کد خبر: ۱۱۴۴۹
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۷

رشد ۱۰۰ درصدی پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون استان زنجان

مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان زنجان عملکرد ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۱ بانک در استان را تشریح کرد.
رشد ۱۰۰ درصدی پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون استان زنجان

رشد ۱۰۰ درصدی پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون استان زنجان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛مسعود کردستانی ضمن تبریک فرا رسیدن ایام ا... دهه مبارک فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به همه دولتمردان، تعاونگران، کارآفرینان و اقشار مختلف جامعه گفت: شعب بانک توسعه تعاون استان زنجان از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه مبلغ ۵.۷۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده اند که در مقایسه با ۱۰ ماه سال گذشته بیش از ۱۰۰ درصد رشد نشان می‌دهد.

وی افزود: بانک توسعه تعاون با رویکرد پرداخت تسهیلات هدفمند، حمایت از تولید و اشتغال را در اولویت کاری خود قرار داده و در این راستا بیش از ۴۲ درصد از تسهیلات خود را در سال جاری به بخش صنعت و معدن و ۱۶ درصد تسهیلات را به بخش کشاورزی پرداخت کرده و سهم تسهیلات تکلیفی و سایر بخش‌های اقتصادی از تسهیلات پرداختی استان ۴۲ درصد بوده است.

وی میزان تسهیلات پرداختی استان برای ازدواج را ۱۱۵,۰۰۰ میلیون ریال، فرزند آوری ۸۹,۳۰۰ میلیون ریال، معرفی شدگان کمیته امداد ۱۴۷,۴۵۰ میلیون ریال، بهزیستی ۴۲,۰۰۰ میلیون ریال و تسهیلات مشاغل خانگی ۹۱,۳۰۰ میلیون ریال اعلام کرد.

وی در ادامه افزود:در ارزیابی عملکرد استان‌های بانک توسعه تعاون، مدیریت شعب استان زنجان و شعبه ابهر موفق به کسب رتبه برتر کشوری در شش ماهه اول سال ۱۴۰۱ برای سومین سال پیاپی شده اند که این نشان از تلاش کلیه همکاران استان در جهت تحقق کامل شاخص‌های عملکردی است.

کردستانی گفت: بانک توسعه تعاون به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر وجه التزام تأخیر تأدیه دین بدهکاران را مورد بخشودگی قرار می‌دهد. بر این اساس مشتریان حقیقی و حقوقی که از تسهیلات این بانک استفاده نموده و در موعد مقرر موفق به بازپرداخت اقساط خود نشده اند می‌توانند از اول تا ۲۲ بهمن به یکی از شعب بانک توسعه تعاون در استان زنجان مراجعه کرده و ضمن تسویه کامل بدهی از بخشودگی صددرصد وجه التزام تأخیر تأدیه دین بهره‌مند شوند.

وی تصریح کرد: بدهکارانی که تسهیلات سررسید نشده و بدهی ضمانت نامه‌های ضبط شده خود را به صورت یکجا تسویه نمایند مشمول استفاده از این طرح می‌شوند.

وی در بخشی از سخنان خود مطالبات غیر جاری و بلوکه شدن منابع را از علل کاهش سرعت پول در استان ذکر و عنوان کرد: وصول مطالبات، قدرت تسهیلات دهی بانک‌ها را افزایش داده و هدایت نقدینگی به سمت تولید و اشتغال را سرعت می‌بخشد و باعث رونق کسب و کار در استان خواهد شد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر