کد خبر: ۱۱۶۱۰
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۸
مهندس کوهی در مراسم گرامیداشت دهه فجر

عزم مدیران وکارکنان ذوب آهن اصفهان برای رسیدن به جایگاه واقعی

مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و مناسبت تاریخی سالروز ورود رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) به ایران اسلامی، ۱۲ بهمن ماه با حضور مدیرعامل و جمعی از مدیران و کارکنان شرکت در محل یادمان شهدای گمنام شرکت برگزار شد.
عزم مدیران وکارکنان ذوب آهن اصفهان برای رسیدن به جایگاه واقعی

عزم مدیران وکارکنان ذوب آهن اصفهان برای رسیدن به جایگاه واقعی

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت شرکت ذوب آهن اصفهان:مدیرعامل شرکت در این مراسم با شکوه که با غبار روبی و گلباران مزار شهدای گمنام در این مجتمع بزرگ صنعتی برگزار شد، ضمن تبریک ایام ا.. دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی و ادای احترام به شهدای انقلاب و دفاع مقدس گفت: ما تا ابد مدیون شهدا و ایثارگران انقلاب اسلامی هستیم و باید با قدردانی از آن ها، در جهت پاسداشت ارزش‌های انقلاب و رونق تولید گام برداریم.
وی با اشاره به برنامه‌ها و سیاست‌های جاری و در دست اقدام شرکت گفت: من در روز‌های پیروزی انقلاب اسلامی یک دانش آموز بودم، در سال‌های بعد از انقلاب تا کنون نیز به عنوان یک کارشناس و سرباز کوچک انقلاب با فعالیت در شرکت‌های مختلف به خدمت و کسب تجربه پرداخته و اکنون به ذوب آهن اصفهان آمدم تا با تجربیات حاصله و همکاری تمامی مدیران و کارکنان زحمت کش، مشکلات موجود را از پیش رو برداریم و این شرکت را که نماد صنعت و فولاد کشور است به جایگاه شایسته و واقعی اش برگردانیم.
مهندس کوهی در ادامه برنامه‌ها و الویت‌های فعلی ذوب آهن اصفهان را شامل مواردی از جمله تولید، اصلاح ساختار‌های مالی و فروش، چابک سازی تامین پایدار مواد اولیه با فعال سازی معادن جدید شرکت، افزایش سرمایه سه مرحله‌ای شرکت که مرحله اول آن انجام شد و اصلاح ساختار نیروی انسانی دانست.
در ابتدای این مراسم آیت ا... رهبر مسئول هماهنگی تبلیغات اسلامی ذوب آهن نیز به اهمیت انقلاب اسلامی، عظمت شخصیت حضرت امام (ره) به عنوان رهبر کبیر انقلاب اسلامی و ذکر نمونه‌هایی از اقدامات انقلابی و مقاومت و پایداری ایشان در دوران مبارزه پرداخت.
وی ضمن آرزوی موفقیت برای مدیرعامل جدید شرکت در جهت شکوفایی اقتصادی شرکت گفت: همه ما باید با توکل برخدا، وحدت و تبعیت از فرامین رهبری معظم انقلاب اسلامی، وظیفه اساسی خود نسبت به تولید و پیشرفت انقلاب اسلامی را انجام دهیم.

 
آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر