کد خبر: ۱۰۹۱۲
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۹

با تصویب هیات مدیره، کمیته راهبری بانکداری شرکتی در پست بانک ایران تشکیل شد

هیات مدیره پست بانک ایران با هدف تکمیل سبد خدمات بانکی و پیاده سازی بانکداری شرکتی برای تامین نیاز‌ها و جلب رضایتمندی مشتریان حقوقی با تشکیل «کمیته راهبری بانکداری شرکتی» موافقت کرد.
با تصویب هیات مدیره، کمیته راهبری بانکداری شرکتی در پست بانک ایران تشکیل شد

با تصویب هیات مدیره، کمیته راهبری بانکداری شرکتی در پست بانک ایران تشکیل شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از حوزه مقاومت بسیج پست بانک ایران :در شیوه‌نامه تشکیل این کمیته، تعیین و تغییرات مورد نیاز در محصولات و خدمات موجود یا جدید قابل ارائه در سبد خدمات بانکداری شرکتی، تخفیفات و ترجیهات ارائه خدمات، تسهیلات و تعهدات مربوط به بانکداری شرکتی، اخذ و بررسی گزارش عملکرد بانکداری شرکتی و ارائه راهکار‌های بهبود عملکرد، اولویت بندی ایجاد یا تغییر سرویس‌ها و خدمات بانکداری شرکتی در بانک، تعیین زیرساخت‌ها و نیازمندی‌های بانکداری شرکتی و پیگیری از واحد‌های ذیربط تا حصول نتیجه و تعیین واحد‌های منتخب برای ارائه و توسعه خدمات بانکداری شرکتی از وظایف این کمیته است.


مدیریت امور استان‌ها و بازاریابی رئیس این کمیته و اداره کل بازاریابی و توسعه بازار عضو و دبیر و ادارات کل حسابداری و امور سهام، تامین و نظارت بر سامانه‌های نرم افزاری، اعتبارات، مدیریت ریسک و مدیریت شعب استان‌های اصفهان، فارس و مناطق غرب و شرق تهران به عنوان اعضا این کمیته معرفی شدند.


همچنین، شعب شهید بهشتی منطقه شرق تهران، میرزای شیرازی، ملاصدرا در منطقه غرب تهران و شعبه مرکزی اصفهان به عنوان شعب پایلوت برای راه اندازی بانکداری شرکتی تعیین شده و مصوبات این کمیته پس از تصویب در هیات مدیره، توسط دبیرخانه برای اجرا به واحد‌های ذیربط ارجاع می‌شود.

 
برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو
فیلم Top Gun: Maverick سال ۲۰۲۲ به نمایش درآمد و با استقبال گسترده‌ای در گیشه مواجه شد. فیلمی که نه فقط به خاطر جلوه‌های بصری یا بازگشت تام کروز، بلکه به دلیل شباهت حیرت‌انگیز مأموریت خیالی او به حمله آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای فردو، مورد توجه است.
بازگشایی سفارت سوئیس در تهران بازگشایی سفارت سوئیس در تهران
سفیر سوئیس نیز به تهران بازگشته است.
حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز
رئیس جمهور در مراسم عزاداری عاشورا در میدان تبریز شرکت کرد.
نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی
نشریه آمریکایی با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه چندین کشور منطقه از جمله ایران نوشت: «اسرائیل در منطقه منزوی‌تر و منفورتر از قبل شده است.»
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟ پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟
سرمربی ترکیه‌ای پیشین پرسپولیس با انتشار پیامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد.
ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا
«ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و مدیرعامل شرکت‌های تسلا و اسپیس‌ایکس، روز شنبه (۱۴ تیرماه) اعلام کرد که پس از اختلاف شدید با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده، تصمیم به تأسیس یک حزب سیاسی جدید گرفته است؛ اقدامی که به‌نظر می‌رسد پاسخی به تصویب قانون «زیبا و بزرگ» دولت ترامپ باشد.
برگزیده
قوانین مهاجرتی به سبک بابک زنجانی! قوانین مهاجرتی به سبک بابک زنجانی!
بابک زنجانی برای مدیریت اتباع غیر مجاز پیشنهاد داد: به جای اخراج، سالانه ۱۰ هزار دلار بگیرید و مجوز اقامت بدهید!
قطع اینترنت ایران و کسادی بازار بیت‌کوین قطع اینترنت ایران و کسادی بازار بیت‌کوین
معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر گفت: برآورد‌ها نشان می‌دهد که فعالیت ماینر‌های غیرمجاز، سالانه بیش از ۲ میلیارد دلار زیان اقتصادی برای کشور به همراه دارد.
بلیت هواپیمای فیک، چالش جدید مسافران! بلیت هواپیمای فیک، چالش جدید مسافران!
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری به مسافران نسبت به خرید بلیت فیک در این ایام هشدار داد و گفت: اسامی تمام فروشندگان مجاز بلیت هواپیما در سایت سازمان هواپیمایی درج شده است و مردم تنها از این فهرست بلیت خریداری کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر