کد خبر: ۱۱۱۵۸
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۹
هشدار تأمین‌اجتماعی درمورد کلاهبرداری از بیمه‌شدگان، بازنشستگان و متقاضیان استخدام؛

تماس‌های با موضوع صدور کارت درمان و آگهی‌های استخدام شبکه‌های اجتماعی؛ ارتباطی به سازمان تأمین‌اجتماعی ندارد

سازمان تأمین‌اجتماعی با هشدار در مورد افزایش فعالیت‌های مجرمانه و کلاهبردارانه سودجویان برای فریب بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش این سازمان، اعلام کرد هر نوع تماس تلفنی یا مراجعه حضوری افراد تحت‌عنوان همکار یا نماینده این سازمان و تقاضای وجه در قبال هر نوع خدمت بیمه‌ای و درمانی از جمله صدور یا تمدید کارت سلامت یا درخواست واریز وجه به حساب‌های ناشناس برای استخدام در سازمان تأمین‌اجتماعی، قطعاً فریب‌کارانه و کلاهبرداری است.
تماس‌های با موضوع صدور کارت درمان و آگهی‌های استخدام شبکه‌های اجتماعی؛ ارتباطی به سازمان تأمین‌اجتماعی ندارد

تماس‌های با موضوع صدور کارت درمان و آگهی‌های استخدام شبکه‌های اجتماعی؛ ارتباطی به سازمان تأمین‌اجتماعی ندارد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛طبق اطلاعات واصله اخیراً علاوه بر افزایش تماس‌های افراد سودجو با بیمه‌شدگان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش این سازمان با موضوع درخواست واریز وجه برای صدور کارت سلامت یا کارت هوشمند درمان یا عناوین مشابه، آگهی‌های جعلی با موضوع استخدام در سازمان تأمین‌اجتماعی و درخواست واریز وجه برای شرکت در آزمون استخدامی نیز در برخی شبکه‌های اجتماعی در حال انتشار و بازنشر است.

روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی بار دیگر به اطلاع عموم بیمه‌شدگان و بازنشستگان عزیز سازمان تأمین‌اجتماعی می‌رساند، با اجرای طرح ملی نسخه الکترونیک و حذف دفترچه‌های کاغذی بیمه‌ها، به‌هیچ عنوان قرار نیست کارت یا روش دیگری در ازای دریافت وجه از بیمه‌شدگان، جایگزین دفترچه‌های قدیمی شود و هرگونه ادعایی در این زمینه، غیرواقعی بوده و مورد تأیید این سازمان نیست.


همچنین از آنجا که اخیراً کلاهبردارانی با انتشار آگهی‌های دروغین و غیرواقعی استخدام در سازمان تأمین‌اجتماعی در برخی شبکه‌های اجتماعی، از متقاضیان درخواست واریز وجه به حساب‌های ناشناس برای شرکت در آزمون استخدامی کرده‌اند، لازم به تأکید است که هر نوع استخدام در سازمان تأمین‌اجتماعی صرفاً از طریق درج آگهی عمومی و فراخوان رسمی از طریق رسانه‌های معتبر و پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین‌اجتماعی و برگزاری آزمون از سوی سازمان سنجش آموزش کشور انجام می‌شود و آگهی‌های منتشره در برخی شبکه‌های اجتماعی، هیچ ارتباطی به این سازمان ندارد.


بیمه‌شدگان و بازنشستگان محترم در صورت مواجهه با تماس تلفنی یا مراجعه حضوری افرادی با چنین ادعاهایی؛ می‌توانند ضمن ارجاع موضوع به پلیس و مراجع قضایی، برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشورت، با مرکز ارتباطات مردمی سازمان تأمین‌اجتماعی با شماره تلفن ۱۴۲۰ تماس بگیرند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر