کد خبر: ۱۱۳۹۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۲

تداوم صدرنشینی بیمه تعاون در سوپرلیگ کاراته

سوپر لیگ کاراته باشگاه‌های کشور با ثبت دومین شکست تیم دانشگاه آزاد و تداوم صدرنشینی بیمه تعاون پیگیری شد.
تداوم صدرنشینی بیمه تعاون در سوپرلیگ کاراته

تداوم صدرنشینی بیمه تعاون در سوپرلیگ کاراته

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:هفته سوم از رقابت‌های سوپر لیگ کاراته باشگاه‌های کشور، جمعه هفتم بهمن ماه در سالن امام علی (ع) دانشگاه آزاد واحد همدان برگزار شد که بیمه تعاون با کسب دو پیروزی دیگر جمع امتیازات خود را به عدد ۱۸ رساند و جایگاه خود را در صدور جدول مستحکم کرد. شاگردان حسن روحانی ابتدا آوای رزم را ۲۶ بر یک شکست داده و سپس «کان ذن ریو» را ۲۵ بر ۳ شکست دادند تا به عنوان بخت نخست کسب عنوان قهرمانی لقب بگیرند.

شاگردان احمد صافی در تیم دانشگاه آزاد بعد از باخت هفته گذشته به بیمه تعاون، این هفته هم برابر پاس بازنده تاتامی را ترک کردند تا با فاصله شش امتیازی با صدر جدول امید‌های خود را برای قهرمانی کمرنگ‌تر از قبل ببینند.
در جدول رده بندی بیمه تعاون با ۱۸ امتیاز صدرنشین است. دانشگاه آزاد با ۱۲ امتیاز جایگاه دوم را در اختیار دارد. رعد پدافند هوایی با شش بازی و ۹ امتیاز، پاس فراجا هم با ۴ بازی دو امتیاز سوم و چهارم هستند.

گفتنی است به تازگی مجید بهزادپور، رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران نیز به دلیل افتخارآفرینی‌های متعدد تیم کاراته بیمه تعاون در عرصه‌های بین المللی از این شرکت تقدیر کرده و نقش اقدامات بیمه تعاون در توسعه فعالیت‌های ورزشی را تأثیرگذار در نشاط و افزایش سلامتی آحاد جامعه مطرح کرده است.

 
برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟ ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟
کاخ سفید از اظهار نظر درباره تماس‌های خصوصی رئیس‌جمهور آمریکا یا وقوع این مکالمه خودداری کرد. مک‌مستر که با شبکه سی‌بی‌اس همکاری دارد، از اظهار نظر درباره این تماس خودداری کرد.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
برگزیده
حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
حقوق سربازان مجرد در مناطق عملیاتی، حداقل ۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است.
بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟ بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟
در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۷ هزار و ۶۶۴ همت تسهیلات پرداخت شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱ هزار و ۸۹۶ همت معادل ۳۲.۹ درصد افزایش داشته است.
کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد
سخنگوی طرح کالابرگ: سرپرستان خانوارِ حدود ۳۰ میلیون نفر از هموطنان از امروز می‌توانند با مراجعه به ۲۳۰ هزار فروشگاه از ۱۱ قلم محصول تعریف شده در طرح را به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای هریک از اعضا خانواده خود خرید کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر