کد خبر: ۱۱۱۴۵
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۳

میرکاظمی: منابع رتبه بندی معلمان تامین شده؛ منتظر صدور احکام آموزش و پرورش هستیم

رئیس سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به سؤالی در خصوص اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان گفت: منابع اجرای رتبه‌بندی معلمان آماده شده و منتظر صدور احکام حقوق معلمان از سوی آموزش‌وپرورش هستیم.
میرکاظمی: منابع رتبه بندی معلمان تامین شده؛ منتظر صدور احکام آموزش و پرورش هستیم
میرکاظمی: منابع رتبه بندی معلمان تامین شده؛ منتظر صدور احکام آموزش و پرورش هستیم
 
مخاطب ۲۴- اخبار فرهنگیان،سیدمسعود میرکاظمی در مورد اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان گفت: آیین‌نامه اجرایی این قانون پس از سال‌ها در دولت سیزدهم تصویب و ابلاغ شد و سازمان برنامه و بودجه خود را مکلف به اجرای قانون می‌داند.
 

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به پرداخت علی‌الحساب در شهریور افزود: حتی سازمان آمادگی پرداخت علی‌الحساب برای حقوق مهرماه را هم داشت.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تأکید کرد: تاکنون احکام معلمان توسط آموزش‌وپرورش صادر نشده که به‌محض صدور احکام افزایش حقوق لحاظ خواهد شد و حتی منابع مورد نیاز در خزانه برای اجرای این کار در نظر گرفته شده است.


بیشتر بخوانید: رتبه‌بندی معلمان مهرآفرین باید از شهریور ۱۴۰۰ اعمال شود


میرکاظمی با بیان اینکه اعتبار موردنیاز جهت رتبه‌بندی معلمان در نظر گرفته ‌شده که پس از صدور احکام معلمان در سقف بودجه پرداخت خواهد شد، تصریح کرد: امیدواریم اجرای این طرح علاوه بر کمک به بهبود معیشت معلمان عزیز به بهبود سطح کیفیت آموزش در مدارس نیز منجر شود.

پیش از این سازمان برنامه بودجه اعلام کرده بود: پس از ابلاغ آیین نامه های اجرایی مربوطه طی مصوبه شماره 59426/ت 59794 هـ مورخ 12/4/1401 و اصلاحیه آن به شماره 81843/ت 610151 هـ مورخ 15/5/1401 هیئت وزیران، مقرر گردید تا زمان نهایی شدن بررسی ها و استقرار معلمان در رتبه های استحقاقی مبلغی به عنوان علی الحساب به کلیه مشمولین نظام رتبه بندی معلمان پرداخت گردد.

بر این اساس طی ابلاغیه شماره 250982 مورخ 24/5/1401 مبلغ83 هزار میلیارد ریال بابت علی الحساب خالص پرداختی اجرای طرح رتبه بندی معلمان به مدت 11 ماه (مهر 1400 لغایت مرداد 1401) به وزارت آموزش و پرورش- ادارات کل آموزش و پرورش استانها اختصاص یافته و به حساب مشمولین واریز شده است.

منبع تسنیم

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۴
0
0
comments icon آقای وزیر آموزش و پرورش
این پول رتبه‌بندی رو بدین به یک وزارتخانه دیگه،شما که به معلمان نمی‌دید بدید به بقیه اونا استفاده کنن،لااقل با روان ما بازی نمیشه
سامان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۶
0
0
comments icon رتبه بندی معلمانی که احکام بعدازمهر400دارندکی اجرامی شود
پاسخ ها
replay icon
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of)
replay
comments icon بعید میدانم اجرا بشه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر