کالاهای اساسی به راحتی در دسترس است؟
با گذشت ۶ روز از آغاز تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به تمامیت ارضی ایران، عرضه کالاها و مایحتاج عمومی مردم در سطح شهر به روال عادی جریان دارد و همه اقلام در دسترس است.
فضاهای امن برای پناه گرفتن کجاها هستند؟
اگر بدانید در خانهای که زندگی میکنید، جاهایی تحت عنوان «فضای امن» وجود دارد، شاید برای «حفظ جان» خود در شرایط حملات هوایی، نیازی به «خروج از آپارتمان» با هدف استقرار در «پناهگاه» نباشد
از طولانی شدن جنگ ترسی نداریم!
مشاور فرمانده سپاه تأکید کرد: ما تمام احتمالات را در نظر گرفتهایم و خودمان را برای هرشرایط در جنگ آماده کردهایم. کاهش ذخایر موشکی شوخی است؛ ما هنوز از توانمندیهای موشکی خود به صورت راهبردی بهرهبرداری کافی را نکردهایم؛ هر زمان که صلاح بدانیم تجهیزات مدرن خود را وارد میدان خواهیم کرد که موشکهای نسل جدید تنها بخشی از آن است.
عبور از تنگه هرمز محدود شد!
وزیر اسبق اقتصاد نوشت: «از فردا بهمدت ۱۰۰ روز، هیچ نفتکش و محموله LNG نباید بتواند از تنگۀ عبور کند مگر با تایید ایران.»