کد خبر: ۱۰۸۴۶
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۹

هیأت رئیسه هرچه سریع‌تر استیضاح نوری را اعلام وصول کند

نماینده مردم تهران در مجلس ضمن تشریح بخش‌های مهم محورهای ۱۸گانه طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش، خواستار اعلام وصول آن از سوی هیأت رئیسه شد.
هیأت رئیسه هرچه سریع‌تر استیضاح نوری را اعلام وصول کند

هیأت رئیسه هرچه سریع‌تر استیضاح نوری را اعلام وصول کند

مخاطب ۲۴، سیدعلی یزدی خواه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه برابر قانون اساسی و آیین‌نامه داخلی مجلس، استیضاح وزرا توسط نمایندگان مجلس یک امر قانونی است در پاسخ به برخی انتقاد‌ها به نمایندگان به دلیل پیگیری استیضاح برخی وزرای دولت، گفت: وقتی نمایندگان بر حسب وظایف نظارتی خود ضعف در دستگاه اجرایی می‌بینند، ابتدا سعی می‌کنند با تذکر، طرح سئوال و در نهایت استیضاح، ضعف دستگاه اجرایی را در جهت احقاق حق مردم پیگیری کنند و نمایندگان ملت با دستگاه اجرایی مسئله شخصی ندارند.

 


نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کلید خوردن طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش، یادآور شد: طرح سئوال و استیضاح وزرا فرصت مغتنمی است تا اگر دستگاه اجرایی بی‌جهت تحت فشار قرار دارد، عملکرد خود را در جلسه علنی در محضر مردم و نمایندگان تشریح و حتی ضعف استیضاح کنندگان را هم بیان کند.

وی اضافه کرد: به عنوان کسی که ۴۰ سال در حوزه فرهنگی و آموزش و پرورش فعالیت داشته و از کلاس درس تا بالاترین سطوح مدیریتی آموزش و پرورش خدمت کرده‌ام، در این حوزه شکاف‌های عمیقی بین آنچه که وعده داده شده و آنچه که عمل شده شاهد بودم.

محور‌های ۱۸ گانه استیضاح؛ از انتصابات ضعیف تا اجرای دیرهنگام و ناقص رتبه‌بندی معلمان

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در تشریح محور‌های ۱۸ گانه طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش، گفت: یکی از محور‌های استیضاح، عقب ماندگی مفرط از برنامه‌‎های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت ارائه شده از سوی وزیر در روز رأی اعتماد بود که در بررسی انجام شده، نشان می‎دهد، فاصله زیادی بین عملکرد وزارتخانه با برنامه‌‎های ارائه شده وجود دارد. ضمن اینکه در جریان بررسی‌ها متوجه انتصابات بسیار ضعیف در مجموعه آموزش و پرورش در کنارعقب ماندگی‌های مفرط در حوزه‌های مختلف شدیم.

یزدی خواه، یکی دیگر از محور‌های طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش را نداشتن برنامه و اقدامات مشخص برای پیاده سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دانست و گفت: دیگر محور استیضاح، فراموش کردن اقشاری از درون خانواده آموزش و پرورش در رسیدگی‌های معیشتی است.

وی اضافه کرد: عدم اهتمام جدی به موضوعات بهداشتی مدارس به طوری‌که امروز هزاران مدرسه ما در سطح کشور فاقد خدمتگزار یا سرایدار هستند و مدیران، معلمان و دبیران از این موضوع رنج می‌برند، یکی دیگر از محور‌های استیضاح است.

 


این نماینده مردم در مجلس، اجرای دیرهنگام و ناقص قانون رتبه‌بندی معلمان و فراموش کردن برخی اقشار مثل کادر اداری مدارس را یکی دیگر از محور‌های استیضاح برشمرد و ادامه داد: مواردی همچون مدیریت در صندوق ذخیره فرهنگیان و مطالبه آموزش و پرورش و مطالبه حقوق قانونی آموزش و پرورش از سایر نهاد‌ها از جمله محور‌های دیگر استیضاح است.

یزدی خواه تصریح کرد: بنابراین اینکه عنوان شود نمایندگان برای طرح استیضاح حب و بغض شخصی دارند، نهایت بی‌انصافی و کم لطفی و بیان غیرکارشناسی برخی افراد است.

استیضاح وزیر آموزش و پرورش در مردادماه بارگذاری شد و تا امروز به نوری فرصت دادیم

وی یادآور شد: استیضاح وزیر آموزش و پرورش در مردادماه بارگذاری شده و به دلیل بازگشایی مدارس و شرایط کشور به وزیر فرصت داده شد، ولی عملکرد قابل قبولی را شاهد نبودیم و به همین دلیل از هیأت رئیسه مجلس درخواست داریم طرح استیضاح را هرچه سریع‌‎تر اعلام وصول کند.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۴ گروه در مجلس استیضاح وزیر آموزش و پرورش را به طور جداگانه پیگیری می‌کنند که مجموعا استیضاح وزیر ۸۰ امضا دارد، گفت: هفته گذشته مجدداً طی نامه‌ای از هیأت رئیسه درخواست «اعلام وصول» استیضاح را داشتم.
منبع خانه ملت

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر