کد خبر: ۱۱۴۰۶
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۱
در آیین تجلیل از فعالان پیشتاز اقتصادی ایران صورت گرفت؛

قدردانی معاون اول رئیس‌جمهوری از شرکت فولاد مبارکه به‌عنوان پیشتاز اقتصاد ایران

معاون اول رئیس‌جمهوری در آیین تجلیل از فعالان پیشتاز اقتصاد ایران (رسم درست‌کاری) از مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان به‌عنوان مجموعه‌ای خوش‌حساب در زمینه مالیات و خوش‌نام در عرصه اقتصاد و همچنین عملکرد شفاف این شرکت قدردانی کرد.
قدردانی معاون اول رئیس‌جمهوری از شرکت فولاد مبارکه به‌عنوان پیشتاز اقتصاد ایران

قدردانی معاون اول رئیس‌جمهوری از شرکت فولاد مبارکه به‌عنوان پیشتاز اقتصاد ایران

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت فولاد مبارکه اصفهان؛آیین تجلیل از فعالان پیشتاز اقتصادی با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهوری، احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد و جمعی از مدیران و فعالان اقتصادی بخش خصوصی و دولتی، صبح دوشنبه سوم بهمن، در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهوری، ضمن تقدیر از زحمات احسان خاندوزی طی یک سال گذشته، بیان کرد: وزیر اقتصاد خط سیر درستی را در جهت بهبود تعامل دولت و بخش خصوصی در پیش گرفته است. بزرگ‌ترین مشکل اقتصاد ما در حال حاضر، نه تحریم‌ها و نه مسائل مالی، بلکه عدم تقویت بهینه بخش خصوصی است. از ابتدای انقلاب و از زمان جنگ تاکنون هرجا که مردم پا به میدان گذاشته‌اند، مسیر به‌خوبی طی شده است، اما متأسفانه تاکنون نتوانسته‌ایم در اقتصاد از ظرفیت بخش خصوصی به بهترین نحو استفاده کنیم.

مخبر اظهار کرد: حلقه مفقوده توسعه اقتصادی عدم تعامل مناسب میان دولت و بخش خصوصی است. همچنین بیش از ۱۱۰ طرح اقتصادی به ارزش بیش از ۹۰ میلیارد دلار وارد مرحله اجرا و سرمایه‌گذاری شده است.

معاون اول رئیس‌جمهوری از عدم اعتماد متقابل میان دولت و بخش خصوصی به‌عنوان حلقه مفقوده توسعه اقتصادی کشور یاد کرد و گفت: بزرگ‌ترین مشکل اقتصاد کشور تحریم‌ها و کمبود منابع مالی نیست، بلکه مشکل اساسی پیش روی اقتصاد کشور این است که از پیش از انقلاب اسلامی تاکنون نتوانسته‌ایم بخش خصوصی را آن‌طور که باید تقویت کنیم و به میدان بیاوریم.

احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد نیز ضمن اشاره به فرایند اخذ مالیات در گذشته، بیان کرد: نظام پاداش و جزا نه‌تن‌ها تاکنون به نفع تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی نبوده، بلکه تسهیلگر فعالیت‌های سوداگری و مخل اقتصاد بوده است و باید این فرایند اصلاح شود تا مولدان اقتصادی ترغیب به فعالیت شوند.

وی افزود: فلسفه اصلی این‌گونه برنامه‌ها شناسایی و تشویق تولیدکنندگان است، چراکه از ابتدای دولت، رئیس‌جمهوری تأکید ویژه‌ای بر تسهیل و رونق‌بخش تولید داشته‌اند.

خاندوزی ادامه داد: اهتمام ما بر این است که کمترین وقت از فعالان اقتصادی در فرایند‌های اداری گرفته شود، مراجعات حضوری را حذف و فرایند‌های اداری و مالیاتی را کاملاً الکترونیکی کنیم.

مدیرعامل فولاد مبارکه پس از دریافت لوح تقدیر تجلیل از پیشتازان اقتصاد ایران گفت:
توجه ویژه به شرکت‌های تأثیرگذار و مطرح ملی، یکی از رویکرد‌های اصلی دولت است

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، در حاشیه همایش «رسم درست‌کاری» در گفتگو با خبرنگار ایراسین، مطرح کرد: از سال گذشته تاکنون یکی از دغدغه‌های اصلی دولت سیزدهم و مجموعه‌های بزرگ اقتصادی مانند فولاد مبارکه این بوده که متناسب با جایگاه و میزان تأثیرگذاری این شرکت‌ها، مسیر‌هایی برای تسریع عملیات اداری و مالیاتی‌شان فراهم شود.

وی افزود: شرکت‌هایی که نقش مؤثری در عرصه اقتصاد ملی دارند، باید بتوانند عمده زمان و انرژی خود را صرف طرح‌های توسعه و رونق تولید کنند و فرایند‌های اداری تبدیل به عملیات فرساینده نشوند.

طیب‌نیا ادامه داد: بنگاه‌های اقتصادی که تعهداتشان در عرصه‌های مختلف قانونی را به‌خوبی انجام داده‌اند، باید با اعتماد بیشتری با آنان برخورد شود و برای تسریع در پیشرفت فعالیت‌ها و برنامه‌های توسعه‌شان مسیر‌های ویژه‌ای باز شود.

مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: در برنامه امروز بر اساس ده‌ها شاخص و بین هزاران شرکت، ده مجموعه خوش‌حساب مالیاتی و خوش‌نام در عرصه اقتصاد شناسایی شده و مورد تقدیر قرار گرفتند که فولاد مبارکه نیز یکی از آن‌ها بوده است. چنین برنامه‌هایی پیش‌درآمدی بر اقدامات مؤثر و امیدوارکننده‌ای است که مسیر عبور را برای فعالان اقتصادی تسهیل می‌کند و بر سرعتشان می‌افزاید.

طیب‌نیا اظهار امیدواری کرد: تأثیر مثبت چنین برنامه‌هایی را که در دولت سیزدهم در حال پیاده‌سازی است در عمل ببینیم و مدیران و فعالان اقتصادی بتوانند عمده وقت خود را صرف فعالیت‌های کلیدی و برنامه‌های تولید مجموعه خود کنند و روند‌های اداری مانعی بر سر راه حرکت آنان نشود.

تقدیر از مدیران واحد‌های صنعتی فعال در حوزه ICT، دارو، پتروشیمی و... و رونمایی از طرح «تراز» که برای حمایت و تشویق از شرکت‌های خوش‌حساب و خوش‌نام بخش خصوصی تعریف شده است، از دیگر برنامه‌های ویژه این آیین بود.

گفتنی است این همایش با دعوت از ۲۰۰ شرکت خصوصی برگزار شد و از ۱۰ شرکت برتر تقدیر به عمل آمد. تقریباً تمام شرکت‌های حاضر در این همایش از بخش خصوصی انتخاب شدند؛ چراکه هدف از برگزاری آن تقدیر ویژه از شرکت‌هایی است که بدون ارتباط و یا کمک دولت، عملکرد مناسب داشته‌اند.

 
برچسب ها: فولاد مبارکه
اخبار داغ
انفجار بمب در پاکستان جان ۶ نظامی را گرفت انفجار بمب در پاکستان جان ۶ نظامی را گرفت
یک بمب خودرو نیرو‌های امنیتی پاکستان را در منطقه کرم هدف گرفت؛ در این حمله ۶ نفر کشته و ۱۴ نفر دیگر زخمی شدند.
عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم
پلیس برزیل در بزرگ‌ترین عملیات تاریخ ریودوژانیرو علیه باند تبهکاری «فرمان سرخ» دست‌کم ۶۴ نفر را کشت و ۸۱ مظنون را پس از یک سال تحقیقات بازداشت کرد.
آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت
سازمان سنجش اعلام کرد کارت ورود به جلسه آزمون کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ از ۱۲ آبان منتشر می‌شود و آزمون در روز ۱۵ آبان در ۳۶ شهرستان برگزار خواهد شد.
تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان
وزیر دفاع پاکستان در واکنش تند به اظهارات مقامات کابل گفت، اگر افغانستان نگاه خصمانه‌ای به اسلام‌آباد داشته باشد، با پاسخ قاطع روبه‌رو خواهد شد.
تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی
فائزه هاشمی به‌دلیل طرح ادعا‌های غیرمستند درباره چگونگی درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با تشکیل پرونده قضایی مواجه شده و به دادگاه احضار شده است.
انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم
رئیس‌جمهور با انتقاد از نظام پرداخت حقوق در کشور گفت که مدیران بالادستی بیشتر به منافع خود توجه دارند و برای کارکنان زیرمجموعه موانع ایجاد می‌کنند.
خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است
سخنگوی دولت اعلام کرد با وجود تصویب CFT و پالرمو، فرآیند خروج ایران از فهرست سیاه FATF نیازمند زمان و طی مراحل فنی و بین‌المللی است.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر