کد خبر: ۱۱۳۸۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۵

بانک ملی ایران، کشور را از واردات کارت‌های هوشمند سوخت بی نیاز کرد

تولید کارت هوشمند سوخت توسط شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران، بومی شد.
بانک ملی ایران، کشور را از واردات کارت‌های هوشمند سوخت بی نیاز کرد

بانک ملی ایران، کشور را از واردات کارت‌های هوشمند سوخت بی نیاز کرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ابوالفضل نجار زاده در آیین رونمایی از تولید کارت هوشمند سوخت که با حضور اعضای هیات مدیره و هیات عامل بانک ملی ایران و مدیران ارشد شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی و مدیر عامل شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران، برگزار شد، گفت: همکاری بانک ملی ایران با شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری درباره خودکفایی و حمایت از تولید داخلی صورت گرفته است.

سرپرست بانک ملی ایران تاکید کرد: هر زمان در تولیدات استراتژیک، کشور به خارج وابسته بوده است این کشور‌ها در بزنگاه‌ها دست ما را خالی گذاشته اند؛ از این رو بومی سازی کارت‌های هوشمند سوخت در داخل می‌تواند دغدغه‌هایی که در این باره وجود دارد را از بین ببرد.

وی با تقدیر از خدمات کارکنان شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران، افزود: این شرکت با سابقه ۸۵ ساله در حوزه چاپ از باسابقه‌ترین شرکت‌هایی است که در زمانی که بانک مرکزی شکل نگرفته بود، اقدام به چاپ اسکناس و اوراق بهادار در کشور کرده است.

نجارزاده بیان کرد: انتشار کارت هوشمند سوخت تنها با تجربه و دانش کارکنان شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران میسر شده است و امیدوارم این روند تداوم یابد.

سرپرست بانک ملی ایران تاکید کرد: این ظرفیت در شرکت چاپ و نشر بانک وجود دارد که سالانه ده میلیون کارت سوخت تولید شود.

وی افزود: بانک ملی ایران آمادگی تولید داخلی کارت هوشمند ملی را دارد.

نجارزاده ادامه داد: توانمدی‌های این شرکت موجب شد تا به عرصه تولید کارت‌های هوشمند ملی نیز وارد شود و در حال حاضر نمونه‌هایی از کارت ملی ساخته شده و تحویل سازمان ثبت احوال کشور شده است و به محض تایید آنها، روند تولید کارت‌های هوشمند نیز در این شرکت آغاز می‌شود تا دغدغه‌های مردم در این باره برطرف شود.

نجارزاده بر گسترش همکاری‌های فنی و دانش بنیان با شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی نیز تاکید کرد و افزود: بانک ملی ایران برای راه اندازی کیف پول الکترونیکی سوخت برای مشتریان میلیونی بانک و تجهیز جایگاه‌های سوخت به ابزار‌های نوین پرداخت بر اساس فناوری‌های روز و دانش بنیان آمادگی کامل دارد.

نژاد علی: با اقدام بانک ملی محدودیت تعداد کارت‌های هوشمند سوخت بر طرف می‌شود

علی اکبر نژاد علی مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیز در این مراسم گفت:در حال حاضر تکنولوژی "چیپ"‌های کارت‌های هوشمند سوخت منحصر به چند کشور است و بومی سازی چاپ کارت هوشمند سوخت توسط شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران، خبر خوشی است که امیدوارم به طور کامل ما را از کشور‌های دیگر بی نیاز کند.

وی افزود:در شرایط فعلی، تنگنا‌هایی برای صاحبان کارت‌های سوختی که کارتشان مفقود شده است وجود دارد که موظف هستیم این کارت‌ها را تولید و در اختیارشان قرار دهیم.

نژاد علی تاکید کرد: با اقدام شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران امیدوارم که محدودیت‌هایی که درباره تعداد کارت‌های سوخت وجود دارد نیز بر طرف شود.

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: پیش از این برای رفع مشکل تعداد کارت‌های سوخت تلاش شد تا توسط چند پیمانکار از سوی کشور‌های دارنده این تکنولوژی اقدام شود که این فرایند طولانی شد.

وی افزود: بعد از آن شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران وارد ماجرا شد و با توجه به توانمندی این شرکت در تولید این نوع کارت ها، قرارداد تولید هزار کارت سوخت منعقد شد و به زودی همکاری ما با بانک ملی ایران برای تولید کارت‌های هوشمند سوخت، گسترش می‌یابد.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
مهاجم جدید استقلال از هاییتی مهاجم جدید استقلال از هاییتی
رسانه ترکیه‌ای از انعقاد قرارداد ستاره اهل هاییتی کایسری اسپور با باشگاه استقلال خبر داد.
محدودیت‌های جدید گوگل برای کاربران زیر ۱۸ سال محدودیت‌های جدید گوگل برای کاربران زیر ۱۸ سال
گوگل به‌زودی با استفاده از فناوری تخمین سن خود که مبتنی بر هوش مصنوعی است، کاربران کم سن و سال را شناسایی و آنها را محدود خواهد کرد.
شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه کاغذی خواهد شد شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه کاغذی خواهد شد
رئیس سازمان ثبت‌احوال کشور با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه هویت دیجیتال، از آغاز فرآیند صدور شناسنامه الکترونیک خبر داد و گفت: گام‌های اولیه برای صدور این نوع شناسنامه برداشته شده و در آینده‌ای نزدیک، شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه‌های کاغذی خواهد شد.
جزئیات ملاقات یک و نیم ساعته نماینده رییس جمهور با میرحسین موسوی جزئیات ملاقات یک و نیم ساعته نماینده رییس جمهور با میرحسین موسوی
معاون اجرایی رئیس جمهور پزشکیان گفت: ملاقات این عضو دولت با آقای موسوی یک ساعت و نیم به طول کشید. این ملاقات و همینطور دیدار اخیر دوستان میرحسین با او نشانگر این است که رئیس جمهور در پی رفع حصر به عنوان خواسته‌ی بخشی از مردم است.
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر