کد خبر: ۱۰۹۵۰
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۷

امام جمعه چارک: سازمان منطقه آزاد کیش به وعده‌های خود عمل کرد

حجت الاسلام و المسلمین جعفر رستاخیز؛ امام جمعه چارک در خصوص سفر سرپرست سازمان و مسئولان منطقه آزاد کیش به بندر چارک قدردانی کرد.
امام جمعه چارک: سازمان منطقه آزاد کیش به وعده‌های خود عمل کرد

امام جمعه چارک: سازمان منطقه آزاد کیش به وعده‌های خود عمل کرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :امام جمعه چارک گفت: کار بزرگی در خصوص عمل به وعده‌های پیشین مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش انجام شد و اجرای طرح جامع بندر چارک، نه تنها بر اقتصاد محلی، که آور‌ده قابل توجهی برای اقتصاد کشور خواهد داشت.

وی در ادامه اظهار داشت: موضوع ساماندهی گمرک و احداث درب خروجی گمرک یک قدم خیر برای مردم چارک است و قطعا بر بهبود کیفیت زندگی مردم ساکن در این منطقه و به ویژه بخش شیبکوه تأثیرگذار خواهد بود.

امام جمعه چارک افزود: این منطقه از نظر گردشگری دارای جاذبه‌ها و ظرفیت‌های بی نظیری است که از مهمترین آن‌ها می‌توان به ۱۲۰ کیلومتر نوار ساحلی و برخورداری از بنادر زیبا و بسیار دیدنی اشاره کرد.

امام جمعه چارک به ظرفیت‌های اقتصادی منطقه اشاره کرد و اظهار داشت: پرورش ماهی و میگو در این منطقه مورد توجه قرار دارد و در صورتی که مورد حمایت قرار گیرد می‌تواند به منطقه‌ای الگو از نظر اقتصادی نیز تبدیل شود.

وی در پایان به ویژگی‌های فرهنگی بسیار مطلوب این منطقه اشاره کرد و خواستار حمایت هر چه بیشتر مسئولین سازمان منطقه آزاد کیش از تکمیل زیرساخت‌های فرهنگی و به ویژه گلزار شهدای این منطقه شد.

 
برچسب ها: کیش
اخبار داغ
باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست
ملی‌پوش مونته نگرویی پرسپولیس به اردوی این تیم در قطر ملحق شد.
اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، گفت: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند که تا حدی که به امنیت ملی خدشه‌ای وارد نشود، با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی صورت نگیرد. کسانی که دست به اسلحه می‌برند، چاقو می‌کشند و اسلحه دارند، کسانی که به مراکز نظامی حمله می‌کنند مصداق عینی اغتشاشگر هستند. دولت اعتراض کسانی که به گرانی و مسائل صنفی معترض هستند را به رسمیت می‌شناسد.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر