کد خبر: ۱۰۸۹۷
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۰

نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو چهارشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۱

دلار توافقی صبح امروز چهارشنبه ۲۸ دی ۳۹ هزار و ۲۸۰ تومان فروخته شد. نرخ هر گرم طلا ۱۸ عیار از مرز دو میلیون گذشت و سکه امامی را در نیمه کانال ۲۲ میلیون فروختند
نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو چهارشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۱

نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو چهارشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۱

مخاطب ۲۴، قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه ۲۸ دی با افزایش ۸۰ تومانی به ۳۹ هزار و ۲۸۰ تومان رسید. با این حال قیمت یورو امروز حدود ۲۰۰ تومان تنزل پیدا کرد و این اسکناس را در نیمه کانال ۴۲ هزار تومان فروختند. در بازار طلا، نرخ هر گرم طلا ۱۸ عیار از مرز دو میلیون تومان عبور کرد و سکه امامی در نیمه کانال ۲۲ میلیون تومان آفتابی شد.

 


قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۸ دی تا ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه در بازار متشکل ارزی به ۳۹ هزار و ۲۸۰ تومان رسید و درمقایسه با عصر دیروز ۸۰ تومان رشد داشت. یورو، اما مسیر دیگری را در پیش گرفت و ارزش آن با افت ۲۲۰ تومانی به ۴۲ هزار و ۴۲۰ تومان تقلیل پیدا کرد.
قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار امروز چهارشنبه ۲۸ دی از مرز دو میلیون تومان عبور کرد. تا ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه، بابت هر گرم طلا ۱۸ عیار دو میلیون و ۱۴ هزار تومان رد و بدل شد درحالی که عصر دیروز طلا‌فروش‌ها آن را یک میلیون و ۹۹۱ هزار تومان می‌فروختند. حالا درقیاس با روز دوشنبه شاهد رشد ۷۳ هزار تومانی قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار هستیم.
قیمت سکه امامی امروز چهارشنبه ۲۸ دی در نیمه کانال ۲۲ میلیون تومان آفتابی شد. هر قطعه سکه امامی را در نیمه ابتدایی خرید و فروش‌های امروز ۲۲ میلیون و ۵۲۵ هزار تومان فروختند که به‌این ترتیب نسبت به عصر دیروز شاهد رشد ۱۵۷ هزار تومانی ارزش این سکه بودیم. همزمان قیمت سکه تمام‌بهار آزادی که به‌اسم سکه تمام‌بهار طرح قدیم هم شناخته می‌شود، ۹۱ هزار تومان رشد داشت به ۲۱ میلیون و ۳۳۰ هزار تومان افزایش پیدا کرد.
منبع فرارو

برچسب ها: طلا ارز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر