کد خبر: ۱۱۰۹۵
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵

پای وعده میلیونی مسکن لنگ می‌زند/ نه مردم استقبال می‌کنند، نه بانک‌ها

از آنجا که بانک عامل بخش مسکن بیشترین سهم و بالاترین عملکرد به لحاظ وام‌دهی برای اجرای این برنامه را دارد و همچنین آماری از عملکرد سایر بانک‌ها در این زمینه اعلام نشده است می‌توان گفت، آمار پرداخت وام طرح نهضت ملی مسکن تاکنون عملا معادل حدود یک‌پنجم کل واحد‌هایی است که باید در سال اول، ساخته می‌شده است.
پای وعده میلیونی مسکن لنگ می‌زند/ نه مردم استقبال می‌کنند، نه بانک‌ها
مخاطب ۲۴،بانک عامل بخش مسکن آمار جدیدی از خانه‌سازی دولتی در قالب طرح ساخت یک میلیون مسکن در سال اعلام کرد.

به گزارش دنیای اقتصاد، در گزارشی که در این زمینه منتشر شده، اعلام شده است: تاکنون ۸۰۵‌هزار و ۷۶۵ نفر در طرح نهضت ملی مسکن افتتاح حساب کردند. همچنین از انعقاد قرارداد پرداخت تسهیلات با ۲۰۴‌هزار و ۲۱۲ واحد به مبلغ ۶۹‌هزار و ۴۷۵ میلیاردتومان خبر داده شده است.

 

بر اساس این گزارش، مبلغ کل واریزی به حساب سازندگان از محل تسهیلات و آورده ۴۷‌هزار و ۲۱۶ میلیاردتومان است که از این میزان تسهیلات، ۳۰‌هزار و ۱۷۲ میلیاردتومان از محل تسهیلات و ۱۷‌هزار و ۴۴ میلیاردتومان از محل آورده واریز شده است. تاکنون نیز با ۲۰۴‌هزار و ۲۱۲ واحد به مبلغ ۶۹‌هزار و ۴۷۵ میلیاردتومان قرارداد منعقد شده است.

آمار اعلام شده از سوی بانک تخصصی حوزه مسکن نشان‌دهنده دو نکته مهم در خصوص وضعیت پیشرفت طرح ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال است. نکته اول مربوط به آمار واقعی از روند پیشرفت این طرح است. با توجه به اینکه یکی از اصلی‌ترین منابع تامین مالی ساخت این واحدها، تسهیلات بانکی است، آمار بانک تخصصی حوزه مسکن نشان می‌دهد، تنها به حدود ۲۰۰‌هزار واحد مسکونی از این طرح تاکنون وام پرداخت شده است.

از آنجا که این بانک بیشترین سهم و بالاترین عملکرد به لحاظ وام‌دهی برای اجرای این برنامه را دارد و همچنین آماری از عملکرد سایر بانک‌ها در این زمینه اعلام نشده است می‌توان گفت، آمار پرداخت وام طرح نهضت ملی مسکن تاکنون عملا معادل حدود یک‌پنجم کل واحد‌هایی است که باید در سال اول، ساخته می‌شده است.

از سوی دیگر، تعداد متقاضیان پای کار این طرح نیز هنوز به یک میلیون متقاضی نرسیده است. بر اساس آنچه اعلام شده است حدود ۸۰۰هزار متقاضی این طرح اقدام به افتتاح حساب در بانک عامل بخش مسکن کرده‌اند، این در حالی است که بیش از یک سال از آغاز ثبت‌نام برای طرح ساخت یک میلیون مسکن در سال سپری شده است. همچنین، تعداد وام‌های پرداختی تاکنون، معادل حدود یک‌چهارم تعداد متقاضیان پای کار این طرح و افرادی است که اقدام به افتتاح حساب و واریز آورده اولیه خود برای این واحد‌ها کرده‌اند.

منبع دنیای اقتصاد

برچسب ها: مسکن خانه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو
فیلم Top Gun: Maverick سال ۲۰۲۲ به نمایش درآمد و با استقبال گسترده‌ای در گیشه مواجه شد. فیلمی که نه فقط به خاطر جلوه‌های بصری یا بازگشت تام کروز، بلکه به دلیل شباهت حیرت‌انگیز مأموریت خیالی او به حمله آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای فردو، مورد توجه است.
بازگشایی سفارت سوئیس در تهران بازگشایی سفارت سوئیس در تهران
سفیر سوئیس نیز به تهران بازگشته است.
حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز
رئیس جمهور در مراسم عزاداری عاشورا در میدان تبریز شرکت کرد.
نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی
نشریه آمریکایی با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه چندین کشور منطقه از جمله ایران نوشت: «اسرائیل در منطقه منزوی‌تر و منفورتر از قبل شده است.»
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟ پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟
سرمربی ترکیه‌ای پیشین پرسپولیس با انتشار پیامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد.
ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا
«ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و مدیرعامل شرکت‌های تسلا و اسپیس‌ایکس، روز شنبه (۱۴ تیرماه) اعلام کرد که پس از اختلاف شدید با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده، تصمیم به تأسیس یک حزب سیاسی جدید گرفته است؛ اقدامی که به‌نظر می‌رسد پاسخی به تصویب قانون «زیبا و بزرگ» دولت ترامپ باشد.
برگزیده
قوانین مهاجرتی به سبک بابک زنجانی! قوانین مهاجرتی به سبک بابک زنجانی!
بابک زنجانی برای مدیریت اتباع غیر مجاز پیشنهاد داد: به جای اخراج، سالانه ۱۰ هزار دلار بگیرید و مجوز اقامت بدهید!
قطع اینترنت ایران و کسادی بازار بیت‌کوین قطع اینترنت ایران و کسادی بازار بیت‌کوین
معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر گفت: برآورد‌ها نشان می‌دهد که فعالیت ماینر‌های غیرمجاز، سالانه بیش از ۲ میلیارد دلار زیان اقتصادی برای کشور به همراه دارد.
بلیت هواپیمای فیک، چالش جدید مسافران! بلیت هواپیمای فیک، چالش جدید مسافران!
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری به مسافران نسبت به خرید بلیت فیک در این ایام هشدار داد و گفت: اسامی تمام فروشندگان مجاز بلیت هواپیما در سایت سازمان هواپیمایی درج شده است و مردم تنها از این فهرست بلیت خریداری کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر