کد خبر: ۱۰۹۹۸
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۷

دلار کانال‌شکنی کرد/ سیاست دستوری دولت برای بازار ارز شکست خورد؟

آن‌طور که گزارش‌ها نشان می‌دهد در نهایت اولین ماه زمستان با افزایش ۳ هزار و ۵۹۵ تومانی قیمت دلار به پایان رسید و هر دلار آمریکا در بازار ۴۲ هزار و ۳ تومان قیمت پیدا کرد. این یعنی در یک ماه گذشته هر دلار آمریکا ۹.۳ درصد گران شده است.
دلار کانال‌شکنی کرد/ سیاست دستوری دولت برای بازار ارز شکست خورد؟

دلار کانال‌شکنی کرد/ سیاست دستوری دولت برای بازار ارز شکست خورد؟

مخاطب ۲۴، گزارش‌ها نشان می‌دهد اولین ماه زمستان با افزایش ۳ هزار و ۵۹۵ تومانی قیمت دلار به پایان رسید و هر دلار آمریکا در بازار ۴۲ هزار و ۳ تومان قیمت پیدا کرد.

 


به گزارش خبرآنلاین، بازار ارز در دی‌ماه را باید به دو دوره دو هفته‌ای تقسیم کرد؛ قبل و بعد از رییس‌کل جدید بانک مرکزی. اگرچه در نهایت عملکرد بازار در طول یک ماه اول زمستان، از افزایش ۳ هزار و ۵۹۵ تومانی قیمت دلار حکایت دارد.
روند قیمت‌ها در دو هفته اول دی‌ماه حاکی از آن است که دلار در ابتدای ماه ۳۸ هزار و ۴۰۸ تومان قیمت داشت که در نوسانی شدید، تا روز هشتم دی‌ماه به ۴۱ هزار و ۶۱۵ تومان رسید.

تحلیلگران بازار ارز، فضای پرابهام برجام را از جمله دلایل مهم افزایش قیمت ارز عنوان می‌کنند و این در شرایطی است که در کنار آن، مسائل اقتصادی همچون افزایش انتظارات تورمی و در عین حال حفظ سرمایه به دلیل کاهش ارزش پول ملی، مطرح می‌شد.

با این وجود، شرایط تا جایی پیش رفت که در نهایت علی صالح‌آبادی از بانک مرکزی خداحافظی کرد و و محمدرضا فرزین به جای او به بانک مرکزی رفت. با آمدن رییس‌کل جدید بانک مرکزی، قیمت‌ها روندی نزولی به خود گرفت، به طوری که با اعلام سیاست‌های جدید ارزی محمدرضا فرزین و دلار ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی، یک شوک به بازار ارز وارد شد و دلار تا سطح ۳۸ هزار و ۷۵۹ تومان کاهش یافت.

اما این شرایط ادامه‌دار نبود و به نظر می‌رسید سیاست‌های جدید بانک مرکزی، فقط به صورت یک مسکن مقطعی در بازار اثر کرده است. به این شکل، قیمت دلار در یک شیب آرام تا بیست و پنجم ماه به سطح ۴۰ هزار تومان بازگشت و سرانجام روز بیست و هشتم دی‌ماه به قیمت ۴۲ هزار و ۳۲۴ تومان افزایش یافت.

آن‌طور که گزارش‌ها نشان می‌دهد در نهایت اولین ماه زمستان با افزایش ۳ هزار و ۵۹۵ تومانی قیمت دلار به پایان رسید و هر دلار آمریکا در بازار ۴۲ هزار و ۳ تومان قیمت پیدا کرد. این یعنی در یک ماه گذشته هر دلار آمریکا ۹.۳ درصد گران شده است.
منبع خبرآنلاین

برچسب ها: ارز دلار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر