کد خبر: ۱۱۴۴۹
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۷

رشد ۱۰۰ درصدی پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون استان زنجان

مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان زنجان عملکرد ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۱ بانک در استان را تشریح کرد.
رشد ۱۰۰ درصدی پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون استان زنجان

رشد ۱۰۰ درصدی پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون استان زنجان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛مسعود کردستانی ضمن تبریک فرا رسیدن ایام ا... دهه مبارک فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به همه دولتمردان، تعاونگران، کارآفرینان و اقشار مختلف جامعه گفت: شعب بانک توسعه تعاون استان زنجان از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه مبلغ ۵.۷۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده اند که در مقایسه با ۱۰ ماه سال گذشته بیش از ۱۰۰ درصد رشد نشان می‌دهد.

وی افزود: بانک توسعه تعاون با رویکرد پرداخت تسهیلات هدفمند، حمایت از تولید و اشتغال را در اولویت کاری خود قرار داده و در این راستا بیش از ۴۲ درصد از تسهیلات خود را در سال جاری به بخش صنعت و معدن و ۱۶ درصد تسهیلات را به بخش کشاورزی پرداخت کرده و سهم تسهیلات تکلیفی و سایر بخش‌های اقتصادی از تسهیلات پرداختی استان ۴۲ درصد بوده است.

وی میزان تسهیلات پرداختی استان برای ازدواج را ۱۱۵,۰۰۰ میلیون ریال، فرزند آوری ۸۹,۳۰۰ میلیون ریال، معرفی شدگان کمیته امداد ۱۴۷,۴۵۰ میلیون ریال، بهزیستی ۴۲,۰۰۰ میلیون ریال و تسهیلات مشاغل خانگی ۹۱,۳۰۰ میلیون ریال اعلام کرد.

وی در ادامه افزود:در ارزیابی عملکرد استان‌های بانک توسعه تعاون، مدیریت شعب استان زنجان و شعبه ابهر موفق به کسب رتبه برتر کشوری در شش ماهه اول سال ۱۴۰۱ برای سومین سال پیاپی شده اند که این نشان از تلاش کلیه همکاران استان در جهت تحقق کامل شاخص‌های عملکردی است.

کردستانی گفت: بانک توسعه تعاون به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر وجه التزام تأخیر تأدیه دین بدهکاران را مورد بخشودگی قرار می‌دهد. بر این اساس مشتریان حقیقی و حقوقی که از تسهیلات این بانک استفاده نموده و در موعد مقرر موفق به بازپرداخت اقساط خود نشده اند می‌توانند از اول تا ۲۲ بهمن به یکی از شعب بانک توسعه تعاون در استان زنجان مراجعه کرده و ضمن تسویه کامل بدهی از بخشودگی صددرصد وجه التزام تأخیر تأدیه دین بهره‌مند شوند.

وی تصریح کرد: بدهکارانی که تسهیلات سررسید نشده و بدهی ضمانت نامه‌های ضبط شده خود را به صورت یکجا تسویه نمایند مشمول استفاده از این طرح می‌شوند.

وی در بخشی از سخنان خود مطالبات غیر جاری و بلوکه شدن منابع را از علل کاهش سرعت پول در استان ذکر و عنوان کرد: وصول مطالبات، قدرت تسهیلات دهی بانک‌ها را افزایش داده و هدایت نقدینگی به سمت تولید و اشتغال را سرعت می‌بخشد و باعث رونق کسب و کار در استان خواهد شد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
یونسکو در چهل‌وسومین کنفرانس سمرقند با اجماع کشور‌ها منشور کوروش بزرگ را نخستین سند مکتوب حقوق بشر جهان اعلام کرد؛ تصمیمی که جایگاه ایران را در میراث عدالت و آزادی پررنگ‌تر کرد.
گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است
رافائل گروسی در گفت‌وگویی با فرانس۲۴ با تأکید بر ضرورت ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت حملات اخیر آمریکا و اسرائیل روند دیپلماسی را مختل کرده و تنها گفت‌و‌گو می‌تواند راه‌حلی پایدار ایجاد کند.
«اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست «اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست
فیلم سینمایی «اردوبهشت» به کارگردانی محمد داودی، با بازی حامد بهداد و شهرام حقیقت‌دوست، از اواخر آبان در تهران مقابل دوربین می‌رود و برای حضور در جشنواره فجر آماده می‌شود.
تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس
مجلس شورای اسلامی مصوبه دولت درباره تعرفه پلکانی واردات خودرو را بدون مغایرت تأیید کرد؛ اقدامی که وزارت صمت آن را گامی برای مهار قیمت‌ها و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان می‌داند.
قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه مطالبات اصلی مردم معیشتی است، گفت دولت وظیفه دارد برای تأمین نیاز‌های ابتدایی شهروندان تلاش کند و نگاه مبتنی بر کارآمدی را در مدیریت استان‌ها گسترش دهد.
زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان
شهردار تهران در مراسم رونمایی از مجسمه «زانو زدن والرین» گفت این نماد تاریخی پیام ایستادگی ایران در برابر طمع‌ورزان و دشمنانی است که در گذشته و امروز در پی ضربه زدن به کشور بوده‌اند.
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر