کد خبر: ۱۰۹۸۷
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶

معاون فناوری اطلاعات بانک دی بانوی برگزیده اکوسیستم صنایع بانکی، پرداخت و فناوری شد

نوش‌آفرین مومن واقفی، معاون فناوری اطلاعات بانک دی به عنوان بانوی برگزیده اکوسیستم صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری انتخاب شد.
معاون فناوری اطلاعات بانک دی بانوی برگزیده اکوسیستم صنایع بانکی، پرداخت و فناوری شد

معاون فناوری اطلاعات بانک دی بانوی برگزیده اکوسیستم صنایع بانکی، پرداخت و فناوری شد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی :در هشتمین نمایشگاه تراکنش ایران که با حضور مسئولین کشور، شرکت‌ها، بانک‌ها و مدیران صنعت مالی کشور آغاز به کار کرد، نوش‌آفرین مومن واقفی، معاون فناوری اطلاعات بانک دی، در بخش دو بانوی برگزیده، در میان ۱۰ نامزد، به عنوان بانوی برگزیده اکوسیستم صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری انتخاب شد.

در این نمایشگاه که به عنوان یک نمایشگاه تخصصی b۲b و b۲g در حوزه فناوری‌های مالی به صورت سالانه توسط مرکز فابا برگزار می‌شود، در بخش چهره‌های ماندگار بیش از ۲۰ نامزد، در بخش مدیران موثر بیش از ۲۵ نامزد، در بخش فناوران ممتاز ۱۸ نامزد و در بخش دو بانوی برگزیده نیز ۱۰ نامزد معرفی شده بودند که از این میان دو چهره از مدیران پیشکسوت بانک‌ها، دو مدیر موفق و موثر صنعت بانکداری و پرداخت، دو فناور ممتاز از میان متخصصان و دو بانوی برگزیده اکوسیستم صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری انتخاب شدند.

گفتنی است این نمایشگاه ۲۶ الی ۲۸ دی‌ماه ۱۴۰۱ در محل آفرینش‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آماده حضور بازدیدکنندگان است.

بخشی از مسئولیت‌ها و سوابق کاری “نوش‌آفرین مؤمن واقفی” را می‌توانید در ذیل مشاهده کنید:

متولد ۱۳۵۲
کارشناس مهندسی برق – مخابرات دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات از دانشگاه امیرکبیر
دکترای مدیریت کسب و کار – لیون فرانسه
کارشناس ارشد شرکت مخابرات طی سال‌های ۱۳۷۷-۱۳۷۶
مدیریت طراحی و استقرار مرکز عملیات امنیت SOC در حوزه سرویس‌های بانکی شرکت خدمات انفورماتیک
مدیریت طراحی و استقرار پلتفرم بلاکچین برنا (شرکت خدمات انفورماتیک)
مدیریت طراحی و استقرار سیستم‌های نرم‌افزاری مبتنی بر هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی (شرکت خدمات انفورماتیک)
طراحی مدل مفهومی و استقرار مرکز کاشف و ایجاد شرکت کاشف
طراحی اسناد بانکداری باز مبتنی بر PSD۲ شرکت خدمات انفورماتیک
نائب رئیس هیئت مدیره شرکت کاشف (۱۳۹۹-۱۳۹۲)
مدیرعامل سابق هلدینگ فناوری اطلاعات بانک تجارت

 
برچسب ها: بانک دی
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.