کد خبر: ۱۰۷۶۹
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۴

اپراتور تلفن همراه پرسپولیس را می‌خرد؟

با طی شدن روند خصوصی‌سازی باشگاه پرسپولیس، احتمالا شاهد تغییرات گسترده‌ای در کادر مدیریتی این باشگاه خواهیم بود.
اپراتور تلفن همراه پرسپولیس را می‌خرد؟

اپراتور تلفن همراه پرسپولیس را می‌خرد؟

مخاطب ۲۴، پس از واگذاری بخشی از سهام باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی حالا صحبت از واگذاری ۵۱ درصد سهام این باشگاه تحت سه بلوک ۱۷ درصدی به میان آمده است.

 


در این بین یکی از شرکت‌هایی که به احتمال فراوان یک بلوک ۱۷ درصدی پرسپولیس را خریداری خواهد کرد، شرکت ایرانسل خواهد بود که این شرکت در سال‌های اخیر به عنوان اسپانسر اصلی این باشگاه فعالیت کرده و این فصل هم نام این اپراتور همراه روی پیراهن این تیم درج شده است.
به دلیل حساسیت‌هایی که برای واگذاری باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال وجود دارد، به نظر می‌رسد که بلوک ۱۷ درصدی این باشگاه‌ها به شرکت‌های خصولتی (خصوصی ـ دولتی) داده خواهد شد تا ضمن خصوصی‌سازی، چتر حمایتی دولت همچنان به شکل نامحسوس بر بالای سر این دو باشگاه باشد.

گفته می‌شود؛ ایرانسل یکی از این شرکت‌ها که یک بلوک ۱۷ درصدی را در اختیار خواهد گرفت و دو بلوک دیگر هم در اختیار شرکت‌های مشابه (خصولتی) قرار می‌گیرد تا روند خصوصی‌سازی پرسپولیس شکل اجرایی به خود بگیرد. در صورت رخ دادن این مسئله ترکیب هیات مدیره باشگاه هم تغییر خواهد کرد و سه عضو اقتصادی در چینش جدید هیات مدیره حضور خواهد داشت.

هر شرکت خصولتی که یک بلوک ۱۷ درصدی را در اختیار بگیرد، یک عضو در هیات مدیره خواهد داشت و یک عضو هم به عنوان نماینده وزارت ورزش در هیات مدیره منصوب می‌شود. در صورتی که قرار باشد ترکیب هیات مدیره ۵ نفره بماند، یک عضو هم تحت عنوان بلوک مدیریتی در هیات مدیره جدید مشغول به کار خواهد شد که احتمالا مدیرعاملی باشگاه را هم در اختیار خواهد گرفت.

این وضعیت احتمالا در خصوص باشگاه استقلال هم اجرایی خواهد شد و احتمالا همراه اول یکی از بلوک‌های استقلال را در اختیار می‌گیرد. هرچه که هست تا پایان سال به احتمال فراوان تغییرات زیادی در این دو باشگاه صورت خواهد گرفت تا وزارت ورزش و جوانان بتواند به قول‌هایی که برای خصوصی‌سازی این دو باشگاه داده، عمل کند.
منبع: خبرآنلاین

برچسب ها: پرسپولیس فوتبال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب» بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب»
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد عوامل برنامه «نصف شب» به مدیریت علی صبوری، با استفاده از فضای تعاملی و حضور تماشاگران، به تولید محتوایی مبتذل روی آورده‌اند و همین موضوع آنها را در معرض رسیدگی قضایی قرار داده است.
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
برگزیده
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
صفحه خبر بالای تصاویر