کد خبر: ۱۱۰۹۵
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵

پای وعده میلیونی مسکن لنگ می‌زند/ نه مردم استقبال می‌کنند، نه بانک‌ها

از آنجا که بانک عامل بخش مسکن بیشترین سهم و بالاترین عملکرد به لحاظ وام‌دهی برای اجرای این برنامه را دارد و همچنین آماری از عملکرد سایر بانک‌ها در این زمینه اعلام نشده است می‌توان گفت، آمار پرداخت وام طرح نهضت ملی مسکن تاکنون عملا معادل حدود یک‌پنجم کل واحد‌هایی است که باید در سال اول، ساخته می‌شده است.
پای وعده میلیونی مسکن لنگ می‌زند/ نه مردم استقبال می‌کنند، نه بانک‌ها
مخاطب ۲۴،بانک عامل بخش مسکن آمار جدیدی از خانه‌سازی دولتی در قالب طرح ساخت یک میلیون مسکن در سال اعلام کرد.

به گزارش دنیای اقتصاد، در گزارشی که در این زمینه منتشر شده، اعلام شده است: تاکنون ۸۰۵‌هزار و ۷۶۵ نفر در طرح نهضت ملی مسکن افتتاح حساب کردند. همچنین از انعقاد قرارداد پرداخت تسهیلات با ۲۰۴‌هزار و ۲۱۲ واحد به مبلغ ۶۹‌هزار و ۴۷۵ میلیاردتومان خبر داده شده است.

 

بر اساس این گزارش، مبلغ کل واریزی به حساب سازندگان از محل تسهیلات و آورده ۴۷‌هزار و ۲۱۶ میلیاردتومان است که از این میزان تسهیلات، ۳۰‌هزار و ۱۷۲ میلیاردتومان از محل تسهیلات و ۱۷‌هزار و ۴۴ میلیاردتومان از محل آورده واریز شده است. تاکنون نیز با ۲۰۴‌هزار و ۲۱۲ واحد به مبلغ ۶۹‌هزار و ۴۷۵ میلیاردتومان قرارداد منعقد شده است.

آمار اعلام شده از سوی بانک تخصصی حوزه مسکن نشان‌دهنده دو نکته مهم در خصوص وضعیت پیشرفت طرح ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال است. نکته اول مربوط به آمار واقعی از روند پیشرفت این طرح است. با توجه به اینکه یکی از اصلی‌ترین منابع تامین مالی ساخت این واحدها، تسهیلات بانکی است، آمار بانک تخصصی حوزه مسکن نشان می‌دهد، تنها به حدود ۲۰۰‌هزار واحد مسکونی از این طرح تاکنون وام پرداخت شده است.

از آنجا که این بانک بیشترین سهم و بالاترین عملکرد به لحاظ وام‌دهی برای اجرای این برنامه را دارد و همچنین آماری از عملکرد سایر بانک‌ها در این زمینه اعلام نشده است می‌توان گفت، آمار پرداخت وام طرح نهضت ملی مسکن تاکنون عملا معادل حدود یک‌پنجم کل واحد‌هایی است که باید در سال اول، ساخته می‌شده است.

از سوی دیگر، تعداد متقاضیان پای کار این طرح نیز هنوز به یک میلیون متقاضی نرسیده است. بر اساس آنچه اعلام شده است حدود ۸۰۰هزار متقاضی این طرح اقدام به افتتاح حساب در بانک عامل بخش مسکن کرده‌اند، این در حالی است که بیش از یک سال از آغاز ثبت‌نام برای طرح ساخت یک میلیون مسکن در سال سپری شده است. همچنین، تعداد وام‌های پرداختی تاکنون، معادل حدود یک‌چهارم تعداد متقاضیان پای کار این طرح و افرادی است که اقدام به افتتاح حساب و واریز آورده اولیه خود برای این واحد‌ها کرده‌اند.

منبع دنیای اقتصاد

برچسب ها: مسکن خانه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر