کد خبر: ۱۱۱۱۹
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۰

به ریاست مدیر عامل پست بانک ایران برگزار شد؛ جلسه ارزیابی روند پیشرفت و تحقق برنامه‌های عملیاتی ادارات ستادی بانک در سال ۱۴۰۱

بهزاد شیری مدیرعامل پست بانک ایران در جمع‌بندی جلسه ارزیابی روند پیشرفت و تحقق برنامه‌های عملیاتی ادارات ستادی بانک در سال ۱۴۰۱ که صبح امروز دوشنبه سوم بهمن ماه با حضور رئیس و عضو هیات مدیره، معاونان، مدیران امور و روسای ادارات ستادی مستقل برگزار شد، با اشاره به اینکه اجرای برنامه‌های سند راهبردی بانک که بر اساس اصول تدوین شده است، بسیار مهم است، گفت: اجرای این برنامه ظرفیت‌های جدیدی در بانک ایجاد می‌کند و مشکلات حوزه‌های مختلف را برطرف می‌سازد.
به ریاست مدیر عامل پست بانک ایران برگزار شد؛ جلسه ارزیابی روند پیشرفت و تحقق برنامه‌های عملیاتی ادارات ستادی بانک در سال ۱۴۰۱

به ریاست مدیر عامل پست بانک ایران برگزار شد؛ جلسه ارزیابی روند پیشرفت و تحقق برنامه‌های عملیاتی ادارات ستادی بانک در سال ۱۴۰۱

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از حوزه مقاومت بسیج پست بانک ایران :شیری در ادامه با تاکید بر اینکه در دو ماه پایانی سال باید به برنامه‌هایی که از تقویم عقب هستند توجه داشته باشیم، افزود: برخی از برنامه‌ها به عوامل خارج سازمان مرتبط هستند و ساز و کار برطرف کردن مشکلات آن‌ها در دست ما نیست و لذا این برنامه‌ها باید در جلسات ارزیابی معلوم و وزن آن‌ها مشخص شود.


مدیرعامل بانک با بیان اینکه باید در ارزیابی پایان مهرماه، برنامه‌های عقب افتاده را انجام دهیم تا مشخص شود که ببینیم در کجا قرار داریم، تصریح کرد: بانک دارای سند اجرایی هست و مشخص است که برای سال ۱۴۰۲ در چه مسیری حرکت می‌کنیم.


وی افزود: جمع بندی این جلسات برای تهیه سند راهبردی سال ۱۴۰۲ و تدوین برنامه‌های بانک استفاده می‌شود و با توجه به مقتضیات و شناسایی محدودیت‌ها، این سند پایان بهمن ماه سال جاری از طریق دبیرخانه به همکاران و مجریان ابلاغ می‌شود.


بر اساس این گزارش، پیش از سخنان مدیرعامل، علیرضا واحدپور معاون سازمان و برنامه‌ریزی و محمدرضا حسنلو رئیس اداره کل برنامه‌ریزی و کنترل برنامه ها، گزارشی از روند پیشرفت و تحقق ۱۱۰ برنامه عملیاتی سند راهبردی سال جاری ارائه و در ادامه هر یک از مدیران ستادی و ادارات مستقل دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را در مورد برنامه‌های جاری و آتی مطرح کردند.

 
برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال
فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی به‌زودی در سینما‌های کشور اکران می‌شود.
برگزیده
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر