کد خبر: ۱۱۱۰۵
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۳

شوک بزرگ؛ سپاهان - پرسپولیس به میزبانی اصفهان!

مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی فوتبال ایران قرعه‌کشی شد.
شوک بزرگ؛ سپاهان - پرسپولیس به میزبانی اصفهان!

شوک بزرگ؛ سپاهان - پرسپولیس به میزبانی اصفهان!

مخاطب ۲۴،در فاصله بین پایان نیم‌فصل نخست لیگ برتر و آغاز نیم‌فصل دوم لیگ بیست‌ودوم، مسئولان سازمان لیگ تصمیم گرفتند تا مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی را برگزار کنند تا رسماً تیم‌های لیگ برتری وارد چرخه رقابت‌های جام حذفی در فصل جدید شوند. مرحله یک‌شانزدهم نهایی در شرایطی به پایان رسید که خبری از خلق شگفتی بزرگ نبود، اما تیم‌های تراکتور تبریز، ذوب‌آهن اصفهان، صنعت‌نفت آبادان و نفت مسجدسلیمان در رویارویی با حریفان لیگ برتری از گردونه رقابت‌ها کنار رفتند تا ۱۲ تیم لیگ برتری، ۳ تیم از لیگ یک و یک تیم از لیگ دو به جمع ۱۶ تیم برتر جام حذفی راه یابند.

 

آبی‌های پایتخت در مرحله یک‌شانزدهم نهایی مهم‌ترین بازی این مرحله را برابر تراکتور تبریز برگزار کردند که توانستند در یک بازی جنجالی با نتیجه ۲ بر یک در پایان ۱۲۰ دقیقه به پیروزی برسند. پرسپولیس هم با پیروزی در ضربات پنالتی برابر تیم دسته اولی ون‌پارس اصفهان به جمع ۱۶ تیم برتر رقابت‌های جام حذفی صعود کرد.

استقلال تهران اولین تیمی بود که نامش از درون قرعه خارج شد و آبی‌های پایتخت باید در مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی به مصاف ملوان بندرانزلی بروند. جالب آنکه پیش از رویارویی ۲ تیم در جام حذفی، در هفته پیش‌رو شاگردان ریکاردو سا پینتو و مازیار زارع باید در لیگ برتر به مصاف هم بروند. آبی‌ها به مانند دیدار قبلی برابر تراکتور در جام حذفی، در این مرحله هم میزبان هستند و باید ملوان برای دیدار با استقلال به تهران سفر کند.

 

پرسپولیس و سپاهان تیم‌های بعدی بودند که نام‌شان از درون قرعه‌ها خارج شد تا حساس‌ترین تقابل مرحله یک‌هشتم نهایی، میان تیم‌های اول و دوم جدول رده‌بندی لیگ برتر به انجام برسد. شاگردان یحیی گل‌محمدی و ژوزه مورایس در دور رفت لیگ برتر به تساوی بدون گل رضایت دادند و حالا در جام حذفی باید به مصاف هم بروند. سپاهان در جام حذفی به مانند دیدار رفت در لیگ برتر میزبان پرسپولیس خواهد بود و نبرد ۲ تیم در اصفهان به انجام خواهد رسید.

منبع فرارو

برچسب ها: فوتبال پرسپولیس
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۳
1
0
comments icon کسی میدونه چرا استقلال پنج ساله برای جام‌حذفی ازتهران خارج نشده به جز فینال که دیگه‌مجبور بوده توشهر بی طرف باشه؟؟این لابی وپشت پرده‌نیست؟؟؟
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ویروس مِرس چه عوارضی دارد؟ ویروس مِرس چه عوارضی دارد؟
ویروس مِرس از خانواده کروناهاست که نرخ مرگ و میر بالاتری دارد، اما قدرت سرایت و انتقال آن به کووید نمی‌رسد.
بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟ بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟
با پایان لیگ برتر و آغاز گمانه‌زنی‌ها درباره مقصد فصل آینده ستاره‌های فوتبال ایران، یک عامل مهم و تعیین‌کننده در سایه باقی مانده که حالا توجه بیشتری را به خود جلب کرده است: مشمول بودن حدود ۲۰ بازیکن شاخص فوتبال ایران برای خدمت سربازی.
چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟ چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟
اوایل دهه ۸۰ شمسی، رسانه و صدا و سیما به یکباره به سمت اطلاع‌رسانی درباره ویروس اچ‌آی‌وی و ایدز رفت، آن زمان ابتلا به این ویروس یک گناه نابخشوده بود، حالا که بیش از ۲۰ سال از آن روز‌ها می‌گذرد، رسانه و جامعه دست روی یک ویروس دیگر گذاشته است که کمی شبیه به ویروس اچ‌آی‌وی است، تابو‌ها درباره این ویروس هم وجود دارد و یکی از راه‌های ابتلایش هم با ویروس اچ‌آی‌وی مشترک است
رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟ رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟
امسال که حضور یک چهره ایرانی با لباسی خاص، حاوی نماد‌هایی از هویت تاریخی کشور، موجی از واکنش‌ها را در فضای رسانه‌ای و اجتماعی به راه انداخت
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش! عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش!
نعیمه نظام دوست فاطمه هاشمی و معصومه کریمی، روز‌های تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ساعت خوش».
طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته! طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته!
دسر بیسکوییت و طالبی نوعی دسر بسیار خوشمزه و خنک تابستانی است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
برگزیده
بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟ بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟
با پایان لیگ برتر و آغاز گمانه‌زنی‌ها درباره مقصد فصل آینده ستاره‌های فوتبال ایران، یک عامل مهم و تعیین‌کننده در سایه باقی مانده که حالا توجه بیشتری را به خود جلب کرده است: مشمول بودن حدود ۲۰ بازیکن شاخص فوتبال ایران برای خدمت سربازی.
ماجرا‌های ایتالیایی‌ها و طارمی! ماجرا‌های ایتالیایی‌ها و طارمی!
منطقه امن مهدی طارمی در اردوگاه اینتر از زبان تیز رسانه‌های ایتالیا ۳ بازی بیشتر طول نکشید تا شاهد ضدحمله ۳ رسانه ایتالیایی به مهاجم ایرانی باشیم.
سخنان خانم سخنگو در خصوص نقل و انتقالات استقلال! سخنان خانم سخنگو در خصوص نقل و انتقالات استقلال!
سخنگوی باشگاه استقلال گفت: در زمینه صدور مجوز حرفه‌ای مشکلی نداریم و کار‌های اداری طبق روال انجام شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر