کد خبر: ۱۰۹۴۱
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۰

حضور بانک توسعه تعاون و شرکت سمات در هشتمین نمایشگاه تراکنش ایران

بانک توسعه تعاون و شرکت سامانه متمرکز الکترونیک توسعه تعاون (سمات)، در هشتمین نمایشگاه تراکنش ایران حضور یافته اند.
حضور بانک توسعه تعاون و شرکت سمات در هشتمین نمایشگاه تراکنش ایران

حضور بانک توسعه تعاون و شرکت سمات در هشتمین نمایشگاه تراکنش ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون، سید باقر فتاحی رییس هیات مدیره و محمد جعفر ایرانی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در آیین افتتاحیه هشتمین نمایشگاه ایران تراکنش حضور یافتند.


شیخ حسینی همچنین به عنوان یکی از مقامات ارشد نظام بانکی در مراسم تقدیر از چهره‌های ماندگار حاضر بود و در تقدیر از برگزیدگان این بخش مشارکت نمود.


مدیران ارشد بانک توسعه تعاون در ادامه به بازدید غرفه سمات در نمایشگاه تراکنش پرداختند. در این بازدید سعید معادی معاون مدیر عامل در امور بازاریابی و استانها، علی یکتا مدیر امور فناوری اطلاعات و ارتباطات، صیاد رحمانپور مدیریت امور استان‌ها و شعب، یونس کلانتری رییس اداره کل مشتریان و توسعه بازار، شهرام بخشا رییس اداره کل روابط عمومی، محمد جواد افتخاری مدیر عامل شرکت سمات، مجید مباشرزادگان عضو هیات مدیره سمات، نیز حضور داشتند.


شایان ذکر است غرفه شرکت سامانه متمرکز الکترونیک توسعه تعاون (سمات) طی روز‌های ۲۶ تا ۲۸ دی ماه از ساعت ۹ تا ۱۹ در سالن آفرینش‌های هنری کانون در خیابان حجاب پذیرای علاقه‌مندان و مراجعین است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر