کد خبر: ۱۱۵۶۴
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۶

هشدار روسیه به اسرائیل

روسیه روز چهارشنبه به رژیم صهیونیستی درباره هر گونه اقدام برای ارسال سلاح به اوکراین هشدار داد.
هشدار روسیه به اسرائیل

هشدار روسیه به اسرائیل

مخاطب ۲۴،روسیه روز چهارشنبه به رژیم صهیونیستی درباره هر گونه اقدام برای ارسال سلاح به اوکراین هشدار داد.

 

به گزارش فارس، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیش از این گفته که ارسال کمک نظامی به کی‌یف را بررسی می‌کند و مایل به میانجی‌گری برای پایان دادن به این جنگ است.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در جمع خبرنگاران درباره این موضوع گفت: «حرف ما این است همه کشورهایی که به اوکراین سلاح ارسال می‌کنند باید بدانند که نیروهای مسلح ما این سلاح‌ها را هدف‌های مشروع در نظر می‌گیرند.»

 

از زمان آغاز جنگ اوکراین در ماه فوریه سال گذشته میلادی، رژیم صهیونیستی مدعی شده که در این جنگ خنثی است و کمک‌های نظامی به اوکراین ارسال نمی‌کند.

برچسب ها: روسیه اسراییل
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کرامت سلیمی
|
Germany
|
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۴
0
0
comments icon چرا رسانه ها به راحتی از روی برخی از اخبار عبور می کنند و این اخبار را به چالش نمی کشند؟

گفته می شود که روسیه مثلا رقیب امریکاست و حتی اصطلاح ابرقدرت در مورد کشور روسیه به کار می رود.

به راحتی مقامات و سازمانهای امر یکایی در مورد روسیه و سرنوشت و اینده این کشور اظهار نظر و پیشگویی می کنند.

اما هیچ فرد یا سازمان روسی در مورد امریکا و سرنوشت ان اظهار نظر و پیشگویی نمی کند.

چرا سازمان جاسوسی کا . گ . ب که مدعیست از سازمان سیا نیز قوی تر و پرنفوذتر است عملا هیچ نقشی ایفا نمی کند؟

ایا این موضوع نشان نمی دهد که روسیه کاملا تحت کنترل امریکاست؟

ایا نشان نمی دهد که امریکا خودش یک رقیب ظاهری ایجاد کرده و با کمک این رقیب ظاهری هر موقع اراده کند ، دنیا را درگیر بحران و جنگ و قحطی و... می کند؟

رسانه ها باید خود را از زندان تعصبات و باورهای کهنه و موروثی ازاد کنند و نقش پررنگتری در صحنه سیاسی داشته باشند.

سایت شما اخباری منطقی تر و واقعی تر از خیلی از رسانه ها منتشر می کند.

شما این فرصت را دارید که یک اینفلوئنسر باشید و با تلاش برای افشای دروغ های گلوبالیستها مخصوصا دروغ سلاح هسته ای صاحب تاریخ شوید.

بی تفاوت نباشید


اگر غافل باشید خیلی زود دیر میشه و دیگه نمیشه کاری کرد.

و اکنون به سمت خورشید حقیقت بروید.

و فروغ دامنگستر خورشید.......

والشمس و ضحی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
اسکوچی، کی‌روش جدید! اسکوچی، کی‌روش جدید!
سرمربی سابق تیم ملی ایران در فصل ۰۵-۱۴۰۴ فوتبال ایران چهره‌ای جنجالی از خودش نشان داده است که قبلاً از او ندیده بودیم.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر