کد خبر: ۱۱۲۱۸
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۸

عملکرد بانک دی به روایت آمار

بانک دی موفق شده است با تمرکز بر بهداشت اعتباری، وصول مطالبات غیرجاری و نیز کاهش هزینه‌های غیرضرور، رشد قابل توجهی را در کارنامه سه فصل نخست امسال ثبت کند.
عملکرد بانک دی به روایت آمار

عملکرد بانک دی به روایت آمار

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی :رشد ۵۵۲ درصدی درآمد‌های غیرعملیاتی، رشد ۳۰ درصدی درآمد‌های کارمزدی و افزایش ۲۲ درصدی درآمد تسهیلات و سپرده گذاری در کنار کاهش ۱۹ درصدی هزینه‌های عملیاتی و کاهش ۵۰ درصدی هزینه‌های کارمزدی، تنها بخشی از دستاورد‌های بانک دی در این دوره است.

این بانک موفق شده است با تشکیل کارگروه‌های ویژه به منظور وصول مطالبات غیرجاری و تعیین تکلیف آن‌ها در کنار افزایش درآمد ناشی از پرداخت تسهیلات، سپرده گذاری و سرمایه گذاری فعالیت‌های بانکی، فروش وثایق تملیکی و مازاد، ترویج بانکداری الکترونیک و استقرار سرویس¬های نوین بانکی، همزمان درآمد‌های خود را افزایش و هزینه‌ها را کاهش دهد.

درآمد عملیاتی بانک شامل درآمد تسهیلات، سپرده گذاری و سرمایه گذاری فعالیت‌های بانکی در دوره ۹ ماهه منتهی به ۳۰ آذر سال جاری بالغ بر ۲۲ هزار و ۸۵۹ میلیارد ریال بوده که که نسبت به دوره مالی مشابه سال گذشته ۲۲ درصد رشد نشان می‌دهد.

هزینه‌های عملیاتی بانک دی شامل هزینه کارمزد، هزینه‌های اداری و عمومی و هزینه مطالبات مشکوک الوصول در دوره مالی ۹ ماهه منتهی به پایان آذر ماه سال جاری حدود هفت هزار و ۴۵۵ میلیارد ریال بوده که با رعایت بهداشت اعتباری، این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۹ درصد کمتر شده است.

در حوزه درآمد‌های غیرعملیاتی شامل فروش وثایق تملیکی و مازاد، در دوره مورد گزارش به دلیل برگزاری شش مرحله مزایده و فروش ۲۱ فقره ملک، مبلغ یک هزار و ۶۷ میلیارد ریال درآمد ایجاد شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشدی حدود ۵۵۲ درصد را ثبت کرده است.

بانک دی در حوزه درآمد‌های کارمزدی نیز با نگاه ویژه به ترویج بانکداری الکترونیک، استقرار سرویس‌های نوین بانکی، توسعه قابلیت ماشین‌های بانکی، توسعه قابلیت سامانه‌های دی جت و دی نت و همچنین افزایش خدمات در بخش صدور ضمانت نامه، بیش از یک هزار و ۸۴۱ میلیارد ریال درآمدزایی داشته که این رقم حدود ۳۰ درصد بیش از مدت مشابه سال گذشته است.

از سوی دیگر، هزینه‌های کارمزدی بانک در ۹ ماه نخست سال جاری به علت داشتن تعداد زیاد خودپرداز در شبکه بانکی مبلغ ۲۶۹ میلیارد ریال بوده که این رقم نسبت به دوره مالی مشابه سال ۱۴۰۰، کاهش حدود ۵۰ درصدی را تجربه کرده است.

 
برچسب ها: بانک دی 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
برگزیده
سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد
دونالد ترامپ با صدور فرمانی سفر شهروندان ایرانی و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا را ممنوع اعلام کرد. اتباع هفت کشور دیگر نیز با محدویت دریافت ویزا مواجه شدند. ترامپ تصمیم خود را به دلیل "نگرانی‌های امنیتی" اتخاذ کرده است.
صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت
داده‌های اولیه نشان می‌دهد جریان نفت خام و میعانات گازی از ایران به چین در ماه می‌کمی بیش از ۱.۱ میلیون بشکه در روز بوده که حدود یک‌پنچم پایین‌تر از یک سال قبل‌تر است.
ابعاد پیچیده کمبود پرستار ابعاد پیچیده کمبود پرستار
کشور‌های پیشرفته با کمبود شدید نیروی پرستاری رو‌به‌رو هستند و برای جبران این خلأ، به جذب پرستاران خارجی روی آورده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر