کد خبر: ۱۱۱۸۴
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۹

پرداخت وام بانک توسعه تعاون استان مرکزی ۱۷۰ درصد از برنامه پیشی گرفت

مدیرشعب بانک توسعه تعاون استان مرکزی گفت: پرداخت وام این بانک در ۹ ماه امسال، نسبت به برنامه هدفگذاری شده، ۱۷۰ درصد بیشتر است.
پرداخت وام بانک توسعه تعاون استان مرکزی ۱۷۰ درصد از برنامه پیشی گرفت

پرداخت وام بانک توسعه تعاون استان مرکزی ۱۷۰ درصد از برنامه پیشی گرفت

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛علی‌رضا حسینی‌معصوم افزود: هدفگذاری پرداخت وام امسال بانک توسعه تعاون این استان، پنج‌هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است که در ۹ ماه امسال، ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی بیان کرد: این میزان وام در قالب سه‌هزار و ۳۲۴ پرونده اعطا شده و بیش از ۸۰ درصد وام‌های پرداختی مربوط به بخش تعاون است.

مدیرشعب بانک توسعه تعاون استان مرکزی یادآور شد: این بانک در ۹ ماه پارسال، ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال وام پرداخت کرد و اعطای وام ۹ ماه امسال نسبت به مدت مشابه قبل، ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال بیشتر است.

حسینی‌معصوم اظهار کرد: ۱۲۷ میلیارد ریال از وام پرداخت شده در این مدت، مربوط به ازدواج، ۹۷میلیارد ریال در خصوص فرزندآوری، ۱۰۰ میلیارد ریال تبصره ۱۸ بخش تعاون، ۱۳۳ میلیارد ریال مربوط به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و ۱۰۰ میلیارد ریال نیز مربوط به مددجویان بهزیستی است.

وی اظهار کرد: بانک توسعه تعاون این استان در ۹ ماه امسال،۱۶۳ میلیارد ریال وام مشاغل خانگی پرداخت کرد که این میزان معادل ۸۵ درصد از بودجه ابلاغی این بخش است.

 
captcha
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.