کد خبر: ۱۱۰۳۰
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۷

مدیرعامل بیمه آسیا با مدیران و کارکنان معاونت امور استان‌ها و شبکه فروش دیدار کرد

مدیرعامل بیمه آسیا و هیات همراه، در بازدید از ساختمان شماره چهار بیمه آسیا، با مدیران و کارکنان معاونت امور استان‌ها و شبکه فروش به گفتگو پرداختند.
مدیرعامل بیمه آسیا با مدیران و کارکنان معاونت امور استان‌ها و شبکه فروش دیدار کرد

مدیرعامل بیمه آسیا با مدیران و کارکنان معاونت امور استان‌ها و شبکه فروش دیدار کرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛مسعود بادین، نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل و هیأت همراه طی دیداری سرزده، از مدیریت‌ها و بخش‌های مختلف ساختمان شماره چهار بیمه آسیا بازدید کردند.


بنا بر این گزارش، مدیرعامل بیمه آسیا در دیداری صمیمانه با کارکنان مدیریت‌های امور نمایندگان و کارگزاران، هماهنگی امور شعب، سرپرستی منطقه یک و سرپرستی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، با آن‌ها به گفتگو پرداخت و از نزدیک در جریان فعالیت ها، مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت و رهنمود‌های لازم را جهت بهبود فرایند‌های کاری صادر نمود.


مسعود بادین در این دیدار ضمن برشمردن موفقیت ها‌ی بیمه آسیا در سالیان اخیر، این موفقیت‌های ستودنی را مرهون همراهی و همدلی خانواده بزرگ بیمه آسیا ارزیابی کرد و بر تلاش دوچندان کارکنان در راستای دستیابی به اهداف بیمه آسیا تأکید کرد.


وی اظهار امیدواری کرد: به حول و قوه الهی و کوشش همه ارکان شرکت، همچون گذشته با اتخاذ تصمیمات درست و هوشمندانه، مسیر موفقیت بیمه آسیا را ادامه خواهیم داد.


گفتنی است، عضو هیات مدیره و معاونان مدیر عامل و تنی چند از مدیران، در این بازدید مدیرعامل بیمه آسیا را همراهی می‌کردند.

 
برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه امور کشور نباید معلق و مشروط به مذاکرات شود، اظهار کرد: انتظار این است که قوای سه. گانه و همه دستگاه‌ها توان خود را برای تحقق اهداف کشور در مسیر روشن برنامه هفتم توسعه به کار ببندند. مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز آماده است در چارچوب‌های قانونی به دولت کمک کند.
کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: براساس مصوبه هیئت وزیران پیش بینی شده از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور ماه برنامه اصلاح ساعت کاری ادارات صورت گیرد
سید حسن خمینی: ان‌شاء‌الله وضعیت استقلال بهتر شود سید حسن خمینی: ان‌شاء‌الله وضعیت استقلال بهتر شود
سید حسن خمینی ابراز امیدواری کرد که تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی عملکرد خوبی داشته باشد.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
مراسم «یکشنبه نخل» مراسم «یکشنبه نخل»
مراسم «یکشنبه نخل» یا «عید شعانین»، عصر یکشنبه (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) در کلیسای گریگور مقدس تهران برگزار شد.
یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود! یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود!
یاسمن مقبلی، فضانورد ایرانی‌تبار از سال ۲۰۱۷ برای انجام ماموریت آرتمیس (سفر به ماه) تحت آموزش قرار گرفته بود در سال ۱۳۹۸ در جمع ۱۳ فضانورد نامزد معرفی شده از سوی ناسا برای قرار گرفتن در نوبت سفر به‌ماه و مریخ است.
برگزیده
کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: براساس مصوبه هیئت وزیران پیش بینی شده از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور ماه برنامه اصلاح ساعت کاری ادارات صورت گیرد
زمان‌بندی واریز حقوق فروردین ماه بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد زمان‌بندی واریز حقوق فروردین ماه بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
سازمان تامین اجتماعی از پرداخت حقوق فروردین بازنشستگان و مستمری‌بگیران مطابق جدول زمان‌بندی خبر داد.
اعلام کد دستوری استعلام کالابرگ اعلام کد دستوری استعلام کالابرگ
مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ویژه برای دهک‌های میانی از امروز آغاز شد و خرید ۱۱ قلم کالای اساسی را ممکن می‌سازد.
صفحه خبر بالای تصاویر