کد خبر: ۱۱۴۴۹
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۷

رشد ۱۰۰ درصدی پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون استان زنجان

مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان زنجان عملکرد ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۱ بانک در استان را تشریح کرد.
رشد ۱۰۰ درصدی پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون استان زنجان

رشد ۱۰۰ درصدی پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون استان زنجان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛مسعود کردستانی ضمن تبریک فرا رسیدن ایام ا... دهه مبارک فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به همه دولتمردان، تعاونگران، کارآفرینان و اقشار مختلف جامعه گفت: شعب بانک توسعه تعاون استان زنجان از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه مبلغ ۵.۷۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده اند که در مقایسه با ۱۰ ماه سال گذشته بیش از ۱۰۰ درصد رشد نشان می‌دهد.

وی افزود: بانک توسعه تعاون با رویکرد پرداخت تسهیلات هدفمند، حمایت از تولید و اشتغال را در اولویت کاری خود قرار داده و در این راستا بیش از ۴۲ درصد از تسهیلات خود را در سال جاری به بخش صنعت و معدن و ۱۶ درصد تسهیلات را به بخش کشاورزی پرداخت کرده و سهم تسهیلات تکلیفی و سایر بخش‌های اقتصادی از تسهیلات پرداختی استان ۴۲ درصد بوده است.

وی میزان تسهیلات پرداختی استان برای ازدواج را ۱۱۵,۰۰۰ میلیون ریال، فرزند آوری ۸۹,۳۰۰ میلیون ریال، معرفی شدگان کمیته امداد ۱۴۷,۴۵۰ میلیون ریال، بهزیستی ۴۲,۰۰۰ میلیون ریال و تسهیلات مشاغل خانگی ۹۱,۳۰۰ میلیون ریال اعلام کرد.

وی در ادامه افزود:در ارزیابی عملکرد استان‌های بانک توسعه تعاون، مدیریت شعب استان زنجان و شعبه ابهر موفق به کسب رتبه برتر کشوری در شش ماهه اول سال ۱۴۰۱ برای سومین سال پیاپی شده اند که این نشان از تلاش کلیه همکاران استان در جهت تحقق کامل شاخص‌های عملکردی است.

کردستانی گفت: بانک توسعه تعاون به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر وجه التزام تأخیر تأدیه دین بدهکاران را مورد بخشودگی قرار می‌دهد. بر این اساس مشتریان حقیقی و حقوقی که از تسهیلات این بانک استفاده نموده و در موعد مقرر موفق به بازپرداخت اقساط خود نشده اند می‌توانند از اول تا ۲۲ بهمن به یکی از شعب بانک توسعه تعاون در استان زنجان مراجعه کرده و ضمن تسویه کامل بدهی از بخشودگی صددرصد وجه التزام تأخیر تأدیه دین بهره‌مند شوند.

وی تصریح کرد: بدهکارانی که تسهیلات سررسید نشده و بدهی ضمانت نامه‌های ضبط شده خود را به صورت یکجا تسویه نمایند مشمول استفاده از این طرح می‌شوند.

وی در بخشی از سخنان خود مطالبات غیر جاری و بلوکه شدن منابع را از علل کاهش سرعت پول در استان ذکر و عنوان کرد: وصول مطالبات، قدرت تسهیلات دهی بانک‌ها را افزایش داده و هدایت نقدینگی به سمت تولید و اشتغال را سرعت می‌بخشد و باعث رونق کسب و کار در استان خواهد شد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر