کد خبر: ۱۱۲۱۸
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۸

عملکرد بانک دی به روایت آمار

بانک دی موفق شده است با تمرکز بر بهداشت اعتباری، وصول مطالبات غیرجاری و نیز کاهش هزینه‌های غیرضرور، رشد قابل توجهی را در کارنامه سه فصل نخست امسال ثبت کند.
عملکرد بانک دی به روایت آمار

عملکرد بانک دی به روایت آمار

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی :رشد ۵۵۲ درصدی درآمد‌های غیرعملیاتی، رشد ۳۰ درصدی درآمد‌های کارمزدی و افزایش ۲۲ درصدی درآمد تسهیلات و سپرده گذاری در کنار کاهش ۱۹ درصدی هزینه‌های عملیاتی و کاهش ۵۰ درصدی هزینه‌های کارمزدی، تنها بخشی از دستاورد‌های بانک دی در این دوره است.

این بانک موفق شده است با تشکیل کارگروه‌های ویژه به منظور وصول مطالبات غیرجاری و تعیین تکلیف آن‌ها در کنار افزایش درآمد ناشی از پرداخت تسهیلات، سپرده گذاری و سرمایه گذاری فعالیت‌های بانکی، فروش وثایق تملیکی و مازاد، ترویج بانکداری الکترونیک و استقرار سرویس¬های نوین بانکی، همزمان درآمد‌های خود را افزایش و هزینه‌ها را کاهش دهد.

درآمد عملیاتی بانک شامل درآمد تسهیلات، سپرده گذاری و سرمایه گذاری فعالیت‌های بانکی در دوره ۹ ماهه منتهی به ۳۰ آذر سال جاری بالغ بر ۲۲ هزار و ۸۵۹ میلیارد ریال بوده که که نسبت به دوره مالی مشابه سال گذشته ۲۲ درصد رشد نشان می‌دهد.

هزینه‌های عملیاتی بانک دی شامل هزینه کارمزد، هزینه‌های اداری و عمومی و هزینه مطالبات مشکوک الوصول در دوره مالی ۹ ماهه منتهی به پایان آذر ماه سال جاری حدود هفت هزار و ۴۵۵ میلیارد ریال بوده که با رعایت بهداشت اعتباری، این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۹ درصد کمتر شده است.

در حوزه درآمد‌های غیرعملیاتی شامل فروش وثایق تملیکی و مازاد، در دوره مورد گزارش به دلیل برگزاری شش مرحله مزایده و فروش ۲۱ فقره ملک، مبلغ یک هزار و ۶۷ میلیارد ریال درآمد ایجاد شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشدی حدود ۵۵۲ درصد را ثبت کرده است.

بانک دی در حوزه درآمد‌های کارمزدی نیز با نگاه ویژه به ترویج بانکداری الکترونیک، استقرار سرویس‌های نوین بانکی، توسعه قابلیت ماشین‌های بانکی، توسعه قابلیت سامانه‌های دی جت و دی نت و همچنین افزایش خدمات در بخش صدور ضمانت نامه، بیش از یک هزار و ۸۴۱ میلیارد ریال درآمدزایی داشته که این رقم حدود ۳۰ درصد بیش از مدت مشابه سال گذشته است.

از سوی دیگر، هزینه‌های کارمزدی بانک در ۹ ماه نخست سال جاری به علت داشتن تعداد زیاد خودپرداز در شبکه بانکی مبلغ ۲۶۹ میلیارد ریال بوده که این رقم نسبت به دوره مالی مشابه سال ۱۴۰۰، کاهش حدود ۵۰ درصدی را تجربه کرده است.

 
برچسب ها: بانک دی 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر