کد خبر: ۱۱۲۱۷
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۵
معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد:

تسویه مطالبات طرح دارویار داروخانه‌های مستقل سرپایی تا پایان آذر ماه

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از تسویه مطالبات طرح دارویار داروخانه‌های مستقل سرپایی طرف قرارداد این سازمان تا پایان آذر ماه خبر داد.
تسویه مطالبات طرح دارویار داروخانه‌های مستقل سرپایی تا پایان آذر ماه

تسویه مطالبات طرح دارویار داروخانه‌های مستقل سرپایی تا پایان آذر ماه

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛دکتر مهدی اسلامی معاون درمان این سازمان ضمن اعلام این خبر گفت: با تأمین اعتباری معادل ۱۰۷۱ میلیارد تومان، کلیه مطالبات داروخانه‌های مستقل سرپایی طرف قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی بابت طرح دارویار تا پایان آذر ماه سال جاری تسویه شد. همچنین حدود ۷۵۰ میلیارد تومان بابت مطالبات عادی داروخانه‌ها تا پایان آبان ماه و ۲۵۷۰ میلیارد تومان نیز بابت مطالبات مراکز دانشگاهی که مربوط به ماه‌های اردیبهشت و خرداد سال جاری است، پرداخت شده است.

دکتر اسلامی افزود: سازمان تأمین‌اجتماعی در همراهی با طرح ملی دارویار، پرداخت مطالبات داروخانه‌ها را در اولویت قرار داده و با پرداخت جدید، کلیه مطالبات داروخانه‌های مستقل سرپایی طرف قرارداد بابت اجرای طرح دارویار تا پایان آذر ماه سال جاری تسویه شده است.


این گزارش حاکی است طرح دارویار بر اساس تکلیفی که در قانون بودجه ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده و با دستور ریاست‌جمهوری از ۲۳ تیر ماه سال جاری اجرا شده است. بر اساس این طرح، یارانه دارو مستقیماً به مصرف‌کننده نهایی دارو می‌رسد. در طرح دارویار اگرچه با تغییر نرخ ارز اختصاص‌یافته به شرکت‌های دارویی، برخی دارو‌ها افزایش قیمت داشته‌اند، اما مابه‌التفاوت قیمت دارو‌ها را سازمان‌های بیمه‌گر براساس منابعی که سازمان برنامه و بودجه قرار است در اختیار آن‌ها گذارد، پرداخت خواهند کرد تا پرداختی از جیب بیمار افزایش پیدا نکند.


گفتنی است سازمان تأمین‌اجتماعی پیش از این در آذر ماه سال جاری حدود ۵۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دولتی و دانشگاهی را از طریق اوراق گام تسویه کرده بود که مطابق هماهنگی به‌عمل آمده با شرکت کارگزاری بانک رفاه، اوراق گام از روز دوشنبه سوم بهمن ماه در فرابورس قابل معامله است. همچنین در نیمه نخست دی ماه نیز حدود ۴۳۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز طرف قرارداد غیردولتی و بخش خصوصی، بیماری‌های خاص مثل دیالیز و نیز دارو و مبالغ نسخ الکترونیک و غیرالکترونیک، از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی تسویه شد.


سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین در ۱۲ آبان ماه امسال اعلام کرده بود که مابه‌التفاوت مطالبات مربوط به اجرای طرح دارویار داروخانه‌ها تا پایان آبان ماه، به شکل کامل تسویه و پرداخت شده و با وجود مشکلات نقدینگی که در سازمان تأمین‌اجتماعی وجود دارد، این سازمان خود را متعهد به همکاری کامل و مؤثر با طرح دارویار می‌داند تا این طرح که از طرح‌های مهم دولت سیزدهم برای صیانت از مردم در بخش سلامت و مجری اصلی آن نیز سازمان غذا و دارو است و سازمان‌های بیمه‌گر در آن نقش انتقال‌دهنده مبالغ مربوط به مابه‌التفاوت نرخ ارز به داروخانه‌ها را برعهده دارند، با موفقیت کامل اجرا شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر