کد خبر: ۱۱۲۱۱
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۰
قائم مقام مدیرعامل بانک شهر تاکید کرد:

افزایش منابع خرد با استفاده از ظرفیت کارت‌های هواداری دو تیم محبوب پایتخت

قائم مقام مدیرعامل بانک شهر از استقبال هواداران دو تیم محبوب پایتخت (استقلال و پرسپولیس) از کارت‌های هواداری این بانک خبر داد و گفت: شعب بانک در سراسر کشور باید از این فرصت برای افزایش منابع خرد استفاده کنند.
افزایش منابع خرد با استفاده از ظرفیت کارت‌های هواداری دو تیم محبوب پایتخت

افزایش منابع خرد با استفاده از ظرفیت کارت‌های هواداری دو تیم محبوب پایتخت

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر :دکتر رحیم طاهری با اعلام این خبر، افزود: با استقبال خوب هواداران استقلال و پرسپولیس از کارت هواداری بانک شهر، انتظار می‌رود صدور کارت هواداری در شعب بانک طی ماه‌های آینده بیش از پیش افزایش یابد.


طاهری با اشاره به امضاء تفاهمنامه همکاری‌های مشترک میان بانک شهر و دو تیم محبوب پایتخت، گفت: تاکنون و با توجه به زمان کوتاه، از گذشته شدن تفاهمنامه در حدود ۱۲ هزار کارت برای هواداران استقلال و پرسپولیس صادر شده است.


وی تصریح کرد: هم اکنون شعب بانک شهر می‌بایست برای خدمات رسانی به تمامی شهروندان و به خصوص هواداران دو تیم محبوب پایتخت از آمادگی کامل برخوردار بوده و توجه جدی به جذب منابع خرد داشته باشند.


قائم مقام مدیرعامل بانک شهر با بیان اینکه کارت‌های هواداری یکی از راهکار‌های درآمدزایی و افزایش درآمد‌های پایدار برای باشگاه پرسپولیس و استقلال است، گفت: شعب بانک شهر نیز می‌بایست از این فرصت برای افزایش منابع و همچنین گسترش شبکه مشتریان خود اقدام کنند.


طاهری با تاکید بر اینکه در کارت‌های هواداری بانک شهر مزایا و خدمات مالی و بانکی مناسب برای هواداران دو تیم محبوب پایتخت در نظر گرفته شده است، افزود: هواداران می‌توانند از مزایایی مانند: دریافت سود، دریافت تسهیلات بر اساس میانگین حساب و انواع خدمات بانکی به صورت حضوری و غیرحضوری برخوردار شوند.


معاون شعب بانک شهر در پایان عنوان کرد: همچنین امکان افتتاح حساب و دریافت کارت هواداری به صورت غیرحضوری از طریق نرم افزار "همراه شهر پلاس" و ارسال به تمامی نقاط کشور فراهم است.

 
برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد
روند رسیدگی به اتهامات فساد مالی نتانیاهو این هفته با ورود دادگاه تل‌آویو به پرونده «بزک–والا» وارد مرحله‌ای سرنوشت‌ساز شده و فشار‌ها بر دستگاه قضایی افزایش یافته است.
دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران
سید عباس عراقچی در حاشیه کنفرانس «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» با عدنان منصور وزیر خارجه اسبق لبنان دیدار کرد و دو طرف درباره تحولات منطقه‌ای گفت‌و‌گو کردند.
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر