ها و مجاهدت‌های شهیدان را گرامی داشت.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
لیدز یونایتد برای طارمی آغوش گشود لیدز یونایتد برای طارمی آغوش گشود
یک رسانه انگلیسی نوشته که باشگاه لیدز یونایتد امیدوار است که بتواند با پیشرفت در مذاکرات، مهدی طارمی را به خدمت بگیرد.
عبدالرضا داوری محکوم شد عبدالرضا داوری محکوم شد
عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق و ممنوعیت فعالیت در رسانه‌های اجتماعی محکوم شده است.
ترمز تینا را بکشید ترمز تینا را بکشید
سریال تاسیان و عملکرد کارگردان این فیلم را نقد کرد.
دل‌شکسته‌ها ۸۸ درصد به مرگ نزدیک‌ترند دل‌شکسته‌ها ۸۸ درصد به مرگ نزدیک‌ترند
پژوهشگران دانمارکی دریافته‌اند افرادی که داغدار از دست دادن عزیزان خود هستند و سطح بالایی از غم و اندوه را به‌صورت مداوم تجربه می‌کنند، تا ۸۸ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ در دهه پس از این فقدان قرار دارند.
تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو» به یکباره از کار افتادند! تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو» به یکباره از کار افتادند!
از کار افتادن ناگهانی تلویزیون‌های هوشمند «اسنوا» و «دوو» در ایران، موجی از نگرانی و شایعات درباره هک یا بدهی‌های مالی شرکت ایرانی به شرکای چینی به‌راه انداخته است. گروه صنعتی انتخاب اعلام کرده مشکل فنی است و تا ۲۴ ساعت آینده حل خواهد شد.
آیا پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند؟ آیا پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند؟
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی در پاسخ به باوری مبنی بر اینکه پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند، اعلام کرد: این باور فاقد شواهد علمی بوده و پاستیل‌ها تأثیری در پیشگیری از پوکی استخوان ندارند.
تنهایی شازده در مونیخ تنهایی شازده در مونیخ
نگاهی به نقش‌آفرینی رضا پهلوی در مقاطع مختلف حکایت از این حقیقت دارد که هر بار اپوزیسیون خارج‌نشین کوشیده از وی به‌عنوان «آلترناتیو آماده» بهره‌مند شود، نتیجه‌ای چیزی جز رسوایی برای خاندان پهلوی و حامیانش نداشته؛ چراکه هربار با واکنش سرد جامعه ایرانی روبه‌رو شده است.
برگزیده
مشکل ضمانت تسهیلات برای بانوان رفع می‌شود مشکل ضمانت تسهیلات برای بانوان رفع می‌شود
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه به دنبال مشاغل تشریفاتی برای زنان نیستیم، گفت: تأمین ضمانت وام‌های مشاغل خانگی برای زنان، به‌ویژه سرپرستان خانوار با هدف رفع موانع مالی و تقویت حضور زنان در عرصه‌های اقتصادی و مدیریتی اجرایی می‌شود.
بعد از خروج اتباع نیرو‌های پاکبان ۸۰ درصد کاهش داشتند! بعد از خروج اتباع نیرو‌های پاکبان ۸۰ درصد کاهش داشتند!
عضو شورای شهر تهران با انتقاد از کاهش ۸۰ درصدی نیروی پاکبان به‌دلیل بازگرداندن اتباع به کشورشان، نسبت به وضعیت نامناسب نظافت شهری هشدار داد و خواستار پاسخگویی شهرداری برای جایگزینی این نیروی حیاتی شد.
آزادسازی نسبی قیمت خودرو، پایان رانت یا آغاز گرانی؟ آزادسازی نسبی قیمت خودرو، پایان رانت یا آغاز گرانی؟
تجربه بازار خودروی ایران طی یک سال گذشته نشان می‌دهد که سیاست‌های قیمت‌گذاری اثرگذار، اما نه لزوماً موفق، چگونه می‌توانند بازار را در مسیر‌های متضادی حرکت دهند.
صفحه خبر بالای تصاویر