کد خبر: ۱۱۵۷۹
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۸

پیش‌فروش ساینا S و سه مدل کوییک آغاز شد

گروه خودروسازی سایپا به مناسبت این ایام و در آستانه چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، چهار محصول ساینا S دوگانه‌سوز، کوییک مدل GX، کوییک R اتوماتیک و کوییک R مدل GX را در قالب طرح پیش فروش یکساله برای دو گروه متقاضیان عادی (از ١٣ بهمن ماه) و مادران دارای دو فرزند و بیشتر (از ١۶ بهمن ماه) عرضه کند.
پیش‌فروش ساینا S و سه مدل کوییک آغاز شد

پیش‌فروش ساینا S و سه مدل کوییک آغاز شد

مخاطب ۲۴، گروه خودروسازی سایپا به مناسبت چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، از ساعت ٩ صبح امروز (پنجشنبه ١٣ بهمن ماه) چهار محصول خود را در قالب پیش‌فروش یکساله عرضه کرده است؛ تنها برای متقاضیان عادی که تا ساعت ١۵ روز چهارشنبه وجه خودرو را واریز کرده و این وجه مسدود شده باشد، لینک ثبت‌نام و شرکت در این طرح فعال است.

 

 

 

به گزارش ایسنا، پس از اجرای طرح فروش فوق‌العاده دو محصول این گروه خودروسازی در روز‌های ابتدایی بهمن ماه که بسیار هم طرح پر چالشی بود و پس از قریب به ۳۶ ساعت از زمان اعلامی ابتدایی، تنها تعدادی از مشتریان که پیش از روز ثبت‌نام، وجه خودرو در حساب وکالتی آن‌ها بلوکه شده بود؛ آن‌هم برای مدت کوتاه موفق به ثبت درخواست خود شدند، حال سایپا به مناسب دهه فجر امسال، طرح پیش‌فروش چهار محصول خود را به مرحله اجرا گذاشته است.

همانطور که ذکر شد، ثبت‌نام در طرح جوانی جمعیت (طرح ویژه مادران دارای دو فرزند و بیشتر) از ساعت ۹ صبح روز یکشنبه هفته آینده (۱۶ بهمن ماه) آغاز می‌شود.

 

اما متقاضیان عادی از ساعت ٩ صبح امروز (پنجشنبه ١٣ بهمن ماه) به شرط آنکه تا ساعت ۱۵ روز گذشته (چهارشنبه) نسبت به تعریف حساب وکالتی و واریز وجه تعیین شده برای خودروی مدنظر خود اقدام کرده باشند، می‌توانند با مراجعه به سایت فروش گروه خودروسازی سایپا به نشانی اینترنتی saipa.iranecar.com نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

 

متقاضیان عادی تا زمان تکمیل ظرفیت و متقاضیان طرح جوانی سه روز (از زمان آغاز طرح) فرصت خواهند داشت تا درخواست خود را ثبت کنند.

 

تاکید می‌شود که ضرورت تعریف حساب وکالتی و واریز بخشی از وجه خودرو، شامل متقاضیان طرح قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نمی‌شود.

منبع ایسنا

 

برچسب ها: خودرو سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پزشکیان در گفت‌وگو با «سی‌سی‌تی‌وی» چین: مقابله با یک‌جانبه‌گرایی نیازمند همکاری جهانی است پزشکیان در گفت‌وگو با «سی‌سی‌تی‌وی» چین: مقابله با یک‌جانبه‌گرایی نیازمند همکاری جهانی است
رئیس‌جمهور در مصاحبه با شبکه «سی‌سی‌تی‌وی» چین بر ضرورت اجرای چارچوب‌های همکاری شانگهای، تقویت ابتکار کمربند و راه و اتحاد کشور‌ها برای صلح و توسعه جهانی تأکید کرد.
دیدار مسعود پزشکیان با رئیس‌جمهور چین در حاشیه اجلاس شانگهای + فیلم دیدار مسعود پزشکیان با رئیس‌جمهور چین در حاشیه اجلاس شانگهای + فیلم
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در حاشیه اجلاس شانگهای در چین با رئیس‌جمهور این کشور دیدار و درباره گسترش همکاری‌های دو طرف گفت‌وگو کرد.
گفت‌وگوی روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه اجلاس شانگهای گفت‌وگوی روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه اجلاس شانگهای
مسعود پزشکیان و رجب طیب اردوغان در حاشیه اجلاس سران شانگهای در چین دیدار کردند و درباره توسعه همکاری‌ها و برگزاری نشست شورای عالی همکاری‌های دو کشور گفت‌و‌گو کردند.
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
زهرا پزشکیان در تیانجین چین دیده شد+ عکس زهرا پزشکیان در تیانجین چین دیده شد+ عکس
زهرا پزشکیان، دختر رئیس جمهور کشورمان در جمع همسران روساى جمهور عضو سازمان شانگهاى در تیانجین چین حضور یافت.
متین حسینی MVP مسابقات والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ شد متین حسینی MVP مسابقات والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ شد
سیدمتین حسینی با درخشش همه‌جانبه در زمین، پس از هدایت تیم ایران به دومین قهرمانی پیاپی، به عنوان ارزشمندترین بازیکن جوانان جهان انتخاب شد.
پزشکیان در شانگهای: صلح و همکاری مالی محور پیشنهاد ایران پزشکیان در شانگهای: صلح و همکاری مالی محور پیشنهاد ایران
رئیس جمهور ایران در اجلاس شانگهای پیشنهاد کرد کمیته صلح و سازوکار مالی ویژه برای کاهش اثر تحریم‌ها و تقویت همکاری اقتصادی اعضا تشکیل شود.
برگزیده
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت با ارزیابی عملکرد دولت چهاردهم گفت: این دولت در مدیریت بحران‌ها و تعامل قوا موفق بوده و راهبرد اصلی‌اش توسعه صنعت و جلوگیری از خام‌فروشی است.
صفحه خبر بالای تصاویر