کد خبر: ۱۰۸۲۱
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۸

تسهیلات بانک توسعه تعاون برای طرح‌های موثر در ایجاد هوای پاک و صرفه جویی در مصرف انرژی

بانک توسعه تعاون به معرفی شدگان صندوق ملی محیط زیست در زمینه طرح‌های موثر در ایجاد هوای پاک و صرفه جویی در مصرف انرژی، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهبود اقلیم طبیعی تسهیلات پرداخت می‌نماید.
تسهیلات بانک توسعه تعاون برای طرح‌های موثر در ایجاد هوای پاک و صرفه جویی در مصرف انرژی

تسهیلات بانک توسعه تعاون برای طرح‌های موثر در ایجاد هوای پاک و صرفه جویی در مصرف انرژی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛بانک توسعه تعاون در همکاری با صندوق ملی محیط زیست به طرح‌های تولید لامپ‌های کم مصرف، طرح‌های صرفه جویی در مصرف آب در بخش کشاورزی، طرح‌های کشاورزی هیدروپونیک، طرح‌های اصلاح و افزایش راندمان تجهیزات نصب شده موجود برای چاه‌های کشاورزی، طرح‌های تولید سلول خورشیدی، طرح‌های نیروگاه‌های انرژی تجدیدپذیر (خورشیدی، بادی، هیدروژنی، گرمایش ژئوترمیک، نیروگاه‌های آب شیرین کن، تولید برق از پسماند و ...)، طرح‌ها و فعالیت‌های آب شیرین کن و انتقال آب برای احیای اقلیم و آب‌های شیرین استان‌های مرکزی ایران، طرح‌های فرهنگ سازی مصرف آب در بخش کشاورزی و صنعت و طرح‌های حفظ جنگل‌ها و پوشش گیاهی مناطق مختلف تسهیلات پرداخت می‌کند.


بر این اساس متقاضیان واجد شرایط می‌توانند با مراجعه به سایت صندوق ملی محیط زیست و با توجه به چک لیست و فرآیند اجرایی، مراحل معرفی از صندوق ملی محیط زیست به بانک را طی نمایند و در صورت دارا بودن شرایط، تسهیلات به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
بسازوبفروش‌ها بیکار شدند بسازوبفروش‌ها بیکار شدند
شهرداری‏‏‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای «مالکان فاقد سازنده مجوزدار» منع شدند.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر