کد خبر: ۱۱۲۸۹
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۰
وزیر ارتباطات:

امکان تماس صوتی و تصویری با کیفیت در ۳ پیامرسان ایرانی وجود دارد

وزیر ارتباطات گفت: امکان تماس صوتی و تصویری باکیفیت در ۳ پلتفرم ایرانی وجود دارد.
امکان تماس صوتی و تصویری با کیفیت در ۳ پیامرسان ایرانی وجود دارد

امکان تماس صوتی و تصویری با کیفیت در ۳ پیامرسان ایرانی وجود دارد

به گزارش مخاطب۲۴ :عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در فضای مجازی نوشت: امروز یکی از دوستانم تصویر انتقاد یکی از هموطنان را با این مضمون که «هموطنان عزیز ساکن خارج از کشور برای ارتباطات با خانواده خود در ایران دچار مشکل هستند» را برایم فرستاد.

وی افزود: برقراری یک تماس تصویری باکیفیت برای افرادی که به علت بُعد مسافت امکان دیدار حضوری ندارند بسیار لذت‌بخش است. راستش را بخواهید خود من هم در زمان تحصیل در خارج از کشور از سرویس‌های ارتباط تصویری مختلفی برای تماس با خانواده استفاده می‌کردم و الان دقیقا حس این افراد را درک می‌کنم. ️

وزیر ارتباطات تاکید کرد: از آنجایی‌که تا قبل از این بخش قابل توجهی از ارتباطات تصویری بر بستر یک پلتفرم خارجی انجام می‌شد که اکنون با توجه به دستور مراجع ذیصلاح فعالیت آن در کشور محدود شده، ممکن است برخی از خانواده‌ها نیز به علت عدم آشنایی با پلتفرم‌های خارجی و داخلی دیگری که امکان تماس صوتی و تصویری دارند، برای ارتباط با عزیزان خود در خارج از کشور دچار مشکل شده باشند.

زارع‌پور با تشکر از فردی که این گلایه را منتشر کرده است، افزود: آن‌طور که معلوم است هنوز همه مردم از امکانات پیام رسان‌های داخلی اطلاع کافی ندارند و از این جهت لازم است مدیران این پلتفرم‌ها در خصوص معرفی توانمندی و امکانات آن‌ها به عموم مردم تدبیر جدی کنند. ️

وی خاطرنشان‌کرد: تماس صوتی و تصویری با کیفیت در پلتفرم‌های ایرانی بله، روبیکا و سروش پلاس نیز وجود دارد. در این مدت نیز افراد زیادی از اعضای کابینه گرفته تا تجار و دوستان برای برقراری ارتباط تصویری در سفر‌های خارجی، از سرویس تماس تصویری پلتفرم‌های داخلی استفاده کرده که تجربه آن‌ها نیز رضایت بخش بوده است.

وزیر ارتباطات خاطرنشان‌کرد: البته چندین پلتفرم و سرویس خارجی هم مثل ایمو، گوگل میت، اسکایپ و ... برای برقراری تماس تصویری در دسترس هستند. این نوشته به این معنی نیست که پلتفرم‌های داخلی در وضعیت کاملا ایده آل بوده و هیچ مشکلی ندارند، ان‌شالله با تلاش جوانان کشورمان، حمایت کاربران و دولت، محصولات وطنی مسیر رسیدن به قله‌های ایده‌آل را به سرعت خواهند پیمود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر