کد خبر: ۱۱۴۸۴
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۶

بازگشت بورس به مدار صعود با رشد ۱۶ هزار واحدی شاخص

شاخص فرابورس نیز امروز بیش از ۱۷۳ واحد افزایش داشت و به ۲۰ هزار و ۲۳۵ واحد رسید. در این بازار بیش از پنج میلیارد و ۸۳۸ میلیون برگه سهم و اوراق مالی دادوستد شد و تعداد دفعات معاملات امروز فرابورس بیش از ۳۰۵ هزار و ۱۴ نوبت بود.
بازگشت بورس به مدار صعود با رشد ۱۶ هزار واحدی شاخص

بازگشت بورس به مدار صعود با رشد ۱۶ هزار واحدی شاخص

مخاطب ۲۴،شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (سه‌شنبه، ۱۱ بهمن‌ماه) با ۱۶ هزار و ۸۷۳ واحد افزایش در ارتفاع یک میلیون و ۵۵۶ هزار واحدی ایستاد.

 

 

 

به گزارش ایرنا، شاخص هم‌وزن با ۶ هزار و ۴۰۲ واحد افزایش به ۴۸۶ هزار و ۴۰ واحد و شاخص قیمت با سه هزار و ۸۰۴ واحد رشد به ۲۸۸ هزار و ۸۴۱ واحد رسید.

شاخص بازار اول، ۱۶‌هزار و ۱۹۹ واحد و شاخص بازار دوم، ۲۲ هزار و ۱۷۶ واحد افزایش را ثبت کردند.

 

امروز در معاملات بورس تهران، بیش از ۱۲ میلیارد و ۵۸ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۷۰ هزار و ۶۷۵ میلیارد ریال معامله شد.

 

همچنین فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با یک هزار و ۷۲۸ واحد، بانک ملت (وبملت) با یک هزار و ۲۳۹ واحد، ملی صنایع مس ایران (فملی) با ۹۷۸ واحد، معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با ۸۱۵ واحد، ایران خودرو (خودرو) با ۷۷۰ واحد، بانک پاسارگاد (وپاسار) با ۷۱۲ واحد و بانک تجارت (وتجارت) با ۶۳۸ واحد تاثیر مثبت بر شاخص بورس داشتند.

 

در مقابل گروه مپنا (رمپنا) با ۲۱۱ واحد، سرمایه گذاری ساختمان ایران (وساخت) با ۱۰۹ واحد، پتروشیمی شازند (شاراک) با ۶۵ واحد و معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با ۶۴ واحد با تاثیر منفی بر شاخص بورس همراه شد.

شاخص فرابورس نیز امروز بیش از ۱۷۳ واحد افزایش داشت و به ۲۰ هزار و ۲۳۵ واحد رسید.

 

در این بازار بیش از پنج میلیارد و ۸۳۸ میلیون برگه سهم و اوراق مالی دادوستد شد و تعداد دفعات معاملات امروز فرابورس بیش از ۳۰۵ هزار و ۱۴ نوبت بود.

 

پلیمر آریاساسول (آریا)، سرمایه گذاری مالی سپهر صادرات (وسپهر)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، پتروشیمی تندگویان (شگویا)، بانک دی (دی) و پالایش نفت شیراز (شراز) تاثیر مثبت بر شاخص فرابورس داشتند.

 

همچنین بیمه پاسارگاد (بپاس)، مدیریت انرژی تابان هور (وهور)، اعتباری ملل (وملل)، پویا زرکان آق دره (فزر) و نیروگاه زاگرس کوثر (بزاگرس) با تاثیر منفی بر این شاخص همراه بودند.

منبع ایرنا

برچسب ها: بورس قیمت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر