کد خبر: ۱۱۳۶۵
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۵

برگزاری نخستین جلسه کمیته حمل و نقل هوایی و دریایی ستاد نوروزی کیش

نخستین جلسه کمیته حمل و نقل هوایی و دریایی ستاد نوروزی با حضور عزت اله محمدی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توسعه و مدیرت بنادر و فرودگاه‌های کیش برگزار شد.
برگزاری نخستین جلسه کمیته حمل و نقل هوایی و دریایی ستاد نوروزی کیش

برگزاری نخستین جلسه کمیته حمل و نقل هوایی و دریایی ستاد نوروزی کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :عزت اله محمدی در نخستین جلسه کمیته حمل و نقل هوایی و دریایی ستاد نوروزی ۱۴۰۲ که صبح شنبه هشتم بهمن در سالن اجتماعات شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های این منطقه برگزار شد بر ارائه خدمات شایسته به مسافران و گردشگران نوروزی، تاکید کرد.

رئیس کمیته حمل و نقل هوایی و دریایی ستاد نوروزی کیش رعایت مسائل ایمنی و امنیت که دو مولفه بسیار مهم در حوزه حمل و نقل هوایی و دریایی محسوب می‌شود از اولویت‌های این کمیته برشمرد و اظهار داشت: تمهیدات و تسهیلات ویژه‌ای جهت ارائه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی در مبادی ورودی و خروجی کیش پیش بینی شده است.

عزت اله محمدی، اظهار داشت: با توجه به شرایط اقلیمین جزیره در ایام نوروز اقدامات لازم به منظور تسهیل سفر گردشگران و مسافران به مقصد کیش و بالعکس در دستور کار این کمیته قرار گرفته است.

وی بر اهمیت ارتقاء سیستم سامانه‌ای پذیرش خودرو‌ها از بند چارک به جزیره کیش در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: افزایش گیت ها، خدمات رفاهی، شناور‌های مسافری و خودرویی، توسعه پارکینگ خودروها، رسیدگی به وضعیت نمازخانه‌ها و سرویس‌های بهداشتی از جمله اقدامات پیش بینی شده در بندر چارک است.

عزت اله محمدی، افزود: تمهیدات لازم در خصوص راه اندازی دوربین‌های پلاک خوان در بنادر چارک و کیش با هدف به حداقل رساندن ایستایی خودرو‌ها و. اندیشیده شده است.

وی، تاکید کرد: با ایفای نقش مهم و ارزشمند کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی، اقدامات صورت گرفته در راستای تسهیل سفر گردشگران نوروزی در سطح گسترده اطلاع رسانی خواهد شد تا گردشگرانی که با خودروی خود توسط لندینگ کراف وارد جزیره می‌شوند از امکانات در نظر گرفته شده بهره‌مند شوند.

رئیس کمیته حمل و نقل هوایی و دریایی ستاد نوروزی کیش با اشاره به ۲۴ ساعته شدن ارائه خدمات در بنادر و فرودگاه‌های کیش در آستانه سال نو، بیان داشت: با رعایت مسائل ایمنی در تلاش هستیم بهترین خدمات به گردشگران و مسافران نوروزی ارائه شود.

محمدی در ادامه سخنان خود، تصریح کرد: بر اساس آمار‌ها و تحلیل‌های صورت گرفته از ۲۴ اسفند شاهد افزایش ۱۵ درصدی مسافرانی که از مسیر‌های هوایی قصد سفر به کیش را دارند خواهیم بود، اما با توجه به تعطیلات پیش رو از ۱۵ بهمن ماه امکان افزایش میزان گردشگران در این بازه زمانی وجود دارد که تمهیدات ویژه‌ای برای ارائه خدمات به گردشگران در نظر گرفته شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: پرواز مسقط و بغداد بر قرار شده است و تا ۱۷ بهمن نیز پرواز دبی عملیاتی می‌شود.

عزت اله محمدی با اشاره به افزایش ناوگان حمل و نقل دریایی در ایام نوروز اظهار داشت: بیش از ۲۵ فروند لندیگ کراف و بیش از ۷ فروند شناور مسافری با ظرفیت‌های مختلف پیش بینی شده است.

عزت اله محمدی از فعالیت مرکز تلفخانه بنادر کیش و چارک در ایام نوروز به صورت ۲۴ ساعته خبر داد و گفت: شماره تلفن‌ها برای ارتباط و اطلاع از وضعیت بنادر در بهمن ماه اعلام خواهد شد.

محمدی از ۲۴ اسفند، خبر از ممنوعیت ورود کامیون‌ها به جزیره کیش داد و اظهار داشت: به جز کامیون‌های حمل مواد اولیه و مواد غذایی هیچ کامیونی اجازه ورود به جزیره کیش در ایام نوروز را ندارند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴ فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴
آمار فروش نمایش‌های مجموعه تئاتر شهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج از ابتدای سال تا پایان روز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد.
اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز
روابط عمومی سازمان غذا و دارو ضمن اعلام شناسایی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز، نسبت به مصرف آنها هشدار داد.
قانون فرزندخواندگی اصلاح می‌شود قانون فرزندخواندگی اصلاح می‌شود
وزیر دادگستری گفت: ما در سال‌های قبل یک آیین‌نامه‌ای را تنظیم کردیم و در دولت اصلاح کردیم تا بچه‌های بی‌سرپرست به جای اینکه در مراکز بهزیستی نگهداری شوند به خانواده‌ها تحویل داده شده و در خانواده نگهداری شوند. البته این موضوع هنوز جا نیفتاده است و اگر جا بیفتد شاید دیگر کودکی برای نگهداری در مراکز بهزیستی نداشته باشیم و همه کودکان را به خانواده‌ها واگذار کنیم.
سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی! سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی!
طبق قانون بودجه ۱۴۰۴، آیین‌نامه‌ای تدوین شده که سه دهک بالای درآمدی از دریافت یارانه حذف خواهند شد که طبق آن باید ۲۴ میلیون نفر حذف می‌شدند که با توجه به اینکه تعدادی از این افراد یارانه دریافت نمی‌کردند مقرر شد ۱۷ میلیون نفر حذف شوند که باز هم عدد بزرگی است.
عراقچی با وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کرد عراقچی با وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کرد
وزیر امور خارجه ایران، دقایقی قبل و پیش از حضور در محل مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا، با همتای ایتالیایی خود دیدار و درباره تحولات دوجانبه و بین‌المللی گفت‌و‌گو کردند.
خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست! خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست!
در بخشی از قسمت تازه برنامه جوکر زنان احسان علیخانی و در ادامه ورود خواستگار‌های نعیمه نظام‌دوست به این برنامه، این‌بار یک قهرمان پرورش اندام با دسته گل به این برنامه آمد.
محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود
یک فعال سیاسی، تاکید کرد: مذاکرات با آمریکا در عرض یک روز تاثیر خود را بر بازار ایران گذاشت و به نوعی جمهوری اسلامی توانست در دور اول مذاکرات به آنچه که می‌خواهد دست پیدا کند.
صفحه خبر بالای تصاویر