کد خبر: ۱۱۱۵۱
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۸

نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو سه‌شنبه چهارم بهمن ۱۴۰۱

نرخ دلار توافقی امروز سه‌شنبه چهارم بهمن به یک قدمی کانال ۴۴ هزار رسید. سکه امامی در نیمه ابتدایی معاملات بازار ۲۴ میلیون و ۳۲۰ هزار فروخته شد
نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو سه‌شنبه چهارم بهمن ۱۴۰۱

نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو سه‌شنبه چهارم بهمن ۱۴۰۱

مخاطب ۲۴، قیمت دلار توافقی امروز سه‌شنبه چهارم بهمن در نیمه ابتدایی معاملات بازار متشکل ارزی به ۴۳ هزار و ۹۳۵ رسید و تفاوتی با عصر دیروز نداشت. در بازار طلا تقریبا همین وضعیت را بابت خرید و فروش انواع سکه شاهد بودیم. مثلا قیمت سکه امامی با افت هزار تومانی به ۲۴ میلیون و ۳۲۰ هزار تومان رسید و سکه گرمی بدون تغییر قیمت، پنج میلیون و ۱۰ هزار فروخته شد. با این حال قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار حدود ۱۴ هزار تومان پیشروی کرد و به دو میلیون و ۹۷ هزار رسید.

 


به گزارش فرارو، قیمت دلار امروز سه‌شنبه چهارم بهمن تا ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه در بازار متشکل ارزی ۴۳ هزار و ۹۳۵ تومان اعلام شد. رقمی که تفاوتی با نرخ دلار توافقی در پایان خرید و فروش‌های دیروز ندارد، اما قیمت یورو امروز امروز با افزایش ۵۶۰ تومانی به ۴۳ هزار و ۱۵۰ تومان افزایش پیدا کرد.
قمت هر گرم طلا ۱۸ عیار امروز سه‌شنبه چهارم بهمن در نیمه ابتدایی معاملات بازار به دو میلیون و ۹۷ هزار تومان رسید. به‌این ترتیب قیمت طلا ۱۸ عیار نسبت به روز گذشته به ازای هر گرم ۱۴ هزار تومان افزایش پیدا کرده و درمقایسه با روز یکشنبه شاهد رشد ۱۳ هزار تومانی ارزش آن هستیم.
قیمت سکه امامی امروز سه‌شنبه چهارم بهمن تا ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه تفاوت چشمگیری نسبت به دیروز نداشت. طلا‌فروش‌ها هر قطعه سکه امامی را ۲۴ میلیون و ۳۲۰ هزار تومان، یعنی هزار تومان کمتر از دیروز فروختند. هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم با رشد قیمت ۸۸ هزار تومانی، ۲۲ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان فروخته شد و سکه گرمی بدون تغییر قیمت، پنج میلیون و ۱۰ هزار تومان به‌فروش رسید.
منبع فرارو

برچسب ها: ارز دلار
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر