کد خبر: ۱۱۴۰۲
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۹
مدیر امور مهندسی‌های بهره برداری شرکت تأکید کرد:

حمایت از صاحبان ایده و سازندگان داخلی در ذوب آهن اصفهان

مدیر امور مهندسی‌های بهره برداری شرکت در گفتگو با خبرنگار ما به تشریح تجهیزات و قطعات بومی سازی شده در ذوب آهن اصفهان پرداخت و گفت: با وجود کارگاه‌های ساخت و تولید در کارخانه و استفاده از تجارب و خدمات شرکت‌های تابعه، ذوب آهن بیش از ۸۵ درصد از قطعات و تجهیزات مکانیکی را بومی سازی کرده است.
حمایت از صاحبان ایده و سازندگان داخلی در ذوب آهن اصفهان

حمایت از صاحبان ایده و سازندگان داخلی در ذوب آهن اصفهان

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت شرکت ذوب آهن اصفهان:مدیر امور مهندسی‌های بهره برداری شرکت در گفتگو با خبرنگار به تشریح تجهیزات و قطعات بومی سازی شده در ذوب آهن اصفهان پرداخت و گفت: با وجود کارگاه‌های ساخت و تولید در کارخانه و استفاده از تجارب و خدمات شرکت‌های تابعه، ذوب آهن بیش از ۸۵ درصد از قطعات و تجهیزات مکانیکی را بومی سازی کرده است.

مهدی نصیری افزود: بومی سازی، طراحی، ساخت و نصب درب‌های فلکسیبل باتری‌های کک سازی و دریچه کشویی پاتیل فولاد در ذوب آهن اصفهان، نماد خود باوری در شرایط تحریم است و ایران را در جمع معدود کشور‌های برخوردار دنیا از این تکنولوژی قرار داد.
وی با بیان این که در ذوب آهن اصفهان، بومی سازی به عنوان یک فرآیند مستمر پیگیری می‌شود، تأکید کرد: طراحی و ساخت شل فلزی دودکش کائوپر کوره شماره ۲ به همراه نسوز کاری با توان و دانش داخلی کارکنان شرکت برای اولین بار به ارتفاع ۷۰ متر، طراحی، ساخت و نصب درب‌های فلکسیبل باتری شماره۳، بازسازی برج‌های خنک کننده ایستگاه ریختهگری شماره ۵ و بازسازی دیگ اوتیلیزاتور کنورتور شماره ۲ تجهیزاتی بوده که در ذوب آهن اصفهان بومی سازی شد.
نصیری، طراحی، ساخت و نصب دریچه کشویی فولاد ۱۳۰ تنی، ساخت مکانیزم دریچه کشویی تاندیش و بومی سازی نسوز بدنه کوره بلند شماره یک را از دیگر اقدامات بومی سازی در شرکت عنوان کرد و گفت: طراحی، ساخت و نصب کوره الکتریکی، طراحی و ساخت پروانه EGF آگلوماشین شماره ۴، اجرای پروژه وان سرباره کوره بلند شماره ۳، ساخت ستاره خردکن آگلوماشین‌های شماره ۱، ۲، ۳ و ۴، ساخت فورم هوای دم دو جداره کوره بلند ۲ و ۳، طراحی و ساخت مکانیزم تمیز کننده رام‌های سلول باتری کک سازی، بازسازی دیگ‌های بخار نیروگاه حرارتی، ساخت تلشکی و آویز گردان جرثقیل‌های کارگاه شمش و ساخت تجهیزات روتاری والو‌های سیستم‌های تصفیه غبار از دیگر مواردی بود که در سال‌های اخیر بومی سازی شده است.
مدیر امور مهندسی‌های بهره برداری شرکت، ساخت قطعات ماشین‌های فولادبر، کالسکه‌های حمل چدن و حمل سرباره مذاب و ساخت و بازسازی انواع برد‌های الکترونیکی معیوب مربوط به تجهیزات بخش‌های مختلف کارخانه را از اقدامات بومی سازی برشمرد و گفت: طراحی، اجرا و راه اندازی سامانه اعلان حریق کارخانه و سیستم مانیتورینگ اتاق فرمان آتش نشانی، ساخت پاتیل‌های سرباره کوره بلند و فولادسازی، ساخت انواع شافت‌ها و محور‌های اشپیندل‌های نورد، طراحی و ساخت انواع تاندیش‌های ایستگاه‌های ریخته گری و ده‌ها طراحی و ساخت تجهیزات و قطعات مورد نیاز کارخانه از مواردی است که توسط کارشناسان و متخصصان کارخانه بومی سازی شده است.

 
برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت