کد خبر: ۱۱۱۹
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۲

زلزله 5.3 ریشتری مشهد مقدس را لرزاند

لزله ای به بزرگی 5.3 ریشتر مناطقی از خراسان رضوی از جمله شهر مشهد مقدس را لرزاند و شهروندان خواب زده و سراسیمه را روانه خیابان ها کرد.

src="/files/fa/news/یقه زلزله‌ای با بزرگی 5.3 ریشتر برخی شهرهای استان خراسان رضوی از جمله مشهد مقدس را لرزاند و شهروندان خواب زده و سراسیمه را روانه خیابان ها کرد. شدت زلزله به حدی بود که ساکنان چندین شهر استان احساسش کرده و گاه وحشت زده شدند.
 
به گزارش وب‌سایت مرکز لرزه‌نگاری کشوری مؤسسۀ ژئوفیزیک دانشگاه تهران، کانون این زلزله حوالی «سنگ سفید» (طول جغرافیایی 60.48 و عرض جغرافیایی 35.75) و در عمق 7 کیلومتری زمین بود. فاصله از این نقطه تا مشهد مقدس 102 کیلومتر است.
 
این در حالی است که دستگاه های لرزه نگاری، هفت دقیقه پس از وقوع زلزله، پس لرزه ای با بزرگی 3.3 ریشتر ثبت کرده‌اند که پدیده ای طبیعی است و انتظار تکرار مکرر آن در ساعات پیش رو می‌رود؛ پس لرزه هایی که شمارشان تا یک ساعت پس از وقوع زلزله، به 9 عدد رسید.

نزدیک‌ترین شهرها؛

36 کیلومتری سفيد سنگ (خراسان رضوي)
39 کیلومتری نصراباد (خراسان رضوي)
45 کیلومتری مزدآوند (خراسان رضوي)


تکمیلی:
 
آخرین جزئیات زمین‌لرزه در خراسان رضوی
 
08:00 مرتضی سلیمی، رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به اینکه 12 تیم ارزیاب برای بررسی ابعاد زمین‌لرزه 5.3 ریشتری به محدوده سفیدسنگ در خراسان رضوی اعزام شدند، گفت:‌ تاکنون گزارشی مبنی بر خسارات جانی و مالی ارائه نشده است.

وی با اشاره به اینکه 35 روستا در این منطقه مورد ارزیابی قرار گرفت،‌ گفت: خوشبختانه تا این لحظه گزارشی مبنی بر خسارات جانی و مالی ارائه نشده است.

سلیمی خاطرنشان کرد: ارزیابی از منطقه زلزله‌زده همچنان ادامه دارد. 
 
زلزله خراسان رضوی ۲ مجروح داشت 
 
09:30 حجت علی شایانفر، مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی از مجروح شدن دو نفردر زلزله بامداد امروز این استان خبر داد و گفت: تاکنون بیش از  ۳۰ پس لرزه ثبت شده که چهار مورد آن بالای سه ریشتر بوده است.

وی افزود: زلزله بامداد امروز همچنین منجر به تخریب و فروریختن برخی از ساختمان هایی شد که در جریان زلزله ۱۶ فروردین ماه سفیدسنگ آسیب دیده و ترک برداشته بودند و تا کنون دو نفر نیز مجروح شده اند.

شایانفر در ادامه گفت: پس از وقوع زلزله، فرمانداران شهرستانهای مشهد، فریمان، تربت جام و سرخس ابه حالت آماده باش در آمدند و گروه های ارزیاب محلی شامل دهیاران و نیروهای پاسگاه های انتظامی به منطقه اعزام شدند. ۱۲ گروه ارزیاب از سوی جمعیت هلال احمر به مناطق مختلف اعزام شدند و مورد خاصی تاکنون گزارش نشده است.

برچسب ها: زلزله مشهد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است
سید عباس عراقچی در اجلاس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» اعلام کرد، جنگ و زور در روابط بین‌الملل غالب شده و دیپلماسی اولین قربانی این روند است.
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی
مقامات اسرائیلی نسبت به احتمال فروش جنگنده‌های اف‌۳۵ آمریکا به عربستان سعودی ابراز نگرانی کرده و می‌گویند این اقدام می‌تواند برتری نظامی تل‌آویو در منطقه را تهدید کند.
بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه
منابع صهیونیستی اعلام کردند گفت‌و‌گو‌های واشنگتن و تل‌آویو برای ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه متوقف شده و اسرائیل قدرت‌یابی اخیر حماس را مانع پیشرفت مذاکرات می‌داند.
عارف به روسیه سفر می‌کند عارف به روسیه سفر می‌کند
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در بیست‌وچهارمین اجلاس نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای فردا به روسیه سفر می‌کند و با مقامات کشور‌ها دیدار خواهد داشت.
بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد
بانک مرکزی با سلب اختیار از مدیران مؤسسه اعتباری ملل، هیات سرپرستی موقت تعیین کرد و اعلام کرد با اجرای برنامه‌های اصلاحی، خدمات این مؤسسه بدون وقفه ادامه می‌یابد.
اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم
کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیرو‌های این رژیم برنامه‌ای برای ترک خاک سوریه ندارند و تل‌آویو برخلاف دیگر بازیگران حاضر در سوریه خود را ملزم به پرداخت هزینه نمی‌داند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر