کد خبر: ۱۱۶۳۲
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۹

طبقه دوم ورزشگاه آزادی غیر قابل استفاده شد

با تصمیم شورای تامین مقرر شد در بازی‌های اخیر لیگ برتر فوتبال، از طبقه دوم ورزشگاه آزادی استفاده نشود و تنها ۳۰ درصد از طبقه اول ورزشگاه به تماشاگران اختصاص یابد.
طبقه دوم ورزشگاه آزادی غیر قابل استفاده شد

طبقه دوم ورزشگاه آزادی غیر قابل استفاده شد

به گزارش مخاطب ۲۴:پس از هشدار رئیس فدراسیون فوتبال درباره وضعیت خطرناک طبقه دوم ورزشگاه آزادی، حالا روابط عمومی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی نیز با تایید اظهارات رئیس فدراسیون، از «غیر قابل استفاده بودن» این طبقه خبر داده است.

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در جلسه اخیر خود با اعضای فراکسیون ورزش مجلس در جریان کمیسیون تلفیق رسیدگی به لایحه بودجه ۱۴۰۲ درخصوص طبقه دوم ورزشگاه آزادی هشدار جدی داد و مدعی شد که مشکل کنونی آزادی تنها مجهز شدن آن به سیستم کمک داور ویدئویی (VAR) نیست!

تاج درباره این موضوع گفت: ۵۰ سال است که ورزشگاه آزادی مورد استفاده قرار گرفته است. این درحالی است که فرسودگی طبقه دوم ورزشگاه، با ایجاد خطر جانی برای تماشگران مواجه است. این مسئله باعث شد تا طی نامه‌ای که توسط معاون دادستانی کل کشور به دست فدراسیون فوتبال رسید، طبقه دوم آزادی با حکم قضایی مسدود شود. ما نگران سایر ورزشگاه‌ها نیستیم، ولی آزادی به‌عنوان ورزشگاهی که تیم ملی و سرخابی‌ها در آن بازی می‌کنند، مشکل دارد.

درخصوص این‌که آیا وضعیت طبقه دوم ورزشگاه آزادی نگران‌کننده است، نظر شهاب مالمیر مدیر روابط عمومی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی را جویا شدیم.

مالمیر در گفتگو با ایرنا گفت: با تصمیم شورای تامین مقرر شد در بازی‌های اخیر لیگ برتر فوتبال، از طبقه دوم ورزشگاه آزادی استفاده نشود و تنها ۳۰ درصد از طبقه اول ورزشگاه به تماشاگران اختصاص یابد.

وی افزود: همان‌طور که قبلا نیز اشاره شد، ۱۵ زون از سکو‌های استادیوم آزادی درحال بازسازی، بهسازی و سبک‌سازی است. ضمن این که مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به‌عنوان بالاترین نهاد نظارت فنی درخصوص استفاده از سکو‌های استادیوم آزادی به‌صورت رسمی اعلام نظر خواهد کرد.

مالمیر ادامه داد: درحال حاضر ۸ زون از سکو‌های استادیوم در مرحله آزمایشات تکمیلی قرار دارد. ۲ زون از این ۸ زون نیز در جمع ۱۵ زونی قرار دارد که در حال بازسازی و سبک‌سازی است. در واقع ۶ زون در مرحله آزمایشات تکمیلی است و ۱۵ زون در مرحله بهسازی. در نهایت نتایج بررسی زون‌ها به مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ارسال می‌شود و این نهاد نظارتی، نظر کارشناسی خود را اعلام خواهد کرد. حتی ممکن است اعلام شود آن ۶ زونی که در مرحله آزمایشات تکمیلی قراردارد، قابل استفاده است.

مدیر روابط عمومی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در پاسخ به این سوال که آیا طبقه دوم آزادی هم در زمره زون‌های غیرقابل استفاده قرار دارد، گفت: بله. بخشی از طبقه دوم آزادی فعلا غیرقابل استفاده است. به هر حال بخش‌هایی از ورزشگاه نیازمند بهسازی و نوسازی است. ضمن این که حفظ جان مردم خط قرمز ماست؛ بنابراین تصمیمات در شورای تامین و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به گونه‌ای گرفته می‌شود که امنیت تماشاگران در اولویت باشد.

برچسب ها: ورزشگاه آزادی
آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر