کد خبر: ۱۱۴۸۴
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۶

بازگشت بورس به مدار صعود با رشد ۱۶ هزار واحدی شاخص

شاخص فرابورس نیز امروز بیش از ۱۷۳ واحد افزایش داشت و به ۲۰ هزار و ۲۳۵ واحد رسید. در این بازار بیش از پنج میلیارد و ۸۳۸ میلیون برگه سهم و اوراق مالی دادوستد شد و تعداد دفعات معاملات امروز فرابورس بیش از ۳۰۵ هزار و ۱۴ نوبت بود.
بازگشت بورس به مدار صعود با رشد ۱۶ هزار واحدی شاخص

بازگشت بورس به مدار صعود با رشد ۱۶ هزار واحدی شاخص

مخاطب ۲۴،شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (سه‌شنبه، ۱۱ بهمن‌ماه) با ۱۶ هزار و ۸۷۳ واحد افزایش در ارتفاع یک میلیون و ۵۵۶ هزار واحدی ایستاد.

 

 

 

به گزارش ایرنا، شاخص هم‌وزن با ۶ هزار و ۴۰۲ واحد افزایش به ۴۸۶ هزار و ۴۰ واحد و شاخص قیمت با سه هزار و ۸۰۴ واحد رشد به ۲۸۸ هزار و ۸۴۱ واحد رسید.

شاخص بازار اول، ۱۶‌هزار و ۱۹۹ واحد و شاخص بازار دوم، ۲۲ هزار و ۱۷۶ واحد افزایش را ثبت کردند.

 

امروز در معاملات بورس تهران، بیش از ۱۲ میلیارد و ۵۸ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۷۰ هزار و ۶۷۵ میلیارد ریال معامله شد.

 

همچنین فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با یک هزار و ۷۲۸ واحد، بانک ملت (وبملت) با یک هزار و ۲۳۹ واحد، ملی صنایع مس ایران (فملی) با ۹۷۸ واحد، معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با ۸۱۵ واحد، ایران خودرو (خودرو) با ۷۷۰ واحد، بانک پاسارگاد (وپاسار) با ۷۱۲ واحد و بانک تجارت (وتجارت) با ۶۳۸ واحد تاثیر مثبت بر شاخص بورس داشتند.

 

در مقابل گروه مپنا (رمپنا) با ۲۱۱ واحد، سرمایه گذاری ساختمان ایران (وساخت) با ۱۰۹ واحد، پتروشیمی شازند (شاراک) با ۶۵ واحد و معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با ۶۴ واحد با تاثیر منفی بر شاخص بورس همراه شد.

شاخص فرابورس نیز امروز بیش از ۱۷۳ واحد افزایش داشت و به ۲۰ هزار و ۲۳۵ واحد رسید.

 

در این بازار بیش از پنج میلیارد و ۸۳۸ میلیون برگه سهم و اوراق مالی دادوستد شد و تعداد دفعات معاملات امروز فرابورس بیش از ۳۰۵ هزار و ۱۴ نوبت بود.

 

پلیمر آریاساسول (آریا)، سرمایه گذاری مالی سپهر صادرات (وسپهر)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، پتروشیمی تندگویان (شگویا)، بانک دی (دی) و پالایش نفت شیراز (شراز) تاثیر مثبت بر شاخص فرابورس داشتند.

 

همچنین بیمه پاسارگاد (بپاس)، مدیریت انرژی تابان هور (وهور)، اعتباری ملل (وملل)، پویا زرکان آق دره (فزر) و نیروگاه زاگرس کوثر (بزاگرس) با تاثیر منفی بر این شاخص همراه بودند.

منبع ایرنا

برچسب ها: بورس قیمت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خرید آسانی، نازون و آدان نهایی شد خرید آسانی، نازون و آدان نهایی شد
در حالی که گمانه‌زنی‌های زیادی در خصوص نهایی شدن این انتقال‌ها مطرح شده، نشانه‌هایی مانند غیبت آسانی و نازون در تمرینات اخیر تیم‌هایشان و حتی انتشار استوری‌هایی از فرودگاه، باعث شده که هواداران استقلال بیش از پیش به جذب این بازیکنان امیدوار شوند.
پیرپسر گفتمان امروز سینمای ایران پیرپسر گفتمان امروز سینمای ایران
فیلم پیرپسر ساخته‌ی اکتای براهنی روایتی تراژیک و روان‌کاوانه با تصویر نقاشانه از زندگی مردی‌ست که به همراه دو پسرش،در خانه ای قدیمی زندگی می‌کنند.
معیارهای حذف یارانه نقدی معیارهای حذف یارانه نقدی
در راستای سیاست‌های عدالت‌محور دولت و الزامات قانون بودجه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طرح حذف یارانه نقدی دهک‌های بالای درآمدی شامل دهک‌های ۸، ۹ و ۱۰ را با جدیت دنبال می‌کند.
سحر امامی در کنار جکسون هینکل سحر امامی در کنار جکسون هینکل
تصویری از دیدار جکسون هینکل و سحر امامی در ونزوئلا را ببینید.
خرید‌های جدید استقلال جدا شدند! خرید‌های جدید استقلال جدا شدند!
در مورد دو خرید جدید آبی پوشان اخبار عجیبی به گوش می‌رسد. برخی رسانه‌های ورزشی مدعی شده‌اند دو خرید جدید استقلال نیامده از این تیم جدا شده‌اند.
پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت
جنایات این روز‌ها در غزه، باعث شد تا بار دیگر افراد سرشناس در حوزه‌های مختلف نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر