کد خبر: ۱۱۱۱۱
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۲

ابوالحسن مختاباد درگذشت

ابوالحسن مختاباد دیشب بر اثر سکته قلبی دار فانی را وداع گفت.
ابوالحسن مختاباد درگذشت

ابوالحسن مختاباد درگذشت

مخاطب۲۴،ابوالحسن مختاباد منتقد، پژوهشگر موسیقی و از روزنامه‌نگاران پیشکسوت و سرشناس حوزه تخصصی موسیقی دیشب بر اثر سکته قلبی درگذشت.

 

به گزارش فارس، سید ابوالحسن مختاباد (متولد ۲۲ دی ۱۳۴۸ در امره) نویسنده، منتقد، پژوهشگر موسیقی و روزنامه‌نگار ایرانی است. او همچنین، برادر عبدالحسین مختاباد خواننده شناخته شده موسیقی ایرانی است

 

مختاباد در تابستان سال ۱۳۷۲ به کار در نشریه مشغول شد. بهمن همان سال با کار در بولتن جشنواره تئاتر فجر، کار حرفه‌ای خود را آغاز کرد و سپس در بهار سال ۱۳۷۳، به عنوان عضو تحریریه روزنامه همشهری وارد این روزنامه شد و تا همین اواخر با این روزنامه و تعداد دیگری از رسانه‌ها همکاری داشت.

 

مختاباد فعالیت صنفی در حوزه موسیقی را با انتخاب به عنوان بازرس کانون پژوهشگران خانه موسیقی در سال ۸۱ آغاز کرد و سپس در کنار سردبیری نشریه خبری این نهاد، در دوره‌های بعد به عنوان عضو (۱۳۸۳–۱۳۸۵)، نایب رئیس (۱۳۸۵–۱۳۸۷) و رئیس هیئت مدیره (۱۳۸۷–۱۳۸۹) این کانون انتخاب شد.

در این دوره او دبیری سمینار بررسی سه دهه موسیقی ایران را در ۷ میزگرد در جشنواره موسیقی فجر سال ۱۳۸۷بر عهده داشت که به درخواست کامبیز روشن‌روان به عنوان دبیر جشنواره این میزگرد‌ها را برگزار کرد.

او همچنین دو دوره متوالی از سوی مجمع عمومی خانه موسیقی به عنوان بازرس اصلی این نهاد صنفی انتخاب شد و نیز نهادینه کردن و برگزاری چند دوره کتاب و آلبوم سال خانه موسیقی از ابتکارات صنفی او به‌شمار می‌رود.

او موسیقی را با یادگیری آواز در سال‌های اولیه دهه هفتاد نزد کریم صالح عظیمی آغاز کرد و در ادامه مدتی نزد سید نورالدین رضوی سروستانی ردیف آموخت و نیز شیوه آوازی طاهرزاده به روایت نورعلی خان برومند را نیز نزد حمیدرضا نوربخش فرا گرفت. ضمن آنکه چند مدتی هم نزد کمال‌الدین عباسی ردیف آوازی را فرا گرفت. در این مدت آموزه‌های آوازی و صداسازی را با برادرش سید عبدالحسین مختاباد استمرار داد و سلفژ و تئوری موسیقی را نزد محسن الهامیان و نواختن سه تار را هم برای مدتی کوتاه نزد حمید سکوتی، رضا موسوی‌زاده، پیمان سلطانی و بهداد بابایی آموخت.

منبع فارس

برچسب ها: درگذشت مختاباد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر