کد خبر: ۱۰۹۴۳
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴

حضور بیمه تجارت‌نو در نخستین همایش تخصصی کانون حسابرسان داخلی صنعت بیمه

نخستین همایش تخصصی کانون حسابرسان داخلی صنعت بیمه، با حضور دکتر کریمی دبیرکل سندیکای بیمه گران، دکتر مجید مشعلچی قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی، علی استاد هاشمی معاون نظارت بیمه مرکزی، دکتر داود کریمی عضو هیات مدیره و معاون مرکز توسعه و نوآوری بیمه تجارت‌نو ومرتضی اصلانی دبیر کانون حسابرسان داخلی و جمعی از مدیران عامل شرکت‌های بیمه، سه‌شنبه ۲۶ دی ماه در سالن اصلی همایش‌های هتل بزرگ ارم برگزار شد.
حضور بیمه تجارت‌نو در نخستین همایش تخصصی کانون حسابرسان داخلی صنعت بیمه

حضور بیمه تجارت‌نو در نخستین همایش تخصصی کانون حسابرسان داخلی صنعت بیمه

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تجارت‌نو؛زهره تاجداری رئیس اداره حسابرسی عملیات بیمه‌گری شرکت بیمه تجارت‌نو و عضو هیات مدیره کانون حسابرسان داخلی صنعت بیمه در این جلسه، مهم‌ترین هدف از برگزاری این نشست را آموزش به کارشناسان حسابرسی داخلی شرکت‌های بیمه‌ای و بازبینی مفاهیم حسابرسی در صنعت بیمه عنوان کرد و گفت: آشنایی حسابرسان با مفاهیم پیشرفته حسابرسی داخلی و تغییر رویکرد سنتی آنان، یکی از مباحث اصلی این همایش است.

در ادامه دبیرکل سندیکای بیمه‌گران ایران نیز در این همایش به اهمیت آموزش مباحث روز حسابرسی به فعالان این حوزه اشاره کرد و گفت: حسابرسی داخلی نیاز اصلی شرکت‌های بیمه‌ای است، چرا که منجر به اتخاذ تصمیم‌های کارآمد و موثر درمورد عملکرد‌های آتی شرکت می‌شود.

سید محمد کریمی با بیان این که شرکت‌ها باید نگرش ویژه‌ای به موضوع حسابرسی داخلی داشته باشند، خاطرنشان کرد: مکانیزم‌های نظام راهبری حسابرسی داخلی از یک طرف می‌تواند به کاهش تضاد بین حسابرس مستقل و شرکت و از طرف دیگر به بهبود کیفیت گزارشگری مالی منجر شود.

در بخشی از این همایش دکتر محمدی‌پور یکی از اعضای کمیته علمی و داوری تخصصی مقالات اختصاصی نشریات بین المللی در این نشست، نقش و وظایف اصلی حسابرسان را، بررسی و ارزیابی سیستم کنترل‌های داخلی، بررسی فرایند‌های عملیاتی با رویکرد مهندسی ارزش و ارزیابی خطرات شرکت و کارایی تلاش‌های مدیریت ریسک عنوان کرد.

محمدی پور به نقش تحولات دیجیتال در حوزه حسابرسی داخلی اشاره کرد و گفت: این تحولات برای شرکت‌های بیمه‌ای مزایای بسیاری اعم از صرفه جویی در وقت، امنیت بیشتر و ایجاد قرارداد‌های هوشمند را به همراه خواهد داشت، بنابراین اگر حسابرسان داخلی در این مسیر با شرکت‌ها همگام نباشند، در واقع به وظایفشان به درستی عمل نکرده‌اند.

در پایان این همایش، از اعضای کانون حسابرسان داخلی صنعت بیمه قدردانی شد.

 
برچسب ها: بیمه تجارت‌نو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان
اسرائیل با پرتاب موشک از دریای سرخ، نشست رهبران حماس در دوحه را هدف قرار داد و حتی با سامانه‌های پدافندی آمریکا و قطر عبور کرد.
اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده
به گزارش منابع اسرائیلی، حملات هوایی ۱۲ روزه علیه برنامه هسته‌ای ایران نتوانسته آن را نابود کند؛ ایران همچنان مواد و تخصص فنی لازم را در اختیار دارد.
حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۲ رأی موافق، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در حمایت از تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد؛ گامی مهم در روند تحقق خواست تاریخی ملت فلسطین.
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر