کد خبر: ۱۰۹۱۳
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۹

مهران رجبی: لذت می‌برم به من توهین کنند

مهران رجبی با بیان اینکه توهین‌ها در آن دنیا از ما دستگیری می‌کند گفت: از این وضعیت خیلی لذت می‌برم چرا که موقعیتی‌ست که می‌توانیم روشنگری کنیم و راهی بازکنیم و اگر اتفاقی منفی مانند توهین هم صورت بگیرد، واریزی به حساب معنوی است و همین توهین‌ها در آن دنیا از ما دستگیری می‌کند و ما را نجات می‌دهد.
مهران رجبی: لذت می‌برم به من توهین کنند

مهران رجبی: لذت می‌برم به من توهین کنند

مخاطب ۲۴، مهران رجبی با اشاره به یکی از شوخی‌ها در موردش که از نظر کاربران مورد توجه قرار گرفته بود، گفت: رونالدو گفته سریع مهران رجبی را برسانید که در کنار تیم الهلال باشد و به من روحیه بدهد؛ خدا کند بشود برویم و به او روحیه بدهیم.

 


به گزارش همشهری آنلاین، مهران رجبی در مورد شوخی‌های بسیاری که این روز‌ها در فضای مجازی در مورد او گفته می‌شود، بیان کرد: با این شرایط می‌سازم؛ مولوی ۷ قرن پیش گفته است که «هرکسی بر طینت خود می‌تند»؛ ما خودمان را براده آهن حساب می‌کنیم که به هر بادی نمی‌لرزیم.
رجبی تصریح کرد: در قرآن آمده است: وَلَا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ ۖ إِنَّهُ لَا یَیْأَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلَّا الْقَوْمُ الْکَافِرُونَ البته این آیه در حد بالا و کافرین را می‌گوید، اما درهرحال ما اجازه ناامید شدن را نداریم و خودمان را مستعد سعادت و فضل خدا می‌بینیم و به قول مولوی که گفت «من تیغ از پی حق می‌زنم بنده حقّم نه مأمور تنم» کاری اگر انجام می‌دهیم برای رضای خداست و آدم عاقل جهت حرکت را می‌داند. کسی هم که نمی‌خواهد بداند خدا کند از خواب غفلت بیدار شود.

این بازیگر در پاسخ به این پرسش که در میان شوخی‌های مجازی در چندماه اخیر کدامیک را خنده دار دیده است، گفت: یک فایلی از این‌ها در گوشی‌ام درست کرده‌ام که همه را دارم و آخرین آن در مورد جشنواره عمار بود که آقای فریبرز عرب‌نیا مرقوم فرموده بودند که کفگیر به ته دیگ خورد و این‌ها آمده‌اند و این البته نظر ایشان است.

وی افزود: هیچ کدام از این شوخی‌ها هنرمندانه نبود که خودم بگویم آفرین. متاسفانه همه این لطیفه‌ها و شوخی‌ها عاری از هرگونه خلاقیت بوده است. عموما سریع توهین می‌کنند و در می‌روند.
منبع همشهری

برچسب ها: مهران رجبی فیلم
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
اسکویید گیم رکورد زد اسکویید گیم رکورد زد
«بازی مرکب ۳» با بیش از ۶۰ میلیون تماشاگر در ۳ روز، رکورد نتفلیکس را شکست.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟ چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟
مادر شهیدان حسن و محمد باقری چند سال قبل در گفت‌وگویی از شرمندگی خود در برابر مادران شهدا سخن گفت: وقتی مادرانی هستند که مثلاً ۲ شهید یا سه شهید داده‌اند واقعاً انسان پیش آنها خیلی شرمنده است.
صفحه خبر بالای تصاویر