کد خبر: ۱۰۸۷۱
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۶
در بازدید مدیران عامل سازمان‌های قطار شهری اصفهان و تبریز:

ریل ذوب آهن اصفهان با ۵ سال گارانتی به تبریز می‌رسد

سید محسن واعظی فر و یعقوب وحیدکیا مدیران عامل سازمان‌های قطار شهری اصفهان و تبریز به همراه جمعی از مدیران این سازمان‌ها دوشنبه ۲۶ دی ماه با حضور در ذوب آهن اصفهان با مدیران این شرکت در خصوص تامین ریل خطوط قطار شهری گفتگو کردند.
ریل ذوب آهن اصفهان با ۵ سال گارانتی به تبریز می‌رسد

ریل ذوب آهن اصفهان با ۵ سال گارانتی به تبریز می‌رسد

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان؛مسئولین سازمان‌های قطار شهری اصفهان و تبریز همچنین از خط تولید، از جمله کارگاه نورد ۶۵۰ محل تولید ریل ملی بازدید کردند.


در این بازدید که مهرداد تولاییان عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری، محمد امین یوسف زاده مدیر مهندسی نورد، محمد صدری مدیر کیفیت فراگیر و محمدرضا کجباف مدیر بازاریابی و فروش داخلی ذوب آهن اصفهان حضور داشتند، ضمن پاسخگویی به سوالات بازدیدکنندگان و ارائه توضیحات لازم توسط حاضران، بازدید کنندگان در جریان چگونگی مراحل تولید ریل ملی و تحویل محصولات ریلی به متقاضیان قرار گرفتند.


معاون بهره برداری ذوب آهن اصفهان در این بازدید ضمن تشریح مراحل تولید ریل ملی در این شرکت یادآور شد: ریل درخواستی سازمان‌ها و شرکت‌های قطار شهری شهر‌های مختلف کشور به میزان تناژ تعیین شده در زمان مقرر تولید و با ۵ سال گارانتی تحویل می‌گردد.


وی افزود: در حالی که تمام محصولات این شرکت طبق استاندارد‌های مختلف ملی و بین المللی تولید می‌گردد، ریل ملی با دقت بیشتر و انجام تست‌های موجود در تمام فرایند تولید آن با بالاترین سطح کیفیت و استاندارد‌های بین المللی تولید می‌شود.


مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان در گفتگو با خبرنگار هفته نامه آتشکار گفت: در دوران معاصر به دلیل افزایش جمعیت، افزایش تردد‌ها و مزیت‌های اقتصادی مختلف کلان شهر‌ها و شهر‌های تاریخی مانند اصفهان، آن‌ها ناگزیر به توسعه خطوط قطار شهری هستند. از این رو اصفهان به فکر ساخت و توسعه خطوط قطار شهری بوده و در این زمینه، توسعه خط۱ و ایجاد خط ۲ قطار شهری را در دست اجرا دارد و ریل مورد نیاز خود را از ذوب آهن اصفهان تهیه می‌کند.


وی افزود: تولید ریل در ایران بسیار لازم و حیاتی بود و باعث افتخار است که شرکت بزرگ ذوب آهن موفق شد این کار را انجام دهد. ما در گذشته این محصول را وارد می‌کردیم، ولی در مرحله جدید این نیاز خود را از ذوب آهن اصفهان تامین می‌کنیم.


مدیرعامل قطار شهری تبریز نیز در گفتگو با خبرنگار هفته نامه آتشکار گفت: تولید ریل ملی توسط ذوب آهن کار بسیار عظیمی بوده است. از طرفی در این بازدید اقدامات بزرگ فنی و انجام نظارت‌ها و آزمایشات زیاد بر روی ریل تولیدی را شاهد بودیم.


یعقوب وحیدکیا افزود: برای ساخت، توسعه و تکمیل قطار شهری تبریز با توجه به کیفیت ریل ذوب آهن و منویات مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از تولیدات داخل، استفاده از ریل ملی ذوب آهن اصفهان در دستور کار قرار گرفت.


شایان ذکر است پیش از این ذوب آهن اصفهان، ریل قطار شهری کلانشهر‌های مختلف کشور از جمله تهران، مشهد و اصفهان را تامین نموده است.

 
برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت