کد خبر: ۱۱۴۴۶
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۷

مجلس زمان اجرای رتبه‌بندی معلمان مهرآفرین را اعلام کرد

رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: طبق نامه رسمی معاونت قوانین مجلس، زمان اجرای این قانون، ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ است.
مجلس زمان اجرای رتبه‌بندی معلمان مهرآفرین را اعلام کرد

مجلس زمان اجرای رتبه‌بندی معلمان مهرآفرین را اعلام کرد

مخاطب ۲۴-اخبار فرهنگیان،رئیس کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به استعلام رسمی اخذ شده پیرامون زمان اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان برای معلمان طرح مهرآفرین، گفت: طبق نامه رسمی معاونت قوانین مجلس، زمان اجرای این قانون، ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ است.

 

 

 

 

علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به استعلام حقوقی اخذ شده از معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی برای اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان برای معلمان طرح مهرآفرین، گفت: معاونت قوانین مجلس، زمان اجرای قانون برای معلمان را ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰ اعلام کرد.

 

متن استعلام و پاسخ معاونت قوانین به نامه رئیس کمیسیون آموزش به شرح ذیل است:

احتراماً مستحضرید با تصویب قانون نظام رتبه بندی معلمان کلیه معلمان از جمله معلمان طرح مهر آفرین از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۳۱ مشمول دریافت فوق العاده رتبه بندی شدند و نیز با رأی هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین مجلس شورای اسلامی آیین نامه اجرایی این قانون جهت رتبه بندی معلمان طرح مهر آفرین اصلاح و این معلمان نیز از تاریخ مزبور شامل رتبه بندی شدند.

 

متاسفانه وزارت آموزش و پرورش با برداشت ناصحیح از بند (۹) ماده واحده قانون اصلاح قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و ترمیم حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشگری مصوب ۱۴۰۱/۸/۸، زمان اجرای رتبه بندی برای معلمان طرح مهرآفرین را ۱۴۰۱/۷/۱ محاسبه نموده است. این در حالی است که اولاً معلمان طرح مهر آفرین با توجه به رای هیات تطبیق مصوبات، مشغول قانون رتبه بندی از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۳۱ بوده اند.ثانیا بند (۹) ماده واحده قانون اصلاح قانون بودجه سال ۱۳۰۱ در مقام بیان حذف آزمون مجدد و صدور شناسه برای معلمان طرح مهر آفرین بوده است. نه عوض کردن تاریخ شمول این معلمان به یکسال بعد. با عنایت به مطالب فوق الذکر، لطفاً موضوع را بررسی و نظر خود را به این کمیسیون ارسال فرمایید.

پاسخ معاونت قوانین به این نامه نیز به شرح ذیل است:

 

جناب آقای دکتر منادی سفیدان

 

رئیس محترم کمیسیون ،آموزش تحقیقات و فناوری

 

سلام علیکم

 

احتراماً بازگشت به نامه شماره ۹۱۴۹۳ مورخ ۱۲۰۱/۹/۲۳ جنابعالی در خصوص تاریخ اجرای رتبه بندی در مورد معلمان طرح مهر آفرین و با عنایت به بررسیهای به عمل آمده نظر حقوقی این معاونت به شرح زیر باستحضار می رسد:

 

«نظر حقوقی»

نظر به اینکه قانونگذار در بند (۹) قانون اصلاح قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و ترمیم حقوق بازنشستگان کشوری و | لشکری در مقام بیان لغو شرط برگزاری آزمون مجدد برای معلمان طرح مهر آفرین بوده و آنها را همانند سایر معلمان مشمول . فوق العاده رتبه بندی دانسته است فلذا نظام رتبه بندی برای معلمان طرح مهر آفرین جب تبصره (۳) ماده (۶) قانون نظام رتبه بندی معلمان نیز از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۳۱ اعمال می گردد.

 

منبع: تسنیم

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر