کد خبر: ۱۰۸۷۳
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۲

افتتاح هشتمین رویداد بزرگ فناوری‌های مالی ایران با حضور مدیرعامل بانک ملت

هشتمین رویداد بزرگ فناوری‌های مالی ایران، با حضور مدیرعامل بانک ملت به صورت رسمی افتتاح شد و آغاز به کار کرد.
افتتاح هشتمین رویداد بزرگ فناوری‌های مالی ایران با حضور مدیرعامل بانک ملت

افتتاح هشتمین رویداد بزرگ فناوری‌های مالی ایران با حضور مدیرعامل بانک ملت

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک ملت:رضا دولت آبادی در این مراسم به عنوان چهره ماندگار بانکی، مورد تجلیل قرار گرفت و تندیس چهره ماندگار را از هیات داوران این رویداد دریافت کرد.


بر اساس این گزارش، هشتمین نمایشگاه رویداد بزرگ فناوری‌های مالی ایران از روز دوشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۱، به مدت سه روز در مرکز آفرینش‌های کانون و هتل لاله و با محوریت اقتصاد دیجیتالی - کسب و کار دانش بنیان گشایش یافت.


نمایشگاه تراکنش ایران یک نمایشگاه تخصصی B۲B و B۲G در حوزه فناوری‌های مالی است که سالانه ازسوی مرکز فابا و با همراهی صنعت بانکداری و پرداخت برگزار می‌شود.


این نمایشگاه، فرصتــی را فراهــم کرده اســت که مشارکت کنندگان این رویداد بتوانند با مقامات و مدیران حاضر در نمایشــگاه و در یک مکان مناسب، مذاکرات کسب وکاری خود را داشته باشند و در عین حال به ارتقای شبکه ارتباطی خود و انتقال مؤثر دیدگاه‌های خویش بپردازند.

برچسب ها: بانک ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر