کد خبر: ۱۰۷۰۴
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۲

واکنش فرانسه به اعدام علیرضا اکبری/ کاردار ایران احضار شد

پاریس در این بیانیه اعلام کرد: «فرانسه به شدیدترین لحن اعدام علیرضا اکبری تبعه ایرانی-بریتانیایی را محکوم می‌کند». وزارت خارجه فرانسه سپس با مقام‌های انگلیسی که از اعدام جاسوسشان ابراز ناراحتی کرده‌اند، اعلام «همبستگی کامل» کرد.
واکنش فرانسه به اعدام علیرضا اکبری/ کاردار ایران احضار شد

واکنش فرانسه به اعدام علیرضا اکبری/ کاردار ایران احضار شد

مخاطب ۲۴، وزارت خارجه فرانسه در بیانیه‌ای از احضار کاردار جمهوری اسلامی ایران در پاریس در اعتراض به اعدام علیرضا اکبری خبر داد.

وزارت خارجه فرانسه در بیانیه‌ای، ضمن محکوم کردن اعدام جاسوس انگلیس، با مقام‌های این کشور ابراز همبستگی کرد.

 


پاریس در این بیانیه اعلام کرد: «فرانسه به شدیدترین لحن اعدام علیرضا اکبری تبعه ایرانی-بریتانیایی را محکوم می‌کند». وزارت خارجه فرانسه سپس با مقام‌های انگلیسی که از اعدام جاسوسشان ابراز ناراحتی کرده‌اند، اعلام «همبستگی کامل» کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است: «به درخواست وزیر، صبح امروز کاردار سفارت ایران در پاریس بار دیگر برای ابراز عصبانیت و ناراحتی ما به وی احضار شد. همچنین به او هشدار داده شد که نقض مکرر قوانین بین‌المللی از سوی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند، بخصوص در ارتباط با رفتار با اتباع خارجی که این کشور خودسرانه بازداشت می‌کند».

پاریس در پایان این بیانیه مداخله‌جویانه افزود: فرانسه مخالفت همیشگی خود با مجازات اعدام را در هر کجا و در همه شرایط یادآوری می‌کند و «استفاده سیاسی» از آن را در ایران محکوم می‌کند.

پیش از فرانسه، وزارت خارجه آلمان هم اعدام جاسوس انگلیس را «اقدام غیرانسانی دیگر از سوی رژیم ایران» خواند و تاکید کرد: ما در کنار دوستان انگلیسی خود هستیم و به هماهنگی نزدیک اقداماتمان در قبال رژیم و حمایت خود از مردم ایران ادامه می‌دهیم».

«ریشی سوناک» نخست‌وزیر و «جیمز کلورلی» وزیر خارجه انگلیس امروز در توییت‌های به اعدام «علیرضا اکبری» که برای لندن جاسوسی می‌کرد، واکنش نشان دادند و آن را «وحشیانه» خواندند.

کلورلی در توییتی مداخله‌جویانه نوشت: «ایران یک تبعه انگلیسی را اعدام کرده است. این اقدام وحشیانه مستحق محکومیت به شدیدترین لحن ممکن است. (این اقدام) بدون پاسخ نخواهد ماند». خبرنگار بی‌بی‌سی هم در توییتی خبر داد که وزارت خارجه انگلیس قصد دارد کاردار جمهوری اسلامی ایران در لندن را در اعتراض احضار کند.

ریشی سوناک نخست‌وزیر انگلیس هم در پیام مداخله‌جویانه خود، اعلام کرد «از اعدام علیرضا اکبری شهروند بریتانیایی-ایرانی در ایران متحیر شدم» و سپس مدعی شد: «این اقدامی بی‌رحمانه و بزدلانه توسط یک رژیم وحشی بود که احترامی برای حقوق بشر مردم خود قائل نیست». او در پایان این پیام، با خانواده و دوستان عامل سرویس جاسوسی لندن که به دار مجازات آویخته شد، ابراز همدردی کرد.

صبح امروز (شنبه، ۲۴ دی) مرکز رسانه قوه قضائیه خبر داد حکم علیرضا اکبری فرزند علی دارای تابعیت مضاعف ایرانی-انگلیسی که به اتهام افساد فی‌الارض و اقدام گسترده علیه امنیت داخلی و خارجی کشور از طریق جاسوسی برای دستگاه اطلاعاتی دولت انگلیس در ازای دریافت دستمزد به مبالغ ۱.۸۰۵.۰۰۰ یورو، ۲۶۵.۰۰۰ پوند انگلیس و ۵۰.۰۰۰ دلار آمریکا به مجازات اعدام محکوم شده بود، اجرا شد.

به گزارش فارس، بر اساس دادنامه صادره، اقدامات محکوم در سال‌های گذشته علیه امنیت ملی کشور، جاسوسی به نفع کشور انگلیس، ارتباطات با سرویس جاسوسی MI ۶ و تعداد ملاقات‌های وسیع با افسران اطلاعاتی دشمن در کشور‌های مختلف و مدت طولانی جاسوسی، مصداق جنایت گسترده علیه امنیت داخلی و خارجی کشور است، به گونه‌ای که موجب اخلال شدید در نظم عمومی کشور در حد وسیع شده است.

وحشیانه خواندن اعدام اکبری از سوی کارفرمای او در حالی است که بر اساس اعلام وزارت اطلاعات، این فرد اطلاعات مهم کشور را به صورت کاملا آگاهانه در اختیار سرویس جاسوسی دشمن قرار می‌داده و از مهمترین عوامل جاسوسی سرویس اطلاعاتی انگلیس در مراکز حساس و راهبردی کشور بود.
منبع فارس

برچسب ها: فرانسه اعدام
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
انتقاد تند نمایده پارلمان اروپا از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران انتقاد تند نمایده پارلمان اروپا از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران
مارک بوتانگا، نماینده بلژیکی پارلمان اروپا، با انتقاد شدید از همکارانش پرسید چرا حملات غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به ایران و کشور‌های منطقه محکوم نشده و نقش آمریکا در خروج از توافق هسته‌ای نادیده گرفته می‌شود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر