کد خبر: ۱۱۰۶۲
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۵

آخرین دیدار آیدا در قتلگاه قاتل بی‌رحم

همایون خودروی وانت نیسان دارد و با همین خودرو آبی‌رنگ هم روزی زن و بچه‌اش را به خانه می‌برد. اما وقتی دلش لرزید، ماجرا رنگ دیگری به خود گرفت. او ۲۰ روز پیش از بازداشت، دختر یکی از اقوام دورش را به قتل رساند. دختر جوانی که مدعی است قصد خودکشی داشت و او در این کار همراهش بود.
آخرین دیدار آیدا در قتلگاه قاتل بی‌رحم

آخرین دیدار آیدا در قتلگاه قاتل بی‌رحم

مخاطب ۲۴، قرار مرگبار پس از ۲۰ روز فاش شد. قراری که مرد آشنا قاتل شد و دختر ۲۸ ساله مقتول. همایون که اسرار عاشقانه‌اش را فاش‌شده می‌دید در آخرین دیدار نفس را از آیدا گرفت تا مُهر سکوتی باشد بر رابطه پنهانش. آیدا وقتی داخل گودال عمیقی چال شد، دیگر نبض نداشت. بی‌جان و بی‌نفس در میان گودال به آتش کشیده شد. پیکر خاکسترشده‌اش خیلی زود میان انبوه زباله‌ها پیدا شد، اما هیچ‌کس نمی‌دانست ۲۸ سال دارد.

 


دهم دی‌ماه بود که پرونده ناپدیدشدن دختر جوانی در دادسرای جنایی پایتخت با شکایت برادرش به جریان افتاد. پلیس باید به‌دنبال دختری با قد متوسط، چشم‌های قهوه‌ای و مو‌های تیره می‌گشت. چند روزی بود که اپراتور تلفن همراه از خاموشی خطش خبر می‌داد. خاموشی‌ای که برای خانواده‌اش پر از ابهام و پیچیدگی بود.

آیدا بیکار بود
برادر این دختر به بازپرس محمدتقی شعبانی اعلام کرده بود: «خواهرم از مدتی پیش بیکار شده بود. هر روز برای مصاحبه کاری بیرون می‌رفت. روز آخر هم به همین دلیل خانه را ترک کرد. ساعت‌ها منتظر ماندیم، اما خبری نشد حتی تلفن همراهش نیز خاموش شد.»

با شکایت مرد جوان، به دستور بازپرس جنایی تحقیقات برای یافتن رد و سرنخی از او آغاز شد. استعلام از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بی‌نتیجه بود و دوستان و آشنایان دختر جوان نیز اطلاعی از او نداشتند.

بررسی پرونده
در شاخه دیگری از تحقیقات، ماموران به بررسی این موضوع پرداختند که این دختر با چه کسی قرار ملاقات داشته است. بررسی‌ها نشان می‌داد مرد جوانی به نام همایون ارتباط نزدیکی با آیدا داشته است. همایون یکی از آشنایان خانوادگی دختر جوان بود. مردی متاهل که در آخرین روز هم با آیدا تماس‌های زیادی برقرار کرده بود.

همایون غافل از اینکه تماس‌های عاشقانه‌اش ثبت شده است، پس از دستگیری هرگونه جرمی را کتمان کرد و خود را بی‌گناه دانست.

او خیلی زود پس از مواجهه با مدارک پلیسی به جنایت اقرار کرد. اطراف پایتخت محل این جنایت بود. جایی که پیکر بی‌جان آیدا را در گودالی دفن کرده بود.
چرا با آیدا ازدواج نکردی؟

من زن و بچه و زندگی‌ام را دوست داشتم، اما آیدا متوجه نبود. به‌شدت به من فشار می‌آورد. شرایط سختی بود تا اینکه روز آخر با هم قرار گذاشتیم. سوار ماشینم شد و به راه افتادم. در مسیر با او صحبت و سعی کردم راضی‌اش کنم مرا فراموش کند و به این رابطه پایان دهد، اما آیدا اصرار به ازدواج داشت.

زندگی بدون من را مرگ می‌دانست و می‌گفت لحظه‌ای این زندگی را نمی‌خواهد. اصرار‌های او برای ادامه رابطه بی‌نتیجه بود و او شالی که سرش بود را دور گردنش گره کرد. می‌خواست به زندگی‌اش پایان دهد. هر لحظه گره شال را محکم‌تر می‌کرد. کلافه و خسته شده بودم. اذیتم می‌کرد. به اختیار با او همراه شدم.

شال دور گردنش را گرفتم و محکم‌تر پیچاندم. به‌خودم که آمدم، متوجه شدم نفس نمی‌کشد. نبض دستش را گرفتم، اما نمی‌زد. من او را کشته بودم.

با جسدش چه کار کردی؟

در محلی خلوت نگه داشتم و از قسمت بار ماشین وانت نیسان، گونی برداشتم و جسد را داخل آن انداختم. کمی که راه افتادم، متوجه گودالی در بیابان‌های شهریار شدم. جسد را که داخل گونی بود، داخل گودال انداختم و به راه افتادم.

جسدش را سوزاندی؟

نه، من تنها گونی که جسد آیدا را درون آن جاساز کرده بودم، داخل گودال انداختم. کمی که از جسد دور شدم، عذاب وجدان گرفتم. با خودم گفتم خانواده‌اش به دنبالش می‌گردند. خواستم جسد را در نزدیکی خانه‌شان رها کنم تا زود پیدا شود. دنده عقب گرفتم و به سمت جسد رفتم، اما در همین مدت زمان کوتاه، زباله‌گرد‌ها گونی را آتش زده بودند و جسد شعله‌ور شده بود. دیگر کاری نمی‌توانستم انجام دهم و به خانه آمدم. در این مدت عذاب وجدان یک لحظه مرا رها نکرد.
منبع شهروند

برچسب ها: حوادث قتل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر