کد خبر: ۱۱۵۳۵
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۷

سامانه "بتا" بانک رفاه کارگران ظرفیت بسیار مناسبی برای ارائه خدمات به بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی است

مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: سامانه "بتا" (بستر تامین اعتبار) با هدف خرید اقساطی کالا و خدمات طراحی و ظرفیت بسیار مناسبی برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی که حقوق خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، به منظور بهره‌برداری است.
سامانه  بتا  بانک رفاه کارگران ظرفیت بسیار مناسبی برای ارائه خدمات به بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی است

سامانه

به گزارش مخاطب24 به نقل ازبانک رفاه کارگران :دکتر اسماعیل للـه‌گانی با بیان اینکه خوشبختانه استقبال مناسبی از این سامانه در میان جامعه هدف شکل گرفته است، طرح "الماس رفاه" را از جمله طرح‌های فروش اقساطی سامانه بتا برشمرد و گفت: بر این اساس از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه حدود دو میلیون نفر با استفاده از ظرفیت‌های این طرح نسبت به خرید اقساطی کالا و خدمات اقدام کرده‌اند.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران ادامه داد: پذیرندگان یا فروشگاه‌های سراسر کشور نیز در صورت همکاری با بانک رفاه و با بهره‌گیری از امکانات این سامانه، امکان فروش اقساطی کالا و خدمات به مشتریان معرفی شده از سوی بانک را دارند.

دکتر اسماعیل للـه‌گانی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا انتهای دی ماه حدود ۴۷۰۰ پذیرنده یا فروشگاه در قالب این سامانه با بانک رفاه کارگران همکاری داشته‌اند.

وی از طرح "کیف پول الماس" به عنوان یکی دیگر از طرح‌های اعتباری ارائه شده در سامانه بتا نام برد و گفت: این طرح با هدف ایجاد بستر خرید اقساطی کالا‌های زودمصرف از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای طرف قرارداد، اجرایی شده است.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران در پایان خاطرنشان ساخت: باعث افتخار است که در راستای ایفای نقش موثر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی همواره سعی کرده‌ایم ضمن تنوع‌بخشی و توسعه ارائه خدمات به تمامی مشتریان بانک رفاه به ویژه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی، نسبت به تسهیل دسترسی به خدمات و محصولات نیز اقدامات لازم را اجرایی و بستر‌های مربوطه را فراهم کنیم.

شایان ذکر است، سامانه "بتا" (بستر تامین اعتبار) بانک رفاه کارگران از طریق نشانی اینترنتی beta.refah-bank.ir قابل دسترس و بهره‌برداری است.

 
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
بازنشسته تأمین اجتماعی از نسیم شهر بهارستان جاده تهران ساوه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۲
0
0
comments icon بعد از 12 ماه و 12 روز است که متاسفانه هنوز موفق به دریافت وام 100 میلیون تومانی بدون ضامن نشده‌ام و هیچ مسئولی هم در‌این‌باره پاسخگو نیست. بازنشسته تأمین اجتماعی از نسیم شهر بهارستان جاده تهران ساوه
اعتراض
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۲
0
0
comments icon شکایت مردم از بانک ها، به دولتی و غیر دولتی ارتباطی و ربطی ندارد چرا دیوان عدالت اداری بررسی و رسیدگی نمی کند به بهانه های مختلف متاسفانه شکایت مردم را رد می کند.
مسئولین بانک ها بخشنامه بانک مرکزی را برای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه وام 50 تا 100 میلیون تومانی بدون ضامن به بازنشستگان تامین اجتماعی از بهمن ماه سال 1400 تاکنون عمل، اجرا و رعایت نکردند چرا؟
وکسی هم متاسفانه تاکنون پاسخگو نیست چرا؟
بازنشسته تأمین اجتماعی از نسیم شهر بهارستان جاده تهران ساوه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۲
0
0
comments icon قانون برای شکایت کردن وجود دارد، اما اجرا نمی‌شود.
قانون برای اعتراض کردن وجود دارد، اما اجرا نمی‌شود.
بعد از 12 ماه و 12 روز هنوز موفق به دریافت وام 100 میلیون تومانی بدون ضامن نشده‌ام و هیچ مسئولی هم در‌این‌باره پاسخگو نیست.
ازمسئولان امر درخواست بررسی و حل مشکل را دارم.
بازنشسته تأمین اجتماعی از نسیم شهر بهارستان جاده تهران ساوه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال
فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی به‌زودی در سینما‌های کشور اکران می‌شود.
حضور غیر قانونی تماشاگران مرد در بازی پرسپولیس و سپاهان حضور غیر قانونی تماشاگران مرد در بازی پرسپولیس و سپاهان
حالی برابر حکم کمیته انضباطی قرار است دیدار پرسپولیس و سپاهان تنها با حضور بانوان تماشاگر برگزار شود، تماشاگران مرد هم در جایگاه ویژه این مسابقه حضور دارند.
پزشکیان: توافق نشود، به مشکل برنمی‌خوریم پزشکیان: توافق نشود، به مشکل برنمی‌خوریم
رئیس جمهور کشورمان با تاکید بر اینکه ما حرکت خود را به گفت‌و‌گو‌ها گره نزدیم، گفت: اگر توافق حاصل نشد، این‌طور نیست که با مشکل مواجه شویم
نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: متقاضیان مجاز می‌توانند از روز دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
برگزیده
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد
طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، از امروز (جمعه) ثبت‌نام خودرویی ١٠ محصول این شرکت برای هر سه گروه متقاضیان، آغاز شده است؛ بدین منظور متقاضیان از امروز می‌توانند نسبت به تعیین روش فروش (فوق‌العاده یا پیش‌فروش) و انتخاب دو اولویت از بین محصولات عرضه شده، اقدام کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر