کد خبر: ۱۱۲۲۰
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸

جزئیات تازه از استخدام نیروهای جدید، معلمان حق‌التدریس و خرید خدمات در آموزش و پرورش

دبیر هیات مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: به زودی ۶۰ تا ۹۰ هزار نیرو در آموزش و پرورش کشور بازنشسته می‌شوند و باید به همین اندازه استخدام داشته باشیم.
جزئیات تازه از استخدام نیروهای جدید، معلمان حق‌التدریس و خرید خدمات در آموزش و پرورش

جزئیات تازه از استخدام نیروهای جدید، معلمان حق‌التدریس و خرید خدمات در آموزش و پرورش

مخاطب ۲۴- اخبار فرهنگیان،دبیر هیات مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: به زودی ۶۰ تا ۹۰ هزار نیرو در آموزش و پرورش کشور بازنشسته می‌شوند و باید به همین اندازه استخدام داشته باشیم.

سید امیر محمد خرازانی در گردهمایی گزینشگران آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان با اعلام این خبر افزود: در سال های آینده باید نیروهای جوان و کارآمد به نظام تعلیم و تربیت وارد و با برنامه ریزی، نیروهای انقلابی، متعهد و متخصص به کار گرفته شوند.

او ادامه داد: گزینش امری حساس و مهم است و ما در وزارت آموزش و پرورش به دنبال ایجاد تحول در گزینش و به روزرسانی روش ها هستیم.

مشاور وزیر و دبیر هیات مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش گفت: دنبال ایجاد تحول در گزینش و گزینشی هوشمندانه، دقیق و به روز هستیم.

او با بیان این مطلب که گزینش برای دانشگاه فرهنگیان در مدت زمان طولانی‌تری انجام می شود، افزود: در گروه آموزش ابتدایی هم چون پذیرش به صورت نیمه متمرکز صورت می‌گیرد، روند گزینش طولانی‌تر است.

برای جبران کمبود نیرو، آموزش و پرورش خراسان جنوبی این بار از طریق آزمون نیروی خرید خدمات جذب می‌کند.

آموزش و پرورش خراسان جنوبی همواره با چالش کمبود نیرو دست و پنجه نرم می‌کند و هر چند طی سال‌های گذشته با به‌کارگیری نیروهای بازنشسته، استمرار خدمت نیروها با سابقه کار بیش از ۳۰ سال، جذب سرباز معلم، مربی مهدها، به‌کارگیری و استخدام نیروهای نهضتی، جذب نیروی حق‌التدریس، جذب نیرو از طریق آزمون ماده ۲۸ و به‌کارگیری دانشجو معلم‌ها و به تازگی با به‌کارگیری نیروی خرید خدمات سعی در رفع این کمبودها دارد.|

طی سال گذشته بیش از ۱۳۰ نفر نیرو از طریق خرید خدمات با همکاری مؤسسات غیر دولتی که البته با مباحثی همراه بود انجام شد و امسال برای کمتر شدن حواشی گویا از طریق آزمون طی روزهای آینده نیروی خرید خدمات برای این نهاد جذب می‌شود.

بنا به اخبار منتشر شده در سایت آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی متقاضیان باید با پرداخت هزینه ۶۰ هزار تومانی در این آزمون شرکت و پس از قبولی و کسب حد نصاب لازم آزمون که در اواخر آبان ماه برگزار می‌شود دعوت به مصاحبه و ادامه روند کار را داشته باشند.

از طریق این آزمون ۶۶ نفر نیروی خرید خدمات جذب آموزش و پرورش می‌شوند.

منبع خبرگردون

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر