کد خبر: ۱۰۹۹۱
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹

بازسازی، نوسازی و مقاوم سازی ۲۴ رقبه از ساختمان‌های بانک ملی ایران انجام شد

عضو هیات عامل و معاون پشتیبانی بانک ملی ایران گفت:سال گذشته بازسازی و نوسازی و مقاوم سازی ۲۴ رقبه از ساختمان‌های بانک انجام شد که با توجه به ضرورت و موقعیت این واحد‌ها در سطح کشور، به عنوان شاخص‌ترین این واحد‌ها باید از ساختمان مریم میرزا خانی در خیابان بخارست و انتقال تعدادی از ادارات کل به آن ساختمان و محوطه سازی مجموعه ادارات مرکزی نام برد.
بازسازی، نوسازی و مقاوم سازی ۲۴ رقبه از ساختمان‌های بانک ملی ایران انجام شد

بازسازی، نوسازی و مقاوم سازی ۲۴ رقبه از ساختمان‌های بانک ملی ایران انجام شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛نصرت اله شهبازی تاکید کرد: در راستای نام گذاری سال ۱۴۰۱ (تولید، دانش بنیان، اشتغال) و با رویکرد بهره گیری از شرکت‌های دانش بنیان، ایجاد و گشایش شعب ملی پلاس – دانش بنیان در دستور کار بانک قرار گرفت و سه شعبه به مرحله بهره برداری نهایی رسید.

وی افزود:همچنین با توجه به لزوم و اهمیت یکسان سازی امر نوسازی و بازسازی هم از منظر طراحی و معماری و هم از منظر تاسیسات و تجهیزات مکانیکی و الکتریکی، اداره کل مهندسی و املاک نسبت به انجام پروژه الگو سازی ساختمان‌های بانک اقدام کرده است بر این اساس برای اجرای دقیق طرح، یک جامعه آماری مشتمل بر ۷۰۰ ساختمان با پراکندگی نرمال در سطح کشور تهیه و در حال مطالعه وشروع عملیات الگوسازی است.

شهبازی با اشاره به اجرای «مدیریت سبز» در بانک ملی ایران، گفت:مدیریت سبز از جمله اموری است که همواره و به منظور کاهش تلفات انرژی حفظ محیط زیست، ذخیره منابع انرژی برای آیندگان، جلوگیری از آلایندگی و نظایر آن مورد تاکید است. بر اساس بند ز ماده ۳۸ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه مصوب ۱۳۸۹، دستگاه‌های اجرایی مکلف به اجرای مدیریت سبز و اخذ نمره مطلوب در مراتب شش گانه آن شامل مدیریت مصرف انرژی، آب، پسماند عادی، سوخت وسایل نقلیه، ساختمان و تجهیزات، آموزشی و فرهنگ سازی می‌باشند.

وی ادامه داد: بانک ملی ایران به عنوان بزرگترین سازمان مالی کشور، اجرای برنامه مدیریت سبز را فراتر از ماده ۳۸ قانون توسعه داده و در راستای ارتقای انگیزه و روحیه کارکنان و همچنین اعتبار بانک در میان مشتریان به انجام الزامات مدیریت سبز مبادرت ورزیده است. انجام امور مدیریت سبز ضمن اخذ گواهینامه‌های بین المللی ایزو گام بلندی در کاهش هزینه‌ها بوده و از نگاهی دیگر همراهی و قانون پذیری بانک را بیش از پیش جلوه می‌دهد.

عضو هیات عامل بانک ملی ایران اظهار کرد:با ابلاغ آیین‌نامه نحوه فعالیت سامانه تدارکات الکترونیکی دولت و تاکید بر انجام آن در قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور، اداره‌کل کارپردازی در حداقل زمان ممکن، همه تشریفات لازم برای عضویت در سامانه و شروع به فعالیت در آن را اجرا نمود و با راهبری سامانه ضمن ارائه آموزش‌های لازم به واحد‌های دارای تفویض اختیار، اقدام به راه‌اندازی و پیاده‌سازی آن در سطح کشور کرد که در نتیجه، ضمن آنکه عملکرد بانک در این حوزه از سوی سازمان توسعه تجارت الکترونیکی وزرات صنعت معدن و تجارت و سامانه ستاد مورد تقدیر واقع شده، به‌عنوان یک دستگاه پیشرو در این موضوع نیز شناخته می‌شود.

شهبازی ادامه داد: با ابلاغ قانون "ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با فساد"، بخشنامه سازمان برنامه و بودجه و تاکیدات موکد واحد‌های نظارتی مبنی بر الزام به درج متن قرارداد‌های مربوط به معاملات متوسط و بالاتر موضوع قانون برگزاری مناقصات در پایگاه اطلاعات قراردادها، اداره‌کل کارپردازی علاوه بر ثبت اطلاعات قرارداد‌های منعقده خود، اقدام به ایجاد کارتابل و تعریف نام کاربری برای واحد‌های دارای تفویض اختیار نموده و مسئولیت راهبری پایگاه مذکور در سطح واحد‌های بانک در سراسر کشور را نیز برعهده دارد.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
انتقاد تند بایدن از ترامپ؛ «توپ ویرانگر به سمت دموکراسی نشانه گرفته است» انتقاد تند بایدن از ترامپ؛ «توپ ویرانگر به سمت دموکراسی نشانه گرفته است»
جو بایدن در مراسم گالا حزب دموکرات در اوما‌ها با انتقاد شدید از ترامپ هشدار داد که اقدامات او تهدیدی جدی برای دموکراسی و ثبات سیاسی آمریکا است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر